Witam Drogie panie zwracam sie z pytaniem do was bo wy wiecie jak taki dzien mozna spedzic niestety nie jestem doskonały w czyms takim gdyż to chyba pierwsza kobieta ktora mnie zaskoczyła takim pytaniem mam nadzieje ze mi doradzicie jak mozna deszczowy dzien spedzic razem z kobieta i dzieciekiem oczywscie na jakims wypadzie
Dziekuje i czekam na wasze propozycje
Nie napisaleś ile dziecko ma lat, i czy to chlopczyk czy dziewczynka, ale myślę że jeśli bylby to pochmurny dzień fajny bylby wypad do jakiegoś muzeum, nie musi to byc jakies historyczne poważne muzeum, ale pamiętam jak kiedyś ja bylam mlodsza rodzice zabrali mnie do Muzeum Czartoryskich w Krakowie, to muzeum historyczne, ale są mumie, zbroje rycerskie, z róznych epok, obrazy, rzeźby, mnie się to podobalo. Przy okazji może to rozwinąc jakieś zainteresowania dziecka. Bo chyba wypady na takie place zabaw z kulkami to dość oklepane. Pozdrawiam ![]()
Dokładnie - zależy od wieku. Zależy też czy dziecko jest z małej miejscowości i czy rzadko bywa w dużym mieście - w takim razie można zabrać malucha do kina w 3D, na basen ze zjeżdżalniami, na lody oczywiście
. A jeśli z miasta i ma to na codzień, to może poza miasto - gdzieś, gdzie jest jakiś małpi gaj albo są takie muzea jakby z dinozaurami np. koło Puław woj. Lubelskie (nie wiem skąd jesteś).
Drogie kolezanki Dziewczynka ma na imie Martynka ma 6 lat .
a skąd jesteś ? chociaż województwo podaj będzie nam łatwiej
bo jeśli mieszkasz nad morzem a my polecimy Ci coś np w zakopnamy to nie ma sensu troszkę hihi ![]()
Bielsko Biała
Może do Sarniego Stoku wejść i pochodzić, pooglądać... Masz dwie kobietki u boku... ![]()
Do kina na jakąś bajkę, żeby mała była zainteresowana i Wy też...
na sarnim stoku napewno były . pozatym co proponuje to wiekszosc miejsc były ale juz wymyslilem zooo i wesołe miasteczko ![]()
Wesołe miasteczko w pochmurny dzień, grozi klapą przez deszcz. Tak naprawdę to w Bielsku za bardzo nie ma gdzie wybyć. Ale można np. małą zabrać do Figlo-Parku, będzie miała niezłą zabawę, a wy troszkę czasu dla Siebie. Można podjechać na basen, albo do kina na bajeczkę zakończoną goframi, deserkami, lodami.
Poza tym jeśli się zastanawiasz, zawsze możesz zrobić małej test w formie zabawy i sama wskaże Ci miejsce:)
Wesołe miasteczko w pochmurny dzień, grozi klapą przez deszcz. Tak naprawdę to w Bielsku za bardzo nie ma gdzie wybyć. Ale można np. małą zabrać do Figlo-Parku, będzie miała niezłą zabawę, a wy troszkę czasu dla Siebie. Można podjechać na basen, albo do kina na bajeczkę zakończoną goframi, deserkami, lodami.
Poza tym jeśli się zastanawiasz, zawsze możesz zrobić małej test w formie zabawy i sama wskaże Ci miejsce:)
No Bardzo dobry pomysł dziękuję . Niestety mieliśmy się jutro spotkac ale niestety nie wypalilo a szkoda bardzo mi na tym zalezało .. .