Witam,
Jestem samotną matką i szukam koleżanki, z którą mogłabym pójść na kawę, miło spędzić czas, porozmawiać ...
Dzieci mam już na tyle duże, że wolą spędzać czas ze swoimi rówieśnikami
Nie ma nikogo z Bydgoszczy?
"Szeptem" też szukała kiedyś z By ..
"Szeptem" też szukała kiedyś z By ..
A jak szuka się na forum osoby po loginie?
Piotr Introwertyk napisał/a:"Szeptem" też szukała kiedyś z By ..
A jak szuka się na forum osoby po loginie?
Chętnie pomogę. Masz u góry ekranu opcję "Szukaj", wpisujesz hasło lub login i hey presto! przeszukujesz wyniki.
Nie ma nikogo z Bydgoszczy?
Ja jestem z Bydgoszczy. Jestem w podobnej sytuacji co Ty i chętnie się spotkam
Cieszę się, że ktoś się pojawił
Hej, widzę, że minął już rok ale chętnie się spotkam na kawę. Też mam dzieci ale jeszcze dość małe.
Hej, widzę, że minął już rok ale chętnie się spotkam na kawę. Też mam dzieci ale jeszcze dość małe.
Witam:)
Co jakiś czas zaglądam tu i proszę ... niespodzianka
Ja jestem nadal chętna.
Witam przeprowadzilam sie do bydgoszczy w lutym i jestem w tej samej sytuacji nie znam tu nikogo PISZCIE
Ja się mogę spotkać wprawdzie jestem z Torunia ale co to za problem podjechać.
Witam, chętnie poznam nowa osobę z Bydgoszczy, jestem z oś. Leśnego, przeprowadziłam się tu i nie mam nikogo z kim mogłabym wyjść na kawę. Jestem matka od marca, super byłoby się spotkać z inna mamusia
Hello wszystkim, ja jestem z Torunia i chętnie pogadam - najlepiej na żywo, kawka te sprawy.
Witam czy jeszcze ktoś tu zagląda też mieszkam w Bydgoszczy od roku i szukam kogoś do pogadania wspólnej kawy czy wyjścia razem z dziećmi do sali zabaw czy gdzieś
Ja jestem z Inowrocławia, to blisko. A za parę miesięcy też będę mieszkać w Bydgoszczy, jak wszystko dobrze pójdzie. Więc możemy się zapoznać.
Ja nie jestem z Waszych okolic. Ale chętnie popiszę. Szeptem pisałaś że masz twórczy zawód. Czym sie zajmujesz jeśli to nie tajemnica?