Piszę po raz pierwszy na forum, poniewaz jestem bardzo ciekawa czy ktos z taka sytuacja jak moja sie spotkal... Otoz pol roku temu rozstalam sie z chlopakiem(wlasciwie to narzeczonym bo od 2miesiecy bylismy zareczeni) po 4 letnim zwiazku, po skonczeniu studiow przenioslam sie do innego miasta oddalonego od mojego rodzinnego o 300km - wszystko oczywiscie w imie milosci sęk jednak w tym ze po rozstaniu nadal mieszkamy razem wynajmujemy i tak zostanie do czerwca. Wiem jaki to jest chory uklad ale dopiero teraz to odczuwam bardziej dotkliwie wczesniej rozmawialismy bylo po "przyjacielsku" chociaz bolalało i nadal boli... teraz juz nie rozmawiamy po jednej klotni jak zamilklam tak milcze ontez nie odczuwa potrzeby rozmowy ze mna . Mysle ze kogos poznal tak wywnioskowalam po jego rozmowie telefonicznej i czuje bol jak mam postepowac jak sobie tlumaczyc ??
Ballerina możesz dać ogłoszenie na mieście czy w necie ze szukasz osoby z którą chcesz wynając mieszkanie.
Za nic w świecie bym na Twoim miejscu nie czekała do czerwca!!
Na pewno nie jest Ci miło gdy słyszysz jego rozmowy ale zabronić Mu nie możesz.
Dzięki za odpowiedź, wiem że tak byloby najlepiej nie widzialabym , nie slyszala i czułabym sie o wiele lepiej jednak pozostaje kwestia takiej niepisanej miedzy nami umowy ,że do czerwca mieszkamy razem,a jesli wyprowadze sie teraz to zwyczajnie wystawie go... Sama juz nie wiem wlasciwie to czasami ogarnia mnie taka zlosc i bezsilnosc ciagle nie moge sie pogodzic z ta sytuacja z tym ze TO ON MNIE zostawil a nie ja jego chociaz na moim miejscu pewnie nie jedna dawno by mu podziekowala za wspolpracę...
Powinnaś przestać zwracać na niego uwagę , traktować jak powietrze ! Nie patrzeć - nie słuchać !
To na ewno jest dla ciebie bardzo bolesne .
Wyrwij się , spotykaj ze znajomymi - rób wszystko by o Nim nie myśleć
!!!
Jestem tutaj od 1,5 roku, znajomych zostawilam tam skąd pochodze także fajnie byloby czesciej wychodzic ale nie bardzo jest z kim chociaz tyle dobrze ze tak mam ustawiona prace ze po powrocie mam co robic albo chodze na jakies szkolenia itd