"Moje" Drogie Panie ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » "Moje" Drogie Panie !

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: "Moje" Drogie Panie !

Tak tak. To przedstawiciel płci przeciwnej postanowił zarejestrować się na Waszym forum i ... poprosić Was o poradę.

Pomyślicie, kolejny nawiedzony (może i nawiedzony).. echh no cóż. Pragnę tylko szczęścia dla mnie i dla osoby którą pokocham.

Otóż.. spotykaliśmy się i było naprawdę sympatycznie.. wyjechałem na rok, na studia zagraniczne. Mieliśmy ze sobą 'jakiś' kontakt.. zależało nam na sobie. po powrocie.. w grudniu fruwałem, w styczniu fruwałem i na tym koniec. Wydaje mi się, że zależy jej na mnie,  ale od jakiegoś czasu milczy. Odzywa się raz na jakiś czas, chce się spotkać, a później odwołuje spotkanie (fakt, że ma teraz kocioł w rodzinie /choroba bliskiej osoby/ ale .. czy tak trudno odpisać na głupiego sms'a? No i nie chce odebrać tel.

I naprawdę nie wiem, cóż mógłbym jej powiedzieć - bo z jednej strony chciałbym się otworzyć i .. 'jesteś dla mnie kimś wyjątkowym i mimo tego, że zacząłem siwieć nie będąc z Tobą to bardzo cię cenię, lubię i szanuję, ale .. mam wrażenie, że się bawisz' ... ale boję się, że po otwarciu stracę Osobę, dla której przewróciłem moje życie do góry nogami.. (dodam tylko, że kiedyś mi powiedziała, że nie lubi cukrowania. Za stary jestem na to (28lat), żeby zamykać kogoś w złotej klatce. To zresztą bez sensu.. I generalnie to w większości ja zabiegam o spotkanie.. hmm

Bawi się mną? a może mam dać jej czas? hmm a może kotek został złapany i.. mam po prostu odpuścić na jakiś czas i też pobawić się w głuchy telefon..?

Ja wiem.. ludzie nie pasują do siebie. I tak po prostu jest.. ale dlaczego niczego takiego nie powie? (może jestem jak na razie jedynym, który zabiega o jej względy i dlatego może się kimś 'pobawić'..? if yes, Im out of this game..

Cenię sobie nadzwyczaj ludzką uczciwość i prawdę. O to Was proszę w wypowiedziach na ten trapiący temat..

pozdrawiam Was bardzo serdecznie!
/Łukasz

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Moje" Drogie Panie !

Hmm, może ten rok sprawił, że zaczęła się zastanawiać, czy to jest to, czego tak naprawdę chce. Wydaje mi się, że Twoja przyszla-niedoszła (;)) partnerka nie jest pewne swoich uczuć. Może odpuść na trochę, nie naciskaj, niech sobie wszystko sama poukłada. Wspominasz, że przeżywa trudne chwile, więc  koniecznie musi wiedzieć (sms, mail, cokolwiek skoro nie odbiera telefonów), że może na Ciebie liczyć, że jesteś jeśli będzie tego potrzebowała. A za jakiś czas znowu zaproponuj spotkanie. Powiedz wprost, że chcesz wiedzieć na czym stoisz, że taka sytuacja jest dla Ciebie ciężka. Powiedz jej wszystko to, co tutaj napisałeś:)

Powodzenia!

3 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-03-08 10:36:43)

Hmm,naami ma racje...rok czasu to dlugo na roztanie...wiec cierpliwie czekaj..a czas pokaze...oswoi sie troche,ma teraz problemy wiec rowniez powod jej zachowania....daj jej czas:))
    big_smile i big_smile
    big_smile i big_smile

4

dziękuję smile bardzo smile

5

A wiesz, kiedy ja robiłam tak jak Twoja luba? Kiedy miałam wielbicieli więcej niż wolnych dni w tygodniu. Wtedy odpisywałam na większość smsów wielbiciela, który znaczył dla mnie najwięcej a resztę zaszczycałam łaskawymi odpowiedziami raz w tygodniu. Tyle, że ponieważ tak jak Ty cenię szczerość to wszyscy oni wiedzieli, że są tylko moimi zabawkami i się na to zgadzali. Wg mnie dziewczę nie jest z Tobą szczere i nawet nie jesteś jest głównym wielbicielem... Oczywiście mogę się mylić, ale to co napisałeś jest mi tak strasznie znajome a interpretacja się narzuca...
Może porozmawiaj z nią po prostu jak ona to widzi, albo faktycznie nie odzywaj się trochę i zobacz czy się stęskni...

6

i co..? chyba jedna wielka dupa (wybaczcie za określenie). Nie odpisuje na mesy (2 razy chciałem się spotkać i wyjaśnić ową dziwną sytuację), nie odbiera telefonów...

(czasem patrząc na siebie z dystansu niesamowicie mnie to bawi, bo czuję się jak dzieciak w gimnazjum... z tym całym zachowaniem, ale później tłumaczę sobie, iż nawet 27 letni facet może się zakochać.
I ja wiem... ideałów nie ma przecież, ale ONA jest najbliżej tego wszystkiego, hmmm. A może to tak jest, że nie możesz być z TĄ osobą, która jest ci najbliżej? a ja tylko chciałem, żebyśmy czuli się sobą będąc ze sobą.

Kiedyś milczała (zupełnie tak jak teraz).. dowiedziałem, że poznała kogoś. I tutaj mnie zdenerwowała, bo.. nie powiedziała (chociaż napisała tego wprost) tylko pozostawiła tę sprawę samą sobie. Nie znoszę tego, grrr.

Jak napisałem teraz jest tak jak kiedyś.. echh, paskudnie. No ale, dlaczego nie ma 'jaj' spotkać się i wyjaśnić sobie te sprawy? powiedzcie mi ?!

Czy jest jeszcze jakaś możliwość? (chyba los może to jedynie odmienić? chyba los). Zastanawiam się, bo chciałbym napisać jej maila.. o tym co czułem i czuję, o tym co myślę.. (to zawsze Ona uciekała od tych poważniejszych tematów, kiedy ja próbowałem poruszyć właśnie takowy. Zamykała się w sobie jak mimoza.. bardzo ją to peszyło (? hmm )

widzicie Drogie Panie, są jeszcze faceci, którzy chcą i walczą o 2 stronę.. ale ile można?? (a może za bardzo walczyłem.. whatever, wolałem walczyć niż stać jak jakaś pipa na uboczu), ale gdzie jest granica zrobienia z siebie 'szmaty' a granica dobrego smaku walki o kogoś?

pozdrawiam WAS bardzo serdecznie

7

Łukasz skoro podobna sytuacja miała miejsce wcześniej- nie widzę sensu się za tą panną uganiać.
Pobędzie z Tobą potem znów wyfrunie a Ty będziesz tak czekał jak port?- sam sobie odpowiedz.
Co chcesz żeby Ci wytłmaczyła- że przebiera jak w ulęgałkach?
Również pozdrawiam smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » "Moje" Drogie Panie !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024