Dobry Wieczór,
Odkryłam to forum dzisiaj i całkiem przypadkiem i zdecydowałam się zarejestrować (choć, planowałam to jutro)
Nie wiem co mogłabym o sobie powiedzieć, by nie zanudzić.
Mieszkam na zachodzie Polski, jestem uzależniona od gum do żucia, cierpię na ichtiofobię, obawiam się że w pewnym stopniu jestem nieco infantylna; Lubię pluszaki i lalki, ale się nimi nie bawię. Chyba zaspokajam nimi niedosyt z dzieciństwa.
Uwielbiam śpiewać, choć zostałam pozbawiona choćby 1/1000 jakiegokolwiek talentu, dlatego mogę sobie na to pozwolić, dopiero gdy jestem sama. Od zawsze marzyłam o psie i myślę, że w najbliższych miesiącach się go doczekam. Od zawsze chciałam grać na gitarze i fortepianie, ale nie potrafię żadnego. Mam gitarę, ale jestem zbyt leniwa i zbyt niecierpliwa by nauczyć się grać. Uwielbiam legendy i historie tworzone przez innych.
Brawo za odwage ![]()
Odwaga to robienie tego sluszne bez wzgledu jak sie czujemy. Zeby rosla pewnosc siebie to trzeba mierzyc sie ze swoimi strachami
Witaj. Ja też jestem tutaj Nowa.
4 2018-02-04 22:48:17 Ostatnio edytowany przez BelleDeNuit (2018-02-04 22:49:49)
Cześć
Asik to może będzie nam raźniej być nowymi we dwie ![]()
Matty80 - dokładnie tak. A ja się nigdy nie potrafię poddać
Miło mi Was poznać.
Belle masz rację. Może będzie nam raźniej.
Uwielbiam śpiewać, choć zostałam pozbawiona choćby 1/1000 jakiegokolwiek talentu, dlatego mogę sobie na to pozwolić, dopiero gdy jestem sama.
Niektórzy nie mają problemu, żeby występować na festiwalach muzycznych, nawet gdy nie umieją śpiewać - patrz: Mandaryna
.
BelleDeNuit napisał/a:Uwielbiam śpiewać, choć zostałam pozbawiona choćby 1/1000 jakiegokolwiek talentu, dlatego mogę sobie na to pozwolić, dopiero gdy jestem sama.
Niektórzy nie mają problemu, żeby występować na festiwalach muzycznych, nawet gdy nie umieją śpiewać - patrz: Mandaryna
.
Ja muszę się zadowolić wyłącznie samotną jazdą samochodem, gdy chcę śpiewać
Tylko on jest w stanie to znieść.
kao_makao napisał/a:BelleDeNuit napisał/a:Uwielbiam śpiewać, choć zostałam pozbawiona choćby 1/1000 jakiegokolwiek talentu, dlatego mogę sobie na to pozwolić, dopiero gdy jestem sama.
.
Ale wiesz, że gdy stoisz w korku albo na światłach, to ktoś z samochodu obok może widzieć twój recital? ![]()
BelleDeNuit napisał/a:kao_makao napisał/a:Niektórzy nie mają problemu, żeby występować na festiwalach muzycznych, nawet gdy nie umieją śpiewać - patrz: Mandaryna
.
Ale wiesz, że gdy stoisz w korku albo na światłach, to ktoś z samochodu obok może widzieć twój recital?
Raz nawet słyszał
Ja jechałam z centrum i stoję na światłach ( a okno mam zawsze otwarte, bez względu na temperaturę) kierowca samochodu na przeciwległym pasie (jadącym do centrum) przyłączył się do mojego śpiewania "gdzie ta keja"
![]()
Hej Dziewczyny, ja też jestem nowa na forum
miło mi Was poznać
cześć, też jestem nowa!
Cześć!