Nieśmiało, ale jednak się zdecydowałam :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Nieśmiało, ale jednak się zdecydowałam :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Nieśmiało, ale jednak się zdecydowałam :)

Dobry Wieczór,
Odkryłam to forum dzisiaj i całkiem przypadkiem i zdecydowałam się zarejestrować (choć, planowałam to jutro)
Nie wiem co mogłabym o sobie powiedzieć, by nie zanudzić.
Mieszkam na zachodzie Polski, jestem uzależniona od gum do żucia, cierpię na ichtiofobię, obawiam się że w pewnym stopniu jestem nieco infantylna; Lubię pluszaki i lalki, ale się nimi nie bawię. Chyba zaspokajam nimi niedosyt z dzieciństwa.
Uwielbiam śpiewać, choć zostałam pozbawiona choćby 1/1000 jakiegokolwiek talentu, dlatego mogę sobie na to pozwolić, dopiero gdy jestem sama. Od zawsze marzyłam o psie i myślę, że w najbliższych miesiącach się go doczekam. Od zawsze chciałam grać na gitarze i fortepianie, ale nie potrafię żadnego. Mam gitarę, ale jestem zbyt leniwa i zbyt niecierpliwa by nauczyć się grać. Uwielbiam legendy i historie tworzone przez innych.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieśmiało, ale jednak się zdecydowałam :)

Brawo za odwage smile
Odwaga to robienie tego sluszne bez wzgledu jak sie czujemy. Zeby rosla pewnosc siebie to trzeba mierzyc sie ze swoimi strachami

3

Witaj. Ja też jestem tutaj Nowa.

4 Ostatnio edytowany przez BelleDeNuit (2018-02-04 22:49:49)

Cześć smile Asik to może będzie nam raźniej być nowymi we dwie smile
Matty80 - dokładnie tak. A ja się nigdy nie potrafię poddać
Miło mi Was poznać.

5

Belle masz rację. Może będzie nam raźniej.

6

BelleDeNuit napisał/a:

Uwielbiam śpiewać, choć zostałam pozbawiona choćby 1/1000 jakiegokolwiek talentu, dlatego mogę sobie na to pozwolić, dopiero gdy jestem sama.

Niektórzy nie mają problemu, żeby występować na festiwalach muzycznych, nawet gdy nie umieją śpiewać - patrz: Mandaryna smile.

7

kao_makao napisał/a:
BelleDeNuit napisał/a:

Uwielbiam śpiewać, choć zostałam pozbawiona choćby 1/1000 jakiegokolwiek talentu, dlatego mogę sobie na to pozwolić, dopiero gdy jestem sama.

Niektórzy nie mają problemu, żeby występować na festiwalach muzycznych, nawet gdy nie umieją śpiewać - patrz: Mandaryna smile.

Ja muszę się zadowolić wyłącznie samotną jazdą samochodem, gdy chcę śpiewać wink Tylko on jest w stanie to znieść.

8

BelleDeNuit napisał/a:
kao_makao napisał/a:
BelleDeNuit napisał/a:

Ja muszę się zadowolić wyłącznie samotną jazdą samochodem, gdy chcę śpiewać wink Tylko on jest w stanie to znieść.

Ale wiesz, że gdy stoisz w korku albo na światłach, to ktoś z samochodu obok może widzieć  twój recital? smile

9

kao_makao napisał/a:
BelleDeNuit napisał/a:
kao_makao napisał/a:

Ale wiesz, że gdy stoisz w korku albo na światłach, to ktoś z samochodu obok może widzieć  twój recital? smile

Raz nawet słyszał big_smile Ja jechałam z centrum i stoję na światłach ( a okno mam zawsze otwarte, bez względu na temperaturę) kierowca samochodu na przeciwległym pasie (jadącym do centrum) przyłączył się do mojego śpiewania "gdzie ta keja" big_smile cool

10

Hej Dziewczyny, ja też jestem nowa na forum smile miło mi Was poznać

11

cześć, też jestem nowa!

12

Cześć!

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Nieśmiało, ale jednak się zdecydowałam :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024