Co podoba nam się w naszym życiu ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co podoba nam się w naszym życiu ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Co podoba nam się w naszym życiu ??

może podzielicie się tym co lubicie a nawet kochacie w swoim życiu. nie mam na myśli tu dzieci mężów chłopaków, tylko rzeczy które dotyczą tylko was i waszej sfery duchowej. Może ktoś z was spełnia się w jakimś hobby lub robi coś co przynosi niesamowitą radość. co wam daje power do życia ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co podoba nam się w naszym życiu ??

taniec < 3

3

Blask gwiazd w ciepły wieczór, zimna rosa na bosych stopach, zapach mokrego mchu, aksamitna czapeczka podgrzybka, rechot żab, podkłady kolejowe rozgrzane w słońcu, plusk wioseł kajaka, szelest suchych liści w ciepłym świetle latarni, kora brzozy, zapach bzu i konwalii, umazane jagodami dłonie, delikatne koszyczki dmuchawców, zapach plonującego zboża, ciepły letni deszcz, burza, kwiaty gruszy, smak dzikich malin, chłodny dotyk porannej mgły....

4

Kto dostrzega takie rzeczy w swoim otoczeniu musi byc bardzo uważny i  tylko pozazdrościc...
Dla mnie niezmiennie  radość to słońce smile, kiedy mogę otulona w jego promienie wygrzewac się leniwie ( nie  mylic z opalaniem)  gdziekolwiek jestem
  Inna rzecz to odkrywanie siebie i uczenie jakby na nowo : kim jestem , kim nie będę i kim byc mogę...
    ciężka praca ale i radośc:)

5

Mój piesek smile to malutkie stworzenie jakim jest Yorkshire Terrier - nazwany przez NAS Smerfem wywołuje codziennie na mej twarzy uśmiech smile poza tym - tutaj nie będę oryginalna - słońce, góry, spacer, weekendowe wylegiwanie się w łóżku, jedzenie lodów, pieczenie ciasta, piwko na balkonie, słuchanie muzyki w Metrze, czytanie fajnej książki.

6

Słońce,muzyka,cisza,spacer wieczorkiem

7

Mój prześliczny i przez wszystkich kochany w mojej rodzinie york smile oszalałam na jego punkcie, kocham go i nawet do niego mówię! A oprócz yorka uwielbiam wagary z koleżanką w moim ulubionym miejscu na trawce jak sobie opowiadamy pierdoły, śmiejemy sie i palimy papierosy:) Nie idziemy do szkoly i mamy wszystko gdzies

8

słońce, długie spacery przy blasku księżyca, długie rozmowy z przyjaciółką, pogrążenie się w ciekawej lekturze, jedzenie lodów, poranna kawę, spanie do 11 smile) zapach ciasta długa aromatyczna kąpiel

9

Słońce za oknem, poczucie że mam co jesć i gdzie spać, rodzina,kawa, przyjaciele

10

spotkania z przyjaciółmi, spacery, spanie do późna, czytanie książek, granie w gry komp. ....leżenie i słuchanie muzyki, wycieczki w nowe nieznane miejsca, wieczory filmowe z dobrym jedzeniem, patrzenie na góry zaraz przed tym jak będzie burza smile są piękne, ciemnogranatowe i wydają się być na wyciągnięcie ręki  ...patrzenie na radość tych, których się kocha....i mnóstwo innych rzeczy, ale nie napisze bo bym Was już zanudziła.

11

Naleśniki,kawa,uczenie się języków obcych ,przyjaciele,rodzina i słoneczko:)

12 Ostatnio edytowany przez davne25 (2011-01-27 14:09:58)

Dawniej cieszyłam się,że mam faceta wtedy wszystko mi się podobało byłam szczęśliwa.Teraz jestem strasznie smutna i nie umiem już być taka jak byłam wcześniej płaczę za nim i strasznie mi go brakuje. Podoba mi się bardzo widok tęczy jest taka śliczna lubię też słońce i spacer i muzykę która mnie wycisza i uspakaja.

13

robienie biżuterii,czytanie książek,spacer,zdjęcia wykonane przez mojego męża,śpiew,słońce -do którego tęsknię coraz bardziej-wiosna

14

Kanapa, koc i ciepła herbata w zimowe wieczory, do tego ulubiona muzyka lub książka.

Wieczory z mamą i babcią. Takie babskie wieczory, kiedy możemy całą noc gadać o wszystkim i o niczym.

Wiosna i wielogodzinne spacery.

No i facet, ale o nim miało nie być wink

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co podoba nam się w naszym życiu ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024