Impotencja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Impotencja?

Witam.Poradżcie co to może być?
Mam 43 lata mój partner 37.Ja jestem po rozwodzie On kawaler.Jesteśmy razem od 6 lat.Początek jak to zawsze bywa był cudowny.Od jakiś 3-4 lat psuje się w coś w sferze sexu.Nie interesują go zbliżenia,sex trwa dosłownie 5 minut.Robi sobie dobrze a ja się nie liczę.Czy facet w tym wieku nie powinien być ,,żywszy,, w tej kwestii?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Impotencja?

Powinien być żywszy... lubieć seks.

I co robić?

4

Nie wiem co robić niestety... Trudno zmienić człowieka na takiego, który lubi seks, ciało, kobiety. Sądząc po wątku "żony aseksualnch mężczyzn" jest to walka z góry przegrana. Jego nie interesuje seks. A Ciebie nie interesuje piłka nożna... I tak samo jak jego nie nakłonisz do lubienia seksu, tak samo i Cibie nie da się zreformować, abyś lubiała piłkę nożną.

Ja lubie piłkę nożną<od zawsze>a On sexu od jakiegoś czasu:(

6

Ooo... no to zmień w moim mailu piłkę nożną na debatę sejmową i już...

Nikt Cię nie zmusi abyś to lubiała. Nawet jak pójdziesz na terapię, w której ktoś Ci powie, że debata sejmowa jest ważna bo decyduje o losach ludzi.

7

Gary napisał/a:

Ooo... no to zmień w moim mailu piłkę nożną na debatę sejmową i już...

Nikt Cię nie zmusi abyś to lubiała. Nawet jak pójdziesz na terapię, w której ktoś Ci powie, że debata sejmowa jest ważna bo decyduje o losach ludzi.

Gary upraszcza sprawę. Gdyby Twój facet nie lubił seksu to byłby kiepski seks od początku Waszego związku. Jeśli kiedyś było dobrze, a teraz jest źle to problem nie tkwi w lubieniu.
Coś się zmieniło w jego życiu co mogło spowodować tą reakcję. To może być wiele rzeczy. Począwszy od problemów w pracy, stresu na problemach ze zdrowiem kończąc. Ale może też coś się zmieniło w Waszym związku.

8

Czy powinien być żywszy? Może to zmęczenie, może stres... zależy jaką ma pracę, ale generalnie to powiem ci, że sama nie jesteś. Przechodziłam podobne dylematy, długo nie wiedziałam jak pomóc... podsunęłam mojemu facetowi jakieś afrodyzjaki ale też było słabo, więc po prostu kiedyś tak ot kupiłam maxona, on się zdziwił, ale, że naprawdę cyba wyczuł, że coś powinien zrobić to go wziął i naprawdę, wierz mi, że coś stykło wink poczuł się jakiś... no nie wiem - z mocą chyba bo naprawdę wyszło nam to na dobre

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024