Nie wiem co robić? Seks układ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie wiem co robić? Seks układ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

Temat: Nie wiem co robić? Seks układ...

Jestem mężatka od 1,5 roku, mam 23 lata, szybko postanowiliśmy wziąć ślub, teraz żałuję bo się nie wyszumiałam i w ogóle, ostatnio poznałam faceta na siłowni, spotkałam się z nim wczoraj, było miło rozmawialiśmy itd. stwierdził że muszę coś od niego chcieć skoro się z nim umówiłam, wie że mam męża, zaproponował mi seks układ, seks bez zobowiązań, mam mętlik w głowie, pociaga mnie niesamowicie a ja nie miałam żadnego faceta w życiu oprócz mojego męża, chciałabym zobaczyć jak to jest z innym... ale boję się że się wyda i w ogóle że umrę z wyrzutów sumienia. Ciągle o tym myśle i nie wiem jaką podjąć decyzję czy zaryzykować? Z mężem układa mi się dobrze, tylko troche ostatnio rutyna zawitała... Co radzicie? boję się bardzo ale chcę to zrobić, tak mi się wydaję, facet z siłowni powiedział że jak tylko bede chciala przerwac ten układ on nie bedzie robić problemów i to zakonczymy, a co do kwetii zakochania to nie obejmuje to naszego układu - nie ma takiej opcji - tak mówił... Powiedzcie co robic??? Całowalismy sie... Chciał się kochac ale odmówilam ( 1 spotkanie) więcej nie było...

Zobacz podobne tematy :
Odp: Nie wiem co robić? Seks układ...

Z wyrzutów sumienia nie umrzesz, ale na pewno będziesz bardzo żałowała i będę Cię one dręczyć.. Tym bardziej skoro z mężem żyjecie dobrze, skoro wszystko się układa.
Co prawda, to prawda- rutyna niszczy związek.. Ale może spróbujcie z mężem sami ją zabić. Wybierzcie się do sex shopu, nakupujcie jakiś głupot i spróbujecie. Może wtedy jakoś wasz pociąg fizyczny się zwiększy i w łóżku będzie naprawdę fajnie. Wtedy przecież nikogo nowego nie potrzebowałyś wink

3

Nie rób tego, pomysl lepiej jak poprawić zycie seksualne z mężem zeby przewycieżyć rutyonę, ale nie pchaj sie w zaden sex układ !!!!! Będziesz żalować, jesli oczywiście kochasz meża, pomysl czy bedziesz mogła spojrzeć mu w oczy i kochać się z nim po tym jak pójdziesz do łózka z tym  drugim! Nie niszcz swojego życia, dla kilku chwil emocji, tym bardziej ze ten drugi nie oferujr Ci nic więcej niż tylko sex.

4

Kocham męża!!!!! jest dla mnie bardzo dobry, tylko nie ma czasu i nudzi mnie seks z nim ;\ tamten oferuje mi tylko seks... namawia strasznie zebym sproowala itd ze mi sie spodoba i moze zrozumiem ze moj maz to nie facet dla mnie itd ale bardzo mnie pociaga ten koles, musze urwac z nim kontakt bo zle to sie skonczy... sad a tym bardziej ze ja sie bardzo angazuje i znam siebie i wiem ze bym sie napewno zakochala sad

5

Najgorsze jest to ze siedzi mi ciagle w glowie, patrze ciagle na telefon czy pisze itd... Zwariuje!!! Musze sie ogarnac...!!!!! Nie moge tego zrobic!!! Moj maz by sie zalamał!!!! Ale tak bardzo tego chce.... Boze pomóż mi!!!!!! sad Czemu jestem taka glupia!!!!

6

Karakola, nie jesteś dzickiem - panuj nad sobą, zastanów się co bedzi potem, spokojnie wyobraź sobie ż poszłas z nim do łóżka ibył fajnie a potem wracasz do domu do męża, spróbuj sobie wyobrazic tą sytuację ... napewno znasz na tyle siebie...

7

Trzymam kciuki, żebyś się nie skusiła ! smile Pomysl też jakie co ten facet z silownni sadzi o Tobie skoro proponuje Ci taki układ, pokaż ze nie jesteś pierwszą lepszą którą może mieć!!! głupi samiec, on nie ma nic do starcenia..

8

no nie ma nic do stracenia... a ja nie jestem z tych dziewczyn co leca do lozka z pierwszym lepszym... nigdy taka nie bylam... ;( dobra postanowione!!! napisze mu zeby dal sobie spokoj i ze moje sumienie mi na to nie pozwala! ŻEGNAM!!!! smile dziekuje !!! :*

9

Karakola, musisz wziac zimny prysznic i odpowiedziec sobie na kilka pytan: czy jestes z mezem poniewaz go kochasz, czy dlatego ze jest dla ciebie dobry? Czytam twoje posty i wlasnym oczom nie wierze. Jesli nie ma prawdziwej milosci to po slub? Jesli slub to po co myslec o zdradzie i moze nawet jeszcze wiecej. Jesli twoj maz cie kocha bezgranicznie, a skoro jest dla ciebie taki dobry, to wnioskuje, ze jego uczucie jest szczere, pomysl jak go zranisz a moze nawet zabijesz milosc do ciebie. Moze wpadnie przez ciebie w depresje i straci sens zycia? A jaki jest twoj sens zycia? Malzenstwo to zobowiazanie na dlugie lata. Mam nadzieje, ze w pore oprzytomniejesz i odkryjesz co jest dla ciebie naprawde wazne. Nie mam na celu obrazac cie lub ranic i przepraszam jesli moje slowa w jakis sposob cie dotknely. Nie moge sie jedynie pogodzic, ze ludzie tak latwo ranie sie na wzajem i popelniaja nieodwracalne bledy, z ktorymi potem musza zyc i sie zmagac.

10

Myslalam ze to bedzie latwe... ze zapomne, przejdzie zaraz, a ja ciagle mysle czy dobrze zrobilam ze odmowilam... odmowilam MU, nie wiem czy zaluje tej decyzji ale dzieki temu nie zdradzilam! Chyba jestem chora... Nudzi mnie małżeństwo, mąż, dom, obowiązki, mam dość wszystkiego!!! Chciala bym czegos innego zaznac... wiem ze jest to zle ale nie daje mi spokoju... nie wiem co robic!!!

11

Karakola, myślę, że dobrze zrobiłaś bo ja raz w życiu zdradziłam mimo, że w moim związku było dobrze i do dziś ma wyrzuty sumienia. Wprawdzie nie zdradziłam uprawiając sex ale i tak okropnie bolało, szczególnie ta świadomość, że zrobiłam to mężczyźnie którego kochałam  całym sercem. Zadbaj o swoje życie seksualne z mężem. Może to być ciężkie do spełnienia ale da się zrobić, ale musicie się postarać i zacznij od razu!

12

A wracając do sprawy ślubu, niestety może być tak, że podjęłaś tą decyzję zbyt pochopnie. Wierzę, że jeśli nie mogłaś się wcześniej wyszaleś to będzie Ci ciężko i nie będziesz chciała wkładać trudu w ratowanie tego małżeństwa ale myślę, że to zależy od człowieka. Moja siostra była z chłopakiem od 15 roku życia. On miał wtedy 16. Oboje nigdy wcześniej nikogo nie mieli. Dziś mają 25 i 26 lat. Są 2 lata po ślubie i są szczęsliwi. Nigdy nie zauważyłam, żeby małżeństwo im się znudziło. Do tego bez wątpienia trzeba dojrzeć, bo to decyzja na całe życie, więc rozumiem, że możesz być nieszczęśliwa.

13

dziekuje ze pomagasz smile nie wiem czy jestem nie szczesliwa??? czy sobie po prost wmawiam... sad nic nie wiem, chyba nigdy sie nie dowiem... sad ale jest mi ciezko, jestem oschla strasznie dla meza i wogole, wczoraj poruszylam kwestie przerwy w naszym zwiazku ze wroce do rodzicow na jakis czas, ze musze przemyslec itd ale nie wiem czy to dobre rozwiazanie...?

14

Moim zdaniem pierwszy etap ratowania małżeństwa musisz rozpocząć od bardzo poważnej rozmowy. Dobrze się do niej przygotuj, żebyś powiedziała jak najwięcej o swoich uczuciach. Powinnaś też mężowi wytłumaczyć dlaczego tak się teraz czujesz lub dlaczego chcesz przerwy. Rozmowa to fundament każdego związku. To ona decyduje o tym, czy jesteście w stanie przetrwać kryzys. A jeśli chodzi o odpoczynek i powrót do rodziców. Może najpierw spróbuj po prostu spędzać inaczej czas. Nadal mieszkajcie razem ale zajmij się bardziej sobą. Zapisz się na jakiś kurs angielskiego czy na siłownię. Czas Ci zleci w pozytywny sposób a będziesz miała też czas by zastanowić się, czy takie odsunięcie się od męża dało jakiś skutek. Wyprowadzka, nawet na krótki czas to ostateczność i mąż sobie może pomyśleć, że nie chcesz już nic naprawiać. Ja przynajmniej tak bym pomyślała. Ale jeśli to ma Ci dać ukojenie to spróbuj. Może zamiast udać się do rodziców, gdzie możesz być poddana jakimś sugestiom z ich strony, co może wpłynąć na Twoją ostateczną decyzję a to przecież musi być tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Może wyjedź gdzieś na pare dni. Nad morze albo w góry. Albo nawet gdzies w pobliże nad jezioro, wynająć pokój. Jeśli chcesz podjąć w tym czasie decyzje to musisz pobyć sama, żeby wsłuchać się w głos z Twojego serca. Nikt nie może lub nie powinien Ci doradzać w tej kwesii bo w końcu walczysz o swoje szczęście !

15

hi hi na silownie to ja chodze od kilku miesiecy i to przez nia sie wszystko zaczelo... zainteresowanie nowymi osobami i odwrotnie big_smile moze masz racje ale to bedzie ciezkie bo moj maz jest prosty i ciezko mu sie zaglebic w sprawy uczuciowe, kocha nie kocha i tyle dla niego na temat uczuc, ale on mnie kocha i nic by nie zmienial, rozmawialam z nim mowilam ze jest monotonnie ze sie nudze ze musimy popracowac nad seksem, nad wspolnym spedzaniem czasu zmienic cos poprostu, on jest chetny, w poniedzialek bylo swietnie seks i w ogole on a wczoraj znowu to samo... dlatego nie wierze ze cos sie da zrobic...

16

No przecież wiadomo, że przeczytałam o tym, że to od siłowni ale jakoś wypadło mi z głowy, wybacz. Więc może faktycznie odseparowanie się od niego na jakiś czas pomoże Ci stwierdzić, czy chcesz jeszcze do niego wracać i odbudować to czy po prostu popełniłaś błąd układając sobie życie w ten sposób w młodym wieku. Wiadomo, że jeśli będziesz chciała pracować nad swoim małżeństwem to wiadomo, że mąż też będzie musiał się starać. Pamiętaj tylko, że to jest Twoja decyzja i nikt nie ma prawa na nią wpłynąć. Pod tym względem musisz być egoistką bo jak już pisałam - walczysz o swoje szczęście ! Powodzenia !

17

Niestety takie dylematy mają osoby za młode i nie dojrzałe emocjonalnie do małżeństwa. Przykre to jest. Dobrze, że nie ma dzieci w tym związku.

18

Noemi moze i masz racje... ale teraz to juz nie wazne bo jest za pozno... teraz trzeba myslec co dalej... coraz bardziej utwierdzam sie w tym ze chce go zdradzic i to jest najgorsze... sad

19

Karakola wiesz co? tak sobie myśle, że ten koleś z silowni to jakiś pajac, nie dlatego, że chcial mieć z Tobą romans mimo, że wiedzial, iż masz mężą, tylkodlatego, że jak taki burak zaproponowal Ci seks bez zobowiązań, a gdzie jakieś uwodzenie czycoś w tym stylu? dla mnie poraktowal Cie jak przedmiot i za samo tokazalabym muspadać

20

Karakola!
Z doświadczenia( choc u mnie o seks nie chodzilo, bo od razu sie zakochalam w innym mając meża) mogę Ci podpowiedziec, NIE WCHODZ W TAKI UKŁAD! jesli sie zakochasz to juz po Tobie, pozniej bedziesz cierpiala ogromne katusze, zniszczysz sobie zycie, wszystko odwroci sie do gory nogami! uciekaj dopoki jeszcze mozesz, pozniej moze byc juz za pozno! wiem co pisze, dlatego z calego serca radze Ci abys nie robiła tego! a poza tym, co to za gosc ktory proponuje Ci seks? zastanow sie jak On CIe potraktowal....powodzenia!

21

no proszę Cie....dziewczyno nad czym tu sie zastanawiać? toz to największa głupota jaką mogłabyś zrobić!!! popracuj nad mężem... nie oglądaj sie za koksami z siłowni bo to nic dobrego z  tego nie wyjdzie

22

Boże dziewczyny jestescie cudowne, naprawde, zrobie wszystko co mojej mocy zeby uczynic dobrze, na dzien dzisiejszy powiedzialam nie temu kolesiowi on powiedzial ok nie ma problemy ale pozostajemy nadal kumplami z silowni itd, macie racje ze zrobilabym najwieksza glupote w swoim zyciu, bo wiem ze bym sie zakochala sad a on by mnie olal potem, dziekuje wam!!! juz na pierwszym spotkaniu chcial seksu wiec to bylo dziwne, zero uwodzenia naprawde ZERO!!! Frajer!!! nie moge zniszczyc swojego malzenstwa dla pierwszego lepszego tym bardziej ze nie moge na niego liczyc... dziekuje wam! i prosze o wsparcie i pomoc zebym wytrwala w tym postanowieniu, bo strasznie mnie to meczy i mysle o tym ciagle przez co jestem oschla dla meza...

23

Przeczytałam wszystko i bardzo się cieszę, ze w pore się opamiętałaś. Teraz postaraj się poprawić sytuację w małżeństwie smile Zyczę powodzenia smile

24

i tak trzymaj;)

25

Dziewczyny porozmawialam z mezem, powiedzialam co czuje! Szczerze, ze mam metlik w glowie ze musimy popracowac nad naszym zwiazkiem, nad miloscia, ktora troszke wygasla, ze nei chce z nim byc zeby tylko byc ze chce go kochac, ze musze przemyslec wszystko bo sie troche pogubilam w tym wszystkim... naprawde nie wiem czego chce, on jest taki dobry dla mnie, daje mi naprawde wszystko, wiadomo ze jest zmeczony praca i nie ma ochoty czasem pogadac ale zawsze mnie przytuli i pocaluje i powie ze kocha... naprawde wczorajsza rozmowa dala mi duzo i ogromnie mi ulzylo!!!!!!!!!! Kocham go i chce z nim byc!!!! oczywiscie od razu zapytal czy kogos poznalam sad powiedzialam ze nie! bo dla mnie juz nie ma tej drugiej osoby!!!!! chce byc z mezem!!! Chce trwac przy nim dopoki zyje!!!! Kocham was dziewuszki!!!! wink dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;*

26

moimn zdaniem nie powinnaś tego robić, z szacunku do męża i do samej siebie...pomyślałaś jak czyłabyś się Ty, gdyby Twój mąż mialby podobne wątpliwości, co byś poczuła, gdyby on chciał to zrobić?

27

Karakola-- staraj sie nie dopuszczać nawet myśli o zdradzie dziewczyny juz ci tutaj pisały ale ja ci jeszcze raz napisze bedziesz tego ŻAŁOWAŁ!!!

A że w małżeństwie przychodzi rutyna to  raczej normalne potrzeba czasu żeby wróciło to co było,żeby przez tyle lat w zwiazku bylo ciagle  kolorowo to jest niemożliwe...

Masz dobrego męża pomysl sobie jak byś go straciła znajdziesz sobie jakiegoś faceta który bedzie ci robił jaką kolwiek krzywde wtedy bedziesz nieszczęśliwa...

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie wiem co robić? Seks układ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024