Witam,
w jaki sposób rozpoznajecie, że facet Was lubi "bardziej", coś czuje, jeśli nie mówi tego wprost, jest nieśmiały?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nieśmiałość
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
w jaki sposób rozpoznajecie, że facet Was lubi "bardziej", coś czuje, jeśli nie mówi tego wprost, jest nieśmiały?
Witam,
Rozpoznaje to w ten sposób, że facet często dzwoni, chce rozmawiać W przerwie między spotkaniami, zaprasza do kina, na kawę, do pubu, na spacer, bierze za rękę, zapoznaje że swoimi znajomymi, rodzeństwem itd.itd.
Jak tego nie robi, to może to zwykły kolega.
Moglabym cos napisac, ale pytanie dosc ogolne, o jakie zachowanie chlopaka dokladnie chodzi? Niesmialosc moze miec rozne postacie. Albo ktos nie mowi kompletnie nic i calkowicie ukrywa uczucia,albo spedzacie czas w jakis sposob ale tylko po kolezensku gdy on wewnetrznie czuje cos wiecej. Dodaj jakies szczegoly.
Musisz podać przykład o co chodzi w tej relacji.
Być może twoje interpretacja jest tylko nad interpretacją jego zachowania.
Na forach dość często to się zdarza.
Opisz o co dokładnie chodzi.
Moglabym cos napisac, ale pytanie dosc ogolne, o jakie zachowanie chlopaka dokladnie chodzi? Niesmialosc moze miec rozne postacie. Albo ktos nie mowi kompletnie nic i calkowicie ukrywa uczucia,albo spedzacie czas w jakis sposob ale tylko po kolezensku gdy on wewnetrznie czuje cos wiecej. Dodaj jakies szczegoly.
Nieśmiałość jest wg mnie cechą immanentną czyli właściwie wrodzoną i silnie powiązaną z empatią tzn im więcej nieśmiałości tym wyższa empatia. Kobiety nieśmiałość u mężczyzn niepotrzebnie odczytują jako wadę, bo same mają naturalnie więcej nieśmiałości i empatii. Nieśmiałość u mężczyzny jest niejako gwarantem, że nie będzie on przemocowcem a więc powinna być poszukiwana u mężczyzn gdyby tylko kobiety podchodziły do facetów przez pryzmat logiki a nie emocjonalności. Ponieważ kobiety najpierw muszą coś czuć do faceta łapią się na bardzo śmiałego,ale za to o niskiej empatii. Facet nieśmiały będzie działał bardzo delikatnie, ale to może mieć odzwierciedlenie we wszystkich sferach życia. Tak więc nie będzie zdecydowanie podrywał a jego sygnały będą delikatne. Może być tak jak piszesz. Wewnętrznie będzie bardzo zaangażowany,ale na zewnątrz nie będzie tego widać. Ja miałem tak, że schodziłem jej z drogi a ona myślała, że jej unikam i że jest dla mnie odrażająca. Tak że możesz się spodziewać dosłownie wszystkiego a im bardziej facet nieśmiały tym trudniej będzie zinterpretować jego zachowania. Jeśli facet nieśmiały jest zakochany to jego zachowanie może być bardzo dziwne. Tak pokrętna jest psychologia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nieśmiałość
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024