Witam zarejestrowałęm się specjalnie, bo tak naprawde przypadkowo trafiłem na te forum i komentarze jak to czytalem wsyzstko to abrdzo ciekawe teorie tutaj są wysuwane ale prawda jest jedna. Mam duzo do poweidzenia w tej sprawie, zaczynając może od mojego statusu to mam kobiete 9 lat jestem z nią od 14 roku życia to moja pierwsza jedyna miłość wczesniej miewalem dziweczyny "kolezanki" z podstawowki gdzie konczylo sie na pocalunkach bez jezyczka i przytulaniach. Mam 23 lata, może i dziwne ale jednak spotykane, obydwoje byliśm prawiczkami przezylismy pierwrsze pieszczoty, pocałunki i rozne rzeczy razem tylko i wyalcznie ze sobą nigdy wczesniej ani ja ani ona nie mielismy partnerów, z którymi obcowalibysmy w sferze seksualnej zawsze to były jakies tam drobne znajomosci konczace sie na pocalunkach. Pierwszy stosunek odbylismy razem i to dopiero po 8 miesiacach w ciagu ktorych byly rozne pieszczoty dotyki i miziania itp. skracając dotykalismy sie taka gra wstepna, potem za jakis znowu czas seks oralny który ja 1 zacząłem i tak dalej i tak dalej. Zagłębiając sie dalej w temat któy wam tu dokucza, moja kobeita poznawałą mojego penisa od podstaw i nigdy nie miala do neigo zarzutu, jest na tyle charyzmatyczną pewną siebie mądrą osobą ze gdyby cos jej nie pasowało powiedziala by mi, pytalem ropwniez nie raz czy jej sie podoba czy nei czy cos mam zmeinic czy nie , zawsze sie smiala i odpowiadałą jest mi cudownie głuptasie. Dlaczego ? poniewaz ja wiedzialem ze bylo jej dobrze, tylko pytalem po to zeby dodac sobei pewnosci i zeby sie upewnic czy ja zaspokoilem, robiłęm przeciez wsyzstko zeby ja zaspokoic nawet głupi ruch tyłkiem jest znaczący jak kobieta odczuwa penetracje, tak samo jak przy wkłądaniu nitki w igłe to wasza ręka jest zasługą wszystkiego a nie końcówka nitki która nie raz jest rozdwojona. Kochalismy sie na poczatku bardzo czesto mielismy do tego warunki wiadomo lata szczeniackie ale kształtujące osobowosc i myslenie. Mój penis rósł z roku na rok, wkońcu nadszedł taki moment ze zauwazylem ze z dużą lecz powolną reakcje kobeit amoja zaczynala bardziej to odczuwać tzw. wejście i wyjście ale szczególnie o czym pozniej rozmawialismy roszerzenie jej warg sromowych, czyli srednica pochwy. Wiadomo sex w wieku 16 lat a 20 juz jest calkiem inny na inne rzeczy czlowiek zwraca uwage, za gowniarza jechaliśmy na czas na czas trwania takie realia, juz dorośli zwracalismy uwage na jakość. Generalnei w łożku bylo nam cudownie naprawde zadne z nas nei mialo uwag zawsze staralems ie wymyslac nowe pozycje, ona rowniez np. zaczela sie bardziej "wić" giąć rzuszać ja starałem się robi dziwne dobre pozycje eleganckie posuwite abrdzo rowno ruchy albo rowniez giętkie, staralismy sie jak moglismy zeby sobie to umilić. Jaka teraz myśl nachodzi ? ze to ejst miłość jezeli ludzie sie kochaja na zabój jezeli wogole to jest prawdziwa miłość kazda z połówek zrobi wszystko zeby penis był adekwatny i pochwa przygotowana aby razem cieszyć się wspólnie odczuwaną satysfakcja podnieceneim penetracją wielkoscia grubością i szerokością. Jestesmy juz 9 lat i przytoczę ze wiadomo akzdy seks jest inny gdzie indziej moze byc to raz, inaczej to 2 w innej pozycji 3 w innymi nasileniu libido czyli popędu to 4 a po 5 gadżety( co u nas mało spotykane ale raz na 3 lata cos wymyslimy) lecz po 6 czas od poprzedniego stosunku. Co chcialem powiedzieć ? ze wlasnie zwracajac uwage na te 6 okolicznosci to do dziś jak nie raz mam tak twardego jak beton i bardzo mam cisnienie co sie czesto zdarza to moja czasami wypowie takie TSSSSS jak maksymalnie wloze do konca albo nawet i nie. Wielkosc NIE MA ZNACZENIA !! Kobiety uwielbiające wrecz duze fiuty to jest specyficznie wykreowana mysl i potrzeba polegajaca rowniez na przelosci jaka przezyly badz doswiadczdeniach jakie zdobyły. Kobiety sa baaaaardzo rozne. Mając duzego penisa np 20cm dogodzisz np 15 kobietom na 50 ale mając sredniego robiąc takie rzeczy w lozku, szczegolnie jezykiem co dla mnie jest priorytetem, albo nawet same trzymanie kobeity rekami w odpowiedni sposob np. spróbojcie w pozycji ON klęczący on przed nim nogi ma rozłożone leżąc , chwycić ją za barki i dociskac mocno he? bajer, druga sprawa od tyłu klęcząc weź chwyć za koniec włosów pociagnij deliaktnie i doscinij ewidentnie a usłyszysz grubsze ACHH, jeśli ma krótkie włosy chwyć za nadgarstki. Ludzie jest tyle technik ze faceci z grubymi penisami nigdy nei dadza takiej przyjemnosci kobiecie, mógłbym tutaj pisac miliony przykadów naprawde bo kochałęm sie jakies 2500 razy z moja jedyna kobieta w llozku wiec moge o tym cos powiedziec (tak obliczylismy srednio) Reasumująć, duże małe srednie NIE MA ZADNEJ PIEPRZONEJ zaleznosci, facet ma spasowac kobeicie i iodwrtonie czy duzy czy maly nadrobi innymi rzeczami, albo zaszkodzi nie ma tu reguł. GUMKI - PREZERWATYWY, szczerze z ręką na sercu uzylismy moze około 15 razy i to tylko daltego ze balsimy sie ciazy ( nie mamy jeszcze dzieci) gumki to gowno, ja sie czuej jakbym miał bandazem elastycznym penisa scisnietego zero pozytywnych reakcji odczuc, jakbym walił w beton wiec my eni uzywamy. Pozdrawiamk wszystkich i mysle ze pomoglem, do nikogo nie wyrazelm sie negatywnie ani pozytywnie, to jest moja obiektywna ocena ciesze sie mimo wsyz\stko ze my mamy z tym spokoj i jest zajebiscie Pozdrawiam.
PS wiem ze zapewne ciekawi was mój rozmiar. grubość zacna nie wiem ile i około ile bo rozmiary cm-trowe, ale powiem tyle troche grubszy niż taki dobry ogórek szklarniowy a długość ? taka ze jak docisne do końca kobiecie to ręce dźwiga do góry z podniety i docisku adekwatny do rozmiaru jej pochwy , nigdy nie mierzylem bo nie czuje takiej potrzeby ot co,napewno nie 28 cm ani 20 ani 18 ale jak stoje pod lustrem ogolony to czuje sie dumny i tylko czekam az ona go dotknie weźmie poskromi kiedy sie spotkamy. Pozdrawiam