Czy mogę być w ciąży ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciąży ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Zalamana99 (2019-02-02 16:24:24)

Temat: Czy mogę być w ciąży ?

Nie całe dwa tygodnie temu miałam dni płodne i miałam taki brązowy śluz , kochałam się wtedy ze swoim narzeczonym doszedl we mnie . Mam jeszcze tydzień do miesiączki i nie wiem czy nie jestem w ciąży . Od paru dni leci ze mnie dużo śluzu najpierw był on taki wodnisty a od przedwczoraj jest bardzo gęsty i też jest go dużo . 6/7 dni po stosunku bolało mnie trochę podbrzusze .Nie zauważyłam u siebie żadnych innych zmian . Dodam jeszcze ze zazwyczaj przed miesiączka mialam raczej suche dni . Jeszcze tydzien do nastepnej miesiączki i nie wiem co mam myśleć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę być w ciąży ?

a chcesz być w ciąży czy nie?

3

Chciałam ale narzeczony zostawil mnie tydzień temu .

4

Przecież nikt Cię nie zbada przez internet, zrób test albo idź do lekarza.

5

Na test lub wizytę u lekarza to chyba jeszcze trochę za wcześnie

6

Ale nikt tutaj Ci nie da odpowiedzi, no chyba że, jest tutaj jakaś nieomylna wróżka.

7

Ehh. Test jest miarodajny po 14 dniach.
Swoją drogą jeżeli do miesiączki masz tydzień to dwa tygodnie temu nie miałaś owulacji... Owulacja jest 14 dni PRZED kolejną miesiączką.

Tak, możesz być w ciąży.
Ale i tak nie masz co wyszukiwać sobie objawów w stylu bólu brzucha czy powiększonych piersi, bo w pietwszych tygodniach nie czuć NIC. Nie ma żadnych objawów.

Zrób po 14 dniach od stosunku test i idź na betę z krwi.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciąży ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024