A jednak samotna! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » A jednak samotna!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: A jednak samotna!

Witam mam 28 lat,od 10 lat jestem mężatką  mam cudownego syna a jednak w moim życiu czegoś brakuje.Początki były piękne to była wielka miłość ,ale z biegiem lat to się zmieniło wiem że mąż mnie kocha jest mi wierny ale ja czuję się w tym związku samotna.starałam się o tym nie myśleć ,wpadłam w wir pracy całą swoją uwagę skupiłam na dziecku i nawet nie zauważyłam kiedy przestałam się dogadywać z mężem nie umiem(może nie chcę)z nim normalnie i spokojne rozmawiać.Mam wrażenie że całny nasz związek opiera się tylko na tym zeby być razem tylko ze względu na naszego syna.Niewiem dlaczego tak się stało niewiem czy to jest moja wina ,nasza wspólna dodam jeszcze że jedyne czego nie miałam od swojego męża to wsparcia w trudnych sytuacjach.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: A jednak samotna!

witaj Kasiek, mam nadzieje, że będziemy w stanie Ci jakoś pomóc, wesprzeć... smile

3

siemka smile

4

Witaj na forum smile

5

Witaj na forum i czuj się tu dobrze smile

6

Witaj na forum Kasiek smile

7

Witaj na forum

8

Witaj na Forum Kasiek..
Trafiłaś w dobre miejsce ze swoimi rozterkami smile
Postaramy się Tobie pomóc tongue

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » A jednak samotna!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024