witam miłe Panie :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » witam miłe Panie :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

Temat: witam miłe Panie :)

Jestem tu nowy mam na imię Michał ... przyjechałem z mojej 2 ojczyzny szukać tu  swoich korzeni

zalogowałem się na nk i fb potem "kliknąłem" samotność w google i Was znalazłem... może tu

odnajdę ... kogoś ... kto mnie przytuli smile

narazie tyle... nie wiem czy któraś z Pań mnie będzie "chciała" poznać więc po co się rozpisywać

sad ale myślę,że jesteście Przyjaźne wink pozdrawiam cieplutko Mike smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: witam miłe Panie :)

Witaj na forum smile Napewno spotkasz tutaj wiele przyjaznych duszyczek smile

3 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-07 23:03:14)

Dzięki    Jedna już się pojawiła smile

nieumiem jeszcze paru rzeczy ale może z Waszą pomocą ???? <prosi> czy ktoś ma ochotę ze mną pisać ???

4

Hello, hello smile
Na pewno Cię przygarniemy, obiecaj tylko że będziesz dużo i ciekawie pisał wink

A tak zapytam z ciekawości, gdzie jest Twoja druga ojczyzna? smile

5

Witaj Michael na pewno forum i ludzie cudowni spodobają ci się . Życzę miłego postowania.

6

różyczka napisał/a:

Witaj Michael na pewno forum i ludzie cudowni spodobają ci się . Życzę miłego postowania.

Dziękuję Śliczna nieznajoma a gdzie Ty bywasz ??? Rózyczka jest śliczna jak kwiaty z Jej imieniem

pewno każdego dnia otrzymujesz ich pęki ... dziękuję za Powitanie smile

7

Anemonne napisał/a:

Hello, hello smile
Na pewno Cię przygarniemy, obiecaj tylko że będziesz dużo i ciekawie pisał wink

A tak zapytam z ciekawości, gdzie jest Twoja druga ojczyzna? smile

oj daleko Miła Damo ........ za oceanem smile

8

Cóż jestem róża ale mam kolce, nie dla kłucia a raczej dla ochrony bo niesłychanie miękka jestem.

9

ale mnie nie będziesz kuła Rózyczko <ręka na powitanie i przełamanie lodów> Michał jestem gdzie bywasz

Śliczna ????

10

różyczka napisał/a:

Cóż jestem róża ale mam kolce, nie dla kłucia a raczej dla ochrony bo niesłychanie miękka jestem.

masz o Pani swego rycerza bo ja ramieniem Ci służę smile

11

Rekę przyjmę chętnie ale samodzielna dosyć jestem. mieszkam w Polsce nie na emigracji, widziałam że do kafejki przyjaciół zajrzałeś  byłam tam i ja ale odeszłam. Na pewno wszyscy przyjmą cie serdecznie zajrzyj do nich jutro ciepło powitają.

12 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-07 23:55:17)

o Rózo łaskawa <rączki całuję , do nóżek się kłaniam > jeśli Ciebie tam nie ma po cóz mi tam bywać???

nie odchodz Pani , bo słońce już zaszło a jak Ty odejdziesz zajdzie po raz drugi sad

13

Oh kawalerze? drogi jest ci tam panien dostatek zwłaszcza jeśli poszukujesz drogi rycerzu mądrych kobiet. Jest  tam wiele ciekawych dyskusji i nawet panów tam paru bywa.

14

Witaj Michale smile

15 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 00:08:57)

RÓZczko

bez Ciebie zaiste nie będzie tam miło będe podąrzał twym śladem o Pani ... tylko nie uciekaj bo noc

zimna i samotna 

gdzie bywasz Damo tam i ja przybędę - odpowiedz a będzie to dla mnie nagroda ,że Dama zaszczyci mnie

w ten zimowy wieczór / czy u Was bywa wiosna????/

16 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 00:05:58)

Witaj Emo smile  czy zabłakałaś się w lesie  Dziewczynko ??? wink

17

No przyprowadziłam ci moja przyjaciółkę kochana żebyś nie był tak samotny o panie Michale drogi tylko proszę jej nie skrzywdzić bo bardzo się wtedy wkurzę.:)

18

He he hej Rycerzu wink  Tak zablakalam sie ....troszeczke w lesie zwanhym zycie smile

19

nie mam w zwyczju krzywdzić - słodkich istot jeśli to Twa przyjaciólka to szanuję szczerze

<całuję  rączki i ramieniem służe > zaszczyt do dla mnie ,że  Prawdziwe Damy dotrzymują mi towarzystwa

w tym dalekim kraju wink

20

Ojej ile milych slow smile     W jak dalekim Kraju ??  smile

21

oj Niebianska Istoto   sama w wielkim lesie .....życiem zwanym pozwoł ,że Cię otulę szalem bo mi zmarzniesz

i Rózyczke drugim nie odchodzcie Damy bo serce mi pęknie

22

Michał tak u mnie już bociany i żurawie i w lesie wszystko budzi się choć mroźno.A jak jest u ciebie? Czemu żeś samotny, wnioskuje z poszukiwań w google.?

23

He he dziekuje za szal smile  Roza kochana...daj jednego Bociana,bo u mnie ich nie ma sad

24 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 00:22:06)

Piekne moje Białogłowy jam Ci teraz w Posce smile a tu macie zimno brrrrrrrrr

powiedzcie mi drogie Panie czy my tu tak możemy pisać czy nie trzeba do jakiejś kafejki uciekać

bo mogą dać reprymendę albo nas ukarać .... ???

25

Nie bądź tajemniczy powiedz czemuś smutny , na pewno większość dziewczyn na forum będzie ciekawa.Ja dziś mam ciężki dzień wiec powoli będę się zmywać, ale Em dotrzyma ci pewnie towarzystwa. A ile lat masz rycerzu?

26

Niewiem czy tutaj mozna gadac???  Mozemy przejsc do kafejki.ale nie chce aby Rozyczka nas opuscila sad

27

a chcecie znać prawdę ... czemuż żem samotny sad   nie mam przyjaznej duszy w Ojczyznie mych przodków

przyjechałem szukać korzeni i trochę po nauki , dali Bóg bym wyklęty przez Rodzica zostła jakbym kultury,

języka i zyczajów nie pojął a jeśli język mój Wam się śmiesznym wyda to darujcie niebodze bo takim rzec musi

bo potrzebne mi bardzo aby mówil pięknie bo może wtedy serce jakiejś niewiaście na mój widok zmięknie

Tatko mój nader szczęśliwym by się stął gdybym mu Polke za córke do Domu przyzióżł szczodrze

by mnie nagrodził a ja mą wybrankę dla tego tu zawitałem bo Polki najpiekniejsze są i najzacniejsze smile
pochwalił

28

Dobrze wiec chodźmy tam do kafejki , pójdę i ja trudno no.Michał do przyjaciół zapraszam na rozmowę dalszą.

29

Michalku czekamy z Rozyczka na ciebie w kafejce dla przzyjaciol smile

30

różyczka napisał/a:

Dobrze wiec chodźmy tam do kafejki , pójdę i ja trudno no.Michał do przyjaciół zapraszam na rozmowę dalszą.

Marzenka uciekła bez słowa sad czy to damie przystoi sad

czy Ty droga Rózyczko też opuścisz ..... biednego rycerza sad ?????????

31

Ja nigdzie nie ucieklam smile

32

Witaj na forum Michael smile

33

Witaj Michael smile  miłego postowania smile

34 Ostatnio edytowany przez koalicja (2015-01-03 03:10:52)

A czy Ty Polkę za Żonę byś Wziął? 
Bom Ja gotowa za rękę z Tobą brnąć...

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » witam miłe Panie :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024