1

Temat: Slim Coffee

Próbowałam sobie ostatnio kupioną w aptece Slim Coffee. Bardzo dobrze smakuje i rzeczywiści zauważyłam mniejsze łaknienie. Niestety nie zauważyłam jakiś długotrwałych efektów ....:( Ale może jak ktoś nie ma dużej nadwagi to pomoże, dlatego załączam tutaj jej opis.

Slim Coffee o smaku karmelowym to suplement diety przeznaczony dla osób dorosłych dążących do zredukowania masy ciała, polecany również jako napój wspomagający funkcjonowanie przewodu pokarmowego.

Działanie:
Kawa odchudzająca Slim Coffee wspomaga odchudzanie i poprawia funkcjonowanie przewodu pokarmowego. Cechuje ją aksamitny smak i bogaty aromat prawdziwej kawy, a dzięki specjalnej kompozycji składników naturalnego pochodzenia, Slim Coffee korzystnie wpływa na procesy przemiany materii, ułatwia kontrolę apetytu i zapobiega powstawaniu zbędnej tkanki tłuszczowej.

Stosowanie:
Slim Coffee można pić o dowolnej porze dnia - przed - i po posiłku. Można ją również stosować razem z posiłkiem.
Zalecana dawka Slim Coffee to 3 filiżanki dziennie. Ze względu na zawartość naturalnej kofeiny (guarana) nie zaleca się przekraczania dawki 5 filiżanek dziennie.

Składniki slim Coffe
# W porcji - 3 filiżanki: kofeina 102 mg chrom 90 mcg
# ekstrakt guarany 450 mg
# ekstrakt zielonej herbaty 180 mg
# ekstrakt zielonej kawy 180 mg
# Garcinia Cambogia 270 mg

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Slim Coffee

Witam,
ja wolę Coffee Slimmer, dużo lepiej smakuje, bo podstawowym składnikiem jest kawa naturalna a nie cykoria, zawartość kawy zielonej w jednej saszetce jest większa niż w trzech filiżankach slim, no i jest dużo wydajniejsza a przez to tańsza, jedno opakowanie wystarcza na miesiąc a silm coffee wystarczało mi tylko na tydzień.
Działa delikatnie ale bardzo skutecznie! Przestały męczyć mnie zaparcia, poza tym zauważyłam, że nie mam ochoty na słodycze (pewnie przez zawartość chromu) i co najważniejsze u mnie łagodzi uczucie głodu więc jem mniej i chudnę! Bardzo lubię ją na zimno z chudym mlekiem - pycha!
Polecam!