Wspólne mieszkanie po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wspólne mieszkanie po rozstaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wspólne mieszkanie po rozstaniu

Piszę po  raz  pierwszy na  forum, poniewaz  jestem bardzo ciekawa czy ktos z taka sytuacja jak moja sie spotkal... Otoz pol roku temu rozstalam sie z chlopakiem(wlasciwie to narzeczonym bo od 2miesiecy bylismy zareczeni) po 4 letnim zwiazku,  po skonczeniu studiow przenioslam sie do innego miasta oddalonego od mojego rodzinnego o 300km - wszystko oczywiscie w imie milosci sęk jednak w tym ze po rozstaniu nadal mieszkamy razem wynajmujemy i tak zostanie do  czerwca. Wiem jaki to jest chory uklad ale dopiero teraz to odczuwam bardziej dotkliwie wczesniej rozmawialismy bylo po "przyjacielsku" chociaz bolalało i nadal boli... teraz juz nie rozmawiamy po jednej klotni jak zamilklam tak  milcze ontez nie  odczuwa potrzeby rozmowy ze mna . Mysle ze kogos poznal tak wywnioskowalam po jego rozmowie telefonicznej i czuje bol jak mam postepowac jak sobie   tlumaczyc ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wspólne mieszkanie po rozstaniu

Ballerina możesz dać ogłoszenie na mieście czy w necie ze szukasz osoby z którą chcesz wynając mieszkanie.
Za nic w świecie bym na Twoim miejscu nie czekała do czerwca!!
Na pewno nie jest Ci miło gdy słyszysz jego rozmowy ale zabronić Mu nie możesz.

3

Dzięki za odpowiedź, wiem  że   tak byloby najlepiej nie  widzialabym , nie slyszala  i czułabym sie o wiele lepiej jednak pozostaje  kwestia  takiej  niepisanej  miedzy  nami  umowy ,że   do  czerwca  mieszkamy  razem,a jesli wyprowadze sie teraz to zwyczajnie  wystawie go... Sama juz nie wiem wlasciwie to czasami ogarnia mnie taka zlosc i bezsilnosc ciagle nie moge sie pogodzic z ta sytuacja z tym ze TO ON MNIE zostawil a nie ja jego chociaz na moim miejscu  pewnie nie jedna  dawno by mu podziekowala  za wspolpracę...

4

Powinnaś przestać zwracać na niego uwagę , traktować jak powietrze ! Nie patrzeć - nie słuchać !
To na ewno jest dla ciebie bardzo bolesne .
Wyrwij się , spotykaj ze znajomymi - rób wszystko by o Nim nie myśleć smile !!!

5

Jestem  tutaj  od  1,5  roku,  znajomych  zostawilam  tam  skąd  pochodze także fajnie  byloby  czesciej  wychodzic  ale  nie  bardzo  jest  z  kim chociaz  tyle  dobrze  ze  tak  mam  ustawiona  prace ze  po  powrocie  mam  co  robic  albo  chodze   na  jakies  szkolenia  itd

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wspólne mieszkanie po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024