Sexowne buciki na spotkania we dwoje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sexowne buciki na spotkania we dwoje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 32 ]

Temat: Sexowne buciki na spotkania we dwoje

Chciałabym zapytać drogie forumowiczki co myślicie o butach typu high heels i czy macie takie buciki w swoich kolekcjach. Mi się takie buciki podobajai czesto zakladam do sexownej skapej bielizny zeby rozpalic swojego faceta. Ostatnio kupilam sobie mega platformy na 19 cm szpilce w kolorze czerwonym .
Mojemu facetowi szalenie sie spodobaly.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sexowne buciki na spotkania we dwoje

Jak dla mnie bardzo seksowne są wysokie, czarne skórzane kozaczki. Byle w dobrym stylu - nie żadne lakierowane, tylko matowe!
Najlepiej, żeby były do kolan, i w połączeniu z długimi czarnymi skórzanymi rękawiczkami!

No i takie połączenie jest naprawdę niesamowite, I zapewniam że rozpali 90% facetów do czerwoności - nawet jeśli sami do tego się nie przyznają to na pewno ich to kręci - mniej lub bardziej wink

3

Takie buty zakładam tylko na specjalne okazje w połączeniu z całym seksownym kompletem, koszulki stringów i pończoszek. I to logiczne że facetom się to podoba. smile

4

Uwielbiam high-heels smile. W swojej kolekcji mam parę ładnych obcasów, które zakładam nie tylko okazyjnie i do wyra ;>, ale także na co dzień, do jeansów bądź spódniczek.

Jestem generalnie fanką pin-up i takie buty, w dodatku w odmianie retro, kręcą mnie i mojego mężczyznę jak rollercoaster smile.

5

nie wiem bardzo o jakie buty Wam chodzi,ale z mojej  strony dodam,że bardzo lubie
wszelkie buty na obcasach.Do tego spódniczka w kolanko,bądź sukienka i mój facet
odlatuje;)
Niestety aktualnie mam kontuzję,więc o wszelkiego rodzaju wysokim obuwiu mogę zapomnieć;(

I mam takie pytanie,bo w związku ze zbliżającymi się urodzinami partnera chciałam założyć
szpilki(które odpadają) i tylko sam płaszcz,a pod spodem seksowna bielizna.
Czy myślicie,że to dobry pomysł?

6

Ja też uwielbiam szpilki, ale mam jeden dość komplikujący sprawę problem - stopę Człowieka Śniegu... wink Kupienie szpilek w rozmiarze 42 jest w zasadzie niemożliwe w "normalnym" sklepie - chyba muszę poszukać w internecie na stronkach dla transwestytów... wink

Ale zarówno mnie, jak i mojego faceta buty na wysokim obcasie niemożebnie kręcą - zwłaszcza te z wysoką cholewką, przynajmniej do kolana smile

7

Takie buty sa naprawde sexy w polaczeniu z odpowiednia bielizna smile Mysle ze czerwone i czarne najlepsze.

8

Klapki na platformie 9 cm i obcasiku 19 cm sa bardzooo sexi dlatego je kupilam i chodze w nich po domu co bardzo kreci mojego faceta. Mam ochote kupic podobne ale w kolorze bialym rownie wysokie ale moze byc problem.

9

Mojego faceta akurat nie kręcą zbytnio buty tongue Jemu wystarcza seksowna bielizna i juz jest podniecony wink Kiedyś też miałam buty założone, ale potem tylko problem z dodatkowym zdejmowaniem tongue

10

martusia20 napisał/a:

ale potem tylko problem z dodatkowym zdejmowaniem tongue

Przecież butów się nie zdejmuje przed seksem, taka właśnie jest idea seksownych butów big_smile

11

A wolicie sexi klapki czy sandalki?

12

13

Anemonne napisał/a:

Przecież butów się nie zdejmuje przed seksem, taka właśnie jest idea seksownych butów big_smile

Dokładnie. Butów się nie ściąga- wręcz przeciwnie. W łóżku można, dla słodkiego urozmaicenia, poprosić faceta o polizanie obcasów (czystych tongue). Mnie to krrrrrrrręci wink.

14

lomeritka napisał/a:

Ani to, ani to, fuj. Klapki dla mnie w ogóle są aseksualne, sandałki od biedy mogą być, ale ja nie znoszę odkrywać stóp, więc dla mnie odpadają. Dla mnie najseksowniejsze buty to skórzane/lateksowe zakryte buty na wysokim obcasie i z cholewką do kolana lub za ;>

youngwind napisał/a:

Dokładnie. Butów się nie ściąga- wręcz przeciwnie. W łóżku można, dla słodkiego urozmaicenia, poprosić faceta o polizanie obcasów (czystych tongue). Mnie to krrrrrrrręci wink.

Hm, mnie kręci pozycja na jeźdźca w takich butach, ale opierając się nie na kolanach, a na stopach - tak w kucki jakby smile Szalenie seksowne kiedy się ma buty na obcasach smile

15

Anemonne napisał/a:
lomeritka napisał/a:

Ani to, ani to, fuj. Klapki dla mnie w ogóle są aseksualne, sandałki od biedy mogą być, ale ja nie znoszę odkrywać stóp, więc dla mnie odpadają. Dla mnie najseksowniejsze buty to skórzane/lateksowe zakryte buty na wysokim obcasie i z cholewką do kolana lub za ;>

Uh-huh, mnie już samo słowo "klapki" nasuwa na myśl domowe piankowe "Kuboty" wink. A poważniejąc, to nawet klapki na obcasie, markowe i dobrze skrojone, są potwornie niewygodne i nawet na mojej małej i w miarę zgrabnej stopie, nie wyglądają ładnie; Kiedyś próbowałam się w takich poruszać, ale co i rusz się potykałam i generalnie chodziłam jak łazęga. Mojemu facetowi także nie podoba się obuwie w tym typie. Tak więc klapkom mówię NIE. Sandały także jakoś nie podchodzą pod mój gust, więc jeśli już, to high-heels, ale w naprawdę dobrym guście. Podobają mi się także peep-toe i takie w większości lubię nosić. Nie tylko na spotkania we dwoje, ale także na co dzień smile.

youngwind napisał/a:

Hm, mnie kręci pozycja na jeźdźca w takich butach, ale opierając się nie na kolanach, a na stopach - tak w kucki jakby smile Szalenie seksowne kiedy się ma buty na obcasach smile

O, my z moim facetem mówimy na tę konfigurację "pozycja na żabkę", nie wiedzieć czemu wink. Ale z góry dzięki za podsunięcie pomysłu. Nie próbowałam jeszcze w obcasach wink.

16

Jak dla mnie najbardziej sexi sa wlasnie klapki smile i mam na mysli te 15 cm i wyzsze a nie japonki. Moj facet nie lubi kozakow i by mnie w nich do lozka nie wpuscil heheh. A jak mam na sobie sexi klapki to moge liczyc na lizanie obcasow i calowanie paluszkow u stóp big_smile. Najlepsze sa klapki czerwone bo ładnie sie komponuja z czerwonymi paznokciami.

17

ja ostatnio kupiłam takie ale jeszcze ich nie używałam. leżą w szafie i czekają na odpowiedni moment. na razie mamy "Ale jestem dziś zmęczony po pracy...." smile smile smile Proza życia!

http://www.sisi.pl/images_cache/992393ed3e5219bb9e28e40d14bcb6dd.jpg

18

Sisi.pl to bardzo dobry sklep internetowy z bielizna i butami. Co jakis czas lubie cos sobie od nich kupic. Te kozaczki sa fajne chociaz ja za bardzo nie przepadam za wysokimi cholewami bo wole wysokie obcasiki.

19

No fajne te buty.Ale ja musiałabym sie chyba nauczyc w nich chodzic .
Jak sie w nich chodzi ?

20 Ostatnio edytowany przez Noelle (2011-02-20 22:44:11)

Ja wiem jak sie chodzi w tych klapeczkach
spam

21

Czy panie odwiedzajace to forum nie chodza w butach na wysokich obcasach?

22

w tych butach się nie spaceruje tylko idzie do łóżka smile można ewentualnie chwilę pokręcić tyłkiem. w miejscu smile

23

Ja tam ogólnie lubie obcasy - pomimo iż jestem dosyć wysoka, to chętnie w nich chodzę smile na codzień, w pracy, do łóżka smile

24

Przyznam się że dotychczas sceptycznie podchodziłam do obuwia w sypialni smile Jednakże od niedawna po namowach mojego faceta zaczęliśmy używać czasem tego fetyszu podczas łóżkowych igraszek smile Wspaniale sprawdzają się szpilki połączone z seksowną i wyzywającą bielizną. Oboje odlecieliśmy big_smile

25

Obcasy jak najbardziej:) I do łóżka, i na co dzień. W ogóle kobieta wygląda w takich butach dużo bardziej kobieco. Poza dłuższymi nogami (choć i bez nich mam je do nieba:) one wymagają innego, bardziej ponętnego sposobu poruszania się. I myślę, że w połączeniu z fajną bielizną dają pełen odlot.
Lomeritka, jak dla mnie te klapki są koszmarne. Ale oczywiście to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje, ja w każdym razie bym ich nie założyła. Za to kozaczki Iroko sa bardzo, bardzo:)

26

Z chęcią poparadowałabym sobie po domku w takich sexi kozaczkach czy klapeczkach, ale niestety mojego partnera to nie kręci.... co kto lubi wink

27

Czerwone klapki na mega platformie wygladaja mniej wiecej tak jak na tym filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=7Sus1yzp5j4
Zakladam takie buciki skapa wyzywajaca bielizne i moj facet odlatuje

28

Zobaczcie sobie sklep schaffa schoes, mają bardzo fajny wbór różnych butów i dużo promocji smile

29

Polecam wam też Fanclub schaffa shoes na Facebooku smile duzo konkursów teraz tam mają smile

30

musiałabym spróbować tongue ale ze względu na mój wzrost nie mam takich wysokich obcasów.. mój mężczyzna też nie jest wiele wyższy, więc staram się takich nie kupować, a poza tym strasznie mnie takie wysokie męczą.. muszę coś wymyślić smile

31

Mnie jakoś takie lateksowe buty nie przekonują. Wolę coś bardziej subtelniejszego, mniej wyzywającego (a tak samo podniecającego, bynajmniej dla mojego P.:)) Posiadam jedne platformy na szpilce całe w cekinach, które wykorzystuje na intymne spotkania:)

Posty [ 32 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sexowne buciki na spotkania we dwoje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024