Jak nie odstraszać facetów? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak nie odstraszać facetów?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak nie odstraszać facetów?

Cześć kobietki na forum : )
Historia stara jak świat, tzn on mi się podoba a ja jemu może. Pracujemy razem, świetnie się dogadujemy. Widzę, że on robi czasem jakieś drobne lub i większe kroczki w moją stronę ale ja nie umiem tego pociągnąć dalej. Jestem kobietą samodzielną, sympatyczną, inteligentną, ładną, nie raz od niego słyszę że jestem niezwykłą kobietą ale jak on zaczyna ze mną flirtować to automatycznie staram się uciec jak najdalej bo się boję, że on czasem mógłby zauważyć, że mi zależy. Jak się ośmielić i przestać tak chować? Totalnie nie mamy powodów do tego. To że razem pracujemy nie jest żadną przeszkodą a biorąc pod uwagę rodzaj pracy to nawet dla nas lepiej. Wiem że już macie oklepany ten temat ale doradźcie coś, jak ośmielić siebie samą a nie odstraszać go?
Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak nie odstraszać facetów?

Uśmiechaj się, słuchaj go i niech czuje, że jest dla ciebie ważny. Możesz też spytać go o poradę w jakieś sprawie.

3

I wpadnij do netkafejki Wrocławianek;)
http://www.netkobiety.pl/t10568.html

4

Justine - przede wszystkim uświadom sobie, że to nic złego jeśli on zrozumie, że nie jest Ci obojętny. Nawet najwytrwalszy rycerz w końcu przestaje kruszyć kolejne kopie o skały jeśli zauważy. że księżniczkę zbyt gruby mur otacza...

Jeśli daje Ci do zrozumienia, że mu się podobasz to czego się boisz? Odwzajemnij trochę jego zainteresowanie. Masz przecież pewność, że nie dostaniesz kosza na wstępie. I wtedy obserwuj rozwój sytuacji. Przecież nie musisz się zaraz na niego rzucać ani strzepywać mu paproszków sprzed stóp. Ale zachęcający uśmiech, drobny flirt to pewniejsza droga do sukcesu niż lodowa otoczka...

Justine - przede wszystkim uświadom sobie, że to nic złego jeśli on zrozumie, że nie jest Ci obojętny. Nawet najwytrwalszy rycerz w końcu przestaje kruszyć kolejne kopie o skały jeśli zauważy. że księżniczkę zbyt gruby mur otacza... --> vinqa doskonale to ujela. smile:):)
Tak wlasnie jest jezeli nie bedziesz okazywala facetowi ze ci sie podoba no to on nie bedzie posowac sie dalej w dzialniu bo bedzie sie bal odtracenia i szkoda mu bedzie czasu i poszuka sobie innej ksiezniczki, ktora nie bedzie sie bala i kryla po katach tylko odzwajemni jego starania.
tak jest z facetami , oni nie beda czekali miesiacami , nie masz 14 lat tylko napewno wiecej, nie zachowuj sie jak dziecko, jak koles ci sie podoba to usmiechnij sie do niego, poprowadz rozmowe , a nie uciekasz i chowasz glowe w piasek, wtedy  wysylasz odwrotny komunikat , ze nie jestes zainteresowana nim. Wogole uciekanie przed facetem jest dziecinne, kazda kobieta ktora wie czego chce nie kryje sie: jak facet jej sie nie podoba to wali prosto z mostu a jak facet ja kreci to odwzajemnia jego dzialania i wtedy bardziej iskrzy.
To nic zlego odwzajemniac flirt, czy zwiazek ma sie opierac na jakiejs grze?? ze ja nie chce mu pokazac ze mi zalezy --> przeciez to smieszne, i jak bedzesz tak podchodzila do kazdego faceta , ktory bedzie ci sie podobal to caly czas bedziesz sama.
Kazdy facet chce wiedziec na czym stoi, wysylanie delikatnych sygnalow w postaci usmiechu, to ze poprowadzisz z nim rozmowe itp nie jest niczym zlym, nie pomysli sobie zle o tobie tylko to moze go zmotywowac do dalszych dzialan.

6

Strach to największy wróg miłości.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak nie odstraszać facetów?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024