Tania apteka - Łódź - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Tania apteka - Łódź

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Tania apteka - Łódź

Witam, witam i o drogę pytam ... a w zasadzie to o tanią aptekę w Łodzi. Mam dwójkę małych dzieci ( córki - 5 i 2 lata ). Obie chorują dosyć często bo 5-6 razy w roku i niestety zazwyczaj kończy się to koniecznością zakupu drogich antybiotyków. Stąd moje pytanie o niedrogą aptekę, chcę po prostu trochę zaoszczędzić. Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Kami90 (2010-03-07 16:04:49)

Odp: Tania apteka - Łódź

Niedrogie są apteki Kwiaty Polskie
tam jest zawsze kolejka, ale warto bo ceny są na prawdę warte uwagi smile
jest ich kilka tych aptek, jedna z nich na Kościuszki przy Struga

Jeszcze z tego co słyszałam to Apteki "nasza apteka" są dość niedrogie, ale Kwiaty Polskie szczególnie smile

3

Cześć dziewczyny. Ze swojej strony w Łodzi mogę polecić wizytę w CH Manufaktura, wiem, że wszystkim od razu wydaje się, że tam sama drożyzna, ale wcale tak nie jest. Znajdź tam aptekę o nazwie Juventa. Polecam ją ze względu na niezwykle atrakcyjne ceny leków oraz kilka jej dodatkowych aututów m.in.:
- duża część samoobsługowa z kosmetykami naturalnymi
- możliwość poddania się darmowym drobnym zabiegom kosmetycznym
- no i co fajne kosmetolodzy przeprowadzają tam na miejscu w mini gabinecie kosmetycznym, całkowicie darmowe badania skóry i pomogą od razu dobrać odpowiednie kosmetyki do naszej cery a to naprawdę świetna sprawa!
No i przede wszystkim, jest tam jak już wspomniałam - TANIO - a o to przede wszyskim Tobie chodzi ;-))) Polecam będąc w centrum wybrać się i samemu przekonać. Ponadto mają tam często promocje na znane marki np. La Roche Posay, jak również promocje na wybrane leki.

4

Dzięki Wam obu smile Na początek wpadnę chyba do tej apteki w Manufakturze i przy okazji zrobię mały przegląd sklepów z ciuchami dla siebie i dla dzieciaków. Nie ukrywam, że bardziej zależy mi w tym momencie na tanich lekach niż na tanich kosmetykach, ale skoro ta Juventa oferuje jedno i drugie po dość niskich cenach to może przy okazji zainwestuję też w swoją urodę, kto wie wink

5 Ostatnio edytowany przez Emilia (2010-07-07 19:53:57)

może i warto byłoby się zastanowić nad tym, czy nie zacząć kupować leków przez internet. Bo tak jest taniej i wygodniej. Oczywiście jest mowa tylko o lekach, które nie są wydawane na receptę. A jeśli chodzi o tanie apteki internetowe to moim zdaniem jedną z lepszych jest ***.  nie tylko ma bardzo duży wybór, ale też taką zakładkę promocje, w której zawsze coś można znaleźć, i z tego co wiem bardzo szybko realizują zamówienia. To nie jest tydzień, ale w niektórych przypadkach nawet 24 h

6

Apteki internetowe mają zdecydowanie niższe ceny. Związane jest to ze spora konkurencją na rynku aptecznym i chęcią zaistnienia w świadomości pacjentów w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

7 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-07-07 18:27:16)

na spam jest wykaz ich aptek stacjonarnych i mozna sobie albo przez net, albo zwyczajnie kupować. Bardzo tanio można u nich kupić tabletki antykoncepcyjne, bo kupuję własnie u nich, ale podobno plastry antykoncepcyjne też sie u nich najbardziej opłaca. Nie wiem, jak inne rzeczy, po prostu nie kupowałam, ale może też, więc piszę.

8 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-06-15 12:34:39)

Powód edycji: spam

9 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-06-15 12:35:30)

Powód edycji: spam

10 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-07-07 18:26:11)

tania jest w internecie, spam

11 Ostatnio edytowany przez Basiulka (2011-03-01 15:46:49)

Komo napisał/a:

Dzięki Wam obu smile Na początek wpadnę chyba do tej apteki w Manufakturze i przy okazji zrobię mały przegląd sklepów z ciuchami dla siebie i dla dzieciaków. Nie ukrywam, że bardziej zależy mi w tym momencie na tanich lekach niż na tanich kosmetykach, ale skoro ta Juventa oferuje jedno i drugie po dość niskich cenach to może przy okazji zainwestuję też w swoją urodę, kto wie wink

Koleżanko to ja tylko Ci zaktulizuję info i innym jakby się ktoś wybierał, aby nie szukał na darmo. Tam w manufakturze jest teraz nowa apteka, która nazywa się "apteka za grosze". TO tak gwoli ścisłości abyście dziewczyny bezsensownie nie szukały tej drugiej bo już jej nie ma. A co do samej apteki to jest OK, ja tak kursuję po kraju między trzema miastami więc zaglądam do wielu różnych ale tutaj faktycznie jest bardzo OK. Chyba gdyby byli drodzy to nie reklamowaliby sie hasłem gwarancji zwrotu różnicy w cenie ;-)

12

Basiulka napisał/a:

Koleżanko to ja tylko Ci zaktulizuję info...

Dzięki dzięki, faktycznie teraz w manufakturze jest apteka za grosze, nota bene jest jeszcze taniej no i świetne promocje z gazetki, więc nadal w to miejsce zaglądam :-0

13 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-11-16 09:29:24)

spam

14

Szala, czy Ty musisz wiecznie spamować? Masakra.

15

Kami90 napisał/a:

Niedrogie są apteki Kwiaty Polskie
tam jest zawsze kolejka, ale warto bo ceny są na prawdę warte uwagi smile
jest ich kilka tych aptek, jedna z nich na Kościuszki przy Struga

Jeszcze z tego co słyszałam to Apteki "nasza apteka" są dość niedrogie, ale Kwiaty Polskie szczególnie smile

Przeglądam właśnie wątki na forum w temacie aptek łódzkich i faktycznie - w Kwiatach jest dosyć tanio i szeroki wybór. Mnie interesują też takie, którą są otwarte 24h? Jeśli się orientujecie, to dajcie namiary na takie.

16

Jeszcze w  Aptece Rosa są dobre promocje stacjonarnie a na stronie o wiele taniej niż w innych aptekach

17

Teraz to najtaniej kupować w aptekach internetowych, więcej promocji i nawet z dostawą jest taniej niż w stacjonatnych tongue Tylko trzeba wiedzieć w których, ja najczęściej biorę kosmetyki czy tabsy z aptekaprima24.pl i faktycznie, po porównaniu z innymi aptekami czy to stacjonarnymi czy online to wychodzi o wiele taniej, także polecam spawdzić

18 Ostatnio edytowany przez TenSamProblem (2017-07-22 15:51:51)

Podobno najtańszą apteką w Łodzi jest jakaś na Strażackiej. Jeszcze sama tam nie byłam ale już od kilku osób to słyszałam.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Tania apteka - Łódź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024