Po tym co zrobił, on chce przyjażni?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Po tym co zrobił, on chce przyjażni??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Po tym co zrobił, on chce przyjażni??

Witajcie!!!
    Ze swoim byłym rozstałam się, ponieważ nmie zdradził, poniżał, bił - a po tym wszystkim zamiast okazać jakąkolwiek  skruchę, to jeszcze kazał oddać wszystkie prezenty, które od niego dostałam, bo jak nie, to pożałuję. A jeśli oddam, to odczepi się ode mnie raz na zawsze.
I oddałam wszystko, bo pragnęłam świętego sopkoju!!!
I ten spokój miałam przez tydzień, ale chyba tylko dlatego gdyż przez ten czas zabawiał się ze swoją nową dziewcznyką. 

Kiedy z nią skończył, odrazu zaczełam dostawać od niego smsy, dzwonił, prosząc o spotkanie. Ciągle odmawiałam i prosiłam, żeby dał mi spokój.
Ale był nieugięty!!!! Więc i ja w końcu się zgodziłam, bo jak mówił, to tylko niezobowiązujące spotkanie będzie.....
Poszłam do niego do domu, gdzie odbywała się mała imprezka. Gdy już alkohol zaszumiał nam w głowach, poszliśmy do osobnego pokoju, żeby porozmawiać. I w tym momencie zadzwonmił mi telefon. Kumpel dzwonił, żeby zapytać co słychać. Mój ex jak usłyszał męski głos, wyrwał mi telefon, wybiegł z pokoju zamykając mnie!
Wrócił po chwili i zaczął mnie wyzywać od szmat, ku**w, dzi**k itp.
Nie wytrzymałam i odepchnęłam go. Upadł, ale po chwili podniósł się, podbiegnął do mnie i z całej siły uderzył mnie w łuk briowy.
Omal nie straciłam przytomności, zabrałam kurtkę i uciekłam do domu...
Na drugi dzień zaczełam dostawać smsy od moich znajomych i kumpli, żebym się zastanowiła z kim jestem. Okazało się, że jak mnie zamknął w pokoju, to z mojego tel.dzwonił do moich kolegów i mówił, żeby się ode mnie odpie***lili!!!!!!
    Napisałam mu po tym wszystkim 1 smsa, żeby dał mi spokój i odczepił się ode mnie raz na zawsze, ale on nie daje mi spokoju, wydzwania ( teraz już nie, bo zablokowałam jego nr ) ale wypisuje co 10 min, jak bardzo mnie przeprasza, że był pijany, że nie wiedział co robi, że zależy mu na naszej przyjażni itp.
Nie odpisuję.......
Mam go coraz bardziej dosyć!!!! Co mam zrobić, żeby w końcu dał mi swięty spokój???!
              Poradzcie drogie koleżanki!!!!!!!!!!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Po tym co zrobił, on chce przyjażni??

Kiedy uderzył Cię w łuk brwiowy mogłaś zrobić sobie obdukcję.  Wnieść sprawę do sądu o wydanie zakazu zbliżania się do Ciebie.
Na razie zgłoś na policję, że grozi Ci, i nie daje Ci spokoju. Policja trochę go przestraszy i pewnie chłopak odpuści.

3 Ostatnio edytowany przez sanders (2010-02-26 13:58:46)

Dobrze, że postanowiłas zablokowac jego nr. Bądź nieugięta. Nie zgadzaj się więcej na spotkania...w sumie to sama nie wiem co zrobiłabym na Twoim miejscu. Z jednej strony nasuwa się żeby napisac do niego sms-a, że to juz definitywny koniec między Wami i że nie życzysz sobie żadnych wiadomości od niego. Z drugiej strony nie wiadomo na co go stać, jak zareaguje na taką wiadomość, czy za wszelką cenę nie będzie chciał Cię odzyskac. Myślę, że zrobiłabym sobie obdukcję i zgłosiła sprawę na policję. W tej sytuacji jest po sprawie, ale jeżeli będzie Cię dręczył poinformuj go, że pojdziesz na policję i zrób tak. Może to rzeczywiscie trochę go przestraszy.
Proponuję zmienic nr telefonu.
Wiem jedno, ten czlowiek ma spore problemy ze sobą i życie z nim niestety było by dla Ciebie koszmarem.
Badź ostrozna

4

Głupio, oj głupio zrobiłaś, że do niego poszłaś... Jak już chciałaś się z nim spotkać to trzeba było neutralne miejsce wybrać, tzw. publiczne... On Ci nie da spokoju. Niestety z własnego doświadczenia znam mentalność takich toksycznych typów. Najlepsze co możesz zrobić to metodą zdartej płyty powtarzać mu, że między wami definitywny koniec, że masz już swoje nowe życie, w którym miejsca dla niego nie ma. Oczywiście nie w odpowiedzi na każdy sms, ale od czasu do czasu. Dystans, jak największy dystans. Unikaj spotkań, nie bój się pogróżek. Możesz iść na policję, żeby pokazać mu, że nie dasz sobą pomiatać. Ale przede wszystkim wyrzuć go ze swoich myśli i ze swojego życia, potraktuj jako zamknięty rozdział i nie czytaj ponownie...

5

Najważniejsze to nie dać się zastraszyć, a już na pewno pokazać słabość. Tak jak vinnga radzi mów uparcie i stanowczo: NIE. I nawet na chwilę nie pozwól mu uwierzyć, że to może się jeszcze zmienić, nie wdawaj się w żadne dyskusje. Bez cienia wątpliwości to jest chory psychicznie człowiek o niezrównoważonej osobowości ze skłonnością do zachowań agresywnych. Jedno jest pewne, obojętnie co on będzie mówił, obiecywał, nie wiem jak bardzo przepraszał on i tak się nie zmieni.  I raz jeszcze za netkobietkami powtórzę, że w ostateczności możesz wystąpić do sądu o zakaz zbliżania się do Ciebie.

6

Dobrze, ze mialas na tyle zdrowego rozsadku, zeby wziac nogi za pas. Z czasem napewno nie byloby lepiej. Wiecej alkoholu, wiecej bicia i wyzywania, i terroryzmu. Znajdziesz jeszcze niejednego i to o wiele lepszego. Nie ustepuj mu, jestes o wiele wiecej warta nizczlowieka, ktory Cie poniza i zneca sie nad Toba. i jeszcze na dokladke zdradza. Trzymam za Ciebie kciuki i napewno sie wszystko ulozy

7

idz na policje,

a sobie kup paralizator i gaz.

8

ja nie wiem co byl zrobila w takiej sytuacji najlepiej zmien sobie numer... i wogole odetnij sie od jego towarzystwa... unikaj go ... to moze w koncu sobie odpusci ... a z policja to nie jest zly pomysl moze sie odczepic albo moze byc gorzej moze go to rozloscic moje zdanie jest takie ze jak znajdzie sobie nowa panienke to zapomni o tobie a bedzie inna przesladowal
nigdzie nie choc sama zawsze badz z kims kto cie obroni

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Po tym co zrobił, on chce przyjażni??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024