Podejście do rozmowy kwalifikacyjnej zarówno psychiczne jak i fizyczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Podejście do rozmowy kwalifikacyjnej zarówno psychiczne jak i fizyczne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Podejście do rozmowy kwalifikacyjnej zarówno psychiczne jak i fizyczne

W końcu dostałam pracę wink Po tylu miesiącach poszukiwania.Byłam już na rozmowie z właścicielami salonu (praca w salonie Ery) i przez nich zostałam przyjęta ale muszę przejść jeszcze rozmowę z przedstawicielem z Warszawy.Jak powinnam się zachować na tej rozmowie i czego się spodziewać?Jak się do niej przygotować?Chodzi mi  zarówno  o ubiór jak i nastawienie emocjonalne wink

Siedzę w domu już ładnych parę miesięcy i zauważyłam u siebie i inni też to zauważyli,że zaczęłam unikać kontaktów z ludzmi,rozmawiać z nimi.A jak dochodzi już do rozmowy to mam jakąś blokadę.chciałabym powiedzieć dużo ale jakos nie mogę.Nie wiem dlaczego tak się dzieję.Chciałabym dobrze wypaść na tej rozmowie bo bardzo zależy mi na pracy.

Poradzcie mi coś wink

Zobacz podobne tematy :
Odp: Podejście do rozmowy kwalifikacyjnej zarówno psychiczne jak i fizyczne

Byłaś już na jednej rozmowie, jeden sukces masz za sobą. Potraktuj to jako wyróżnienie i doceń siebie. Pomyśl o tym, że pierwszą rozmowę zaliczyłaś na piątkę, a teraz może być już tylko lepiej. Podejdź do drugiej rozmowy równie profesjonalnie, jak do pierwszej:) 

Ubierz się elegancko i nie trać pewności siebie. Najlepiej bądź sobą, pokaż, że zależy Ci na tej pracy...i nie przejmuj się przejściowymi kłopotami związanymi z komunikacją, miną bardzo szybko:)

Powodzenia

3

Ubierz się schludnie - nie krzykliwe kolory, paznkocie tez nie na czerwono. Bądź pewna siebie, ale nie bezczelna. UŚMIECHAJ SIĘ !!! To naprawdę dużo daje - szczery, miły i ciepły uśmiech. Poza tym, to normalne, że się stresujesz, jednak pomyśl, że to tylko ludzie i jeśli będziesz się stresować to nic Ci to nie da. Jak się nie uda to trudno - czegoś się nauczysz, więc luuuuuuz i do przodu wink

4

Z tego co piszesz będziesz rozmawiała ze specjalistą w związku z tym powinnaś skoncentrować się w swoich odpowiedziach na pokazaniu, że znasz się na rzeczy. Wiesz jak funkcjonuje taki salon, jakie są jego cele, w jaki sposób skutecznie obsługiwać klientów, w jaki sposób skutecznie sprzedawać ofertę firmy.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Podejście do rozmowy kwalifikacyjnej zarówno psychiczne jak i fizyczne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024