może podzielicie się tym co lubicie a nawet kochacie w swoim życiu. nie mam na myśli tu dzieci mężów chłopaków, tylko rzeczy które dotyczą tylko was i waszej sfery duchowej. Może ktoś z was spełnia się w jakimś hobby lub robi coś co przynosi niesamowitą radość. co wam daje power do życia ?
taniec < 3
Blask gwiazd w ciepły wieczór, zimna rosa na bosych stopach, zapach mokrego mchu, aksamitna czapeczka podgrzybka, rechot żab, podkłady kolejowe rozgrzane w słońcu, plusk wioseł kajaka, szelest suchych liści w ciepłym świetle latarni, kora brzozy, zapach bzu i konwalii, umazane jagodami dłonie, delikatne koszyczki dmuchawców, zapach plonującego zboża, ciepły letni deszcz, burza, kwiaty gruszy, smak dzikich malin, chłodny dotyk porannej mgły....
Kto dostrzega takie rzeczy w swoim otoczeniu musi byc bardzo uważny i tylko pozazdrościc...
Dla mnie niezmiennie radość to słońce
, kiedy mogę otulona w jego promienie wygrzewac się leniwie ( nie mylic z opalaniem) gdziekolwiek jestem
Inna rzecz to odkrywanie siebie i uczenie jakby na nowo : kim jestem , kim nie będę i kim byc mogę...
ciężka praca ale i radośc:)
Mój piesek
to malutkie stworzenie jakim jest Yorkshire Terrier - nazwany przez NAS Smerfem wywołuje codziennie na mej twarzy uśmiech
poza tym - tutaj nie będę oryginalna - słońce, góry, spacer, weekendowe wylegiwanie się w łóżku, jedzenie lodów, pieczenie ciasta, piwko na balkonie, słuchanie muzyki w Metrze, czytanie fajnej książki.
Słońce,muzyka,cisza,spacer wieczorkiem
Mój prześliczny i przez wszystkich kochany w mojej rodzinie york
oszalałam na jego punkcie, kocham go i nawet do niego mówię! A oprócz yorka uwielbiam wagary z koleżanką w moim ulubionym miejscu na trawce jak sobie opowiadamy pierdoły, śmiejemy sie i palimy papierosy:) Nie idziemy do szkoly i mamy wszystko gdzies
słońce, długie spacery przy blasku księżyca, długie rozmowy z przyjaciółką, pogrążenie się w ciekawej lekturze, jedzenie lodów, poranna kawę, spanie do 11
) zapach ciasta długa aromatyczna kąpiel
Słońce za oknem, poczucie że mam co jesć i gdzie spać, rodzina,kawa, przyjaciele
spotkania z przyjaciółmi, spacery, spanie do późna, czytanie książek, granie w gry komp. ....leżenie i słuchanie muzyki, wycieczki w nowe nieznane miejsca, wieczory filmowe z dobrym jedzeniem, patrzenie na góry zaraz przed tym jak będzie burza
są piękne, ciemnogranatowe i wydają się być na wyciągnięcie ręki ...patrzenie na radość tych, których się kocha....i mnóstwo innych rzeczy, ale nie napisze bo bym Was już zanudziła.
Naleśniki,kawa,uczenie się języków obcych ,przyjaciele,rodzina i słoneczko:)
12 2011-01-27 14:06:55 Ostatnio edytowany przez davne25 (2011-01-27 14:09:58)
Dawniej cieszyłam się,że mam faceta wtedy wszystko mi się podobało byłam szczęśliwa.Teraz jestem strasznie smutna i nie umiem już być taka jak byłam wcześniej płaczę za nim i strasznie mi go brakuje. Podoba mi się bardzo widok tęczy jest taka śliczna lubię też słońce i spacer i muzykę która mnie wycisza i uspakaja.
robienie biżuterii,czytanie książek,spacer,zdjęcia wykonane przez mojego męża,śpiew,słońce -do którego tęsknię coraz bardziej-wiosna
Kanapa, koc i ciepła herbata w zimowe wieczory, do tego ulubiona muzyka lub książka.
Wieczory z mamą i babcią. Takie babskie wieczory, kiedy możemy całą noc gadać o wszystkim i o niczym.
Wiosna i wielogodzinne spacery.
No i facet, ale o nim miało nie być ![]()