Aby nie rozrzucać ANKIET po wszystkich działach forum, tutaj można zamieszczać prośby o wypełnienie ankiety potrzebnej do napisania pracy dyplomowej na każdy temat . Użytkownikom łatwiej będzie ankietę znaleźć i nie zgubi się wśród setek innych wątków, często o podobnej tematyce co temat ankiety.
Bardzo proszę wszystkich pomocnych o wypełnienie ankiety. Potrzeba mi jeszcze trochę a czasu jest niewiele. Dzieki!
http://www.ankietka.pl/ankieta/112499/ankieta-na-temat-preferencji-konsumenckich-a-takze-wiedzy-dotyczacej-napojow-herbacianych-granulowanych.html
Wypełniona
Witam wszystkich,
jestem studentką V roku psychologii i piszę pracę magisterską o bliskich związkach osób, które doświadczyły różnego rodzaju przemocy ? przemocy fizycznej, seksualnej, emocjonalnej (psychicznej).
Osoby, które mają takie doświadczenia i znajdują się obecnie w stałym związku ? bardzo proszę o wypełnienie ankiety. Ankieta nie jest zbyt długa i wypełnienie jej nie zajmie dużo czasu. Badanie jest w pełni anonimowe i zostanie wykorzystane wyłącznie do mojej pracy magisterskiej.
link dla osób, które doświadczyły przemocy: moje-ankiety.pl/respond-46992.html
Dodatkowo muszę przebadać jeszcze grupę porównawczą, czyli osoby, które nie doświadczyły przemocy i znajdują się obecnie w stałym związku.
link dla osób, które nie doświadczyły przemocy: moje-ankiety.pl/respond-47441.html
Z góry bardzo dziękuję za pomoc!
Witajcie!
Potrzebuje pomocy przy mojej pracy. Ankieta jest króciutka, a jej zaletą jest możliwość pełnego wypowiedzenia się na temat, na co z resztą ogromnie liczę.
Poniżej link do ankiety:
docs.google.com/forms/d/1c-2RWtPlVdZVI2Q6l7px-2LgAqBVP1rDj-iMiTLHCRg/viewform
Joa.sz twoja ankieta jest przeraźliwie długa!
Maria84 - wypełniłam
Witam Państwa
Piszę tutaj, ponieważ mam do Państwa gorącą prośbę. Jestem w trakcie tworzenia pracy magisterskiej, w której badam postawy wobec choroby oraz sposoby radzenia sobie w trudnych sytuacjach życiowych (pytania poruszają tematykę religijną). Poszukuję osób, które chorują lub chorowały na depresję lub chorobę afektywną dwubiegunową. Wypełnienie kwestionariuszy zajmuje ok. 20 ? 25min. Są one całkowicie anonimowe. Bardzo proszę o pomoc, gdyż jest to dla mnie bardzo ważne.
Link do ankiety:
http://moje-ankiety.pl/respond-48737/sec-67bUZmhl.html
Pozdrawiam ciepło i zapraszam do wypełniania!
Ewelina N.
Mam ogromną prośbę o pomoc przy ankietach do pracy magisterskiej. Piszę o uwarunkowaniach tendencji depresyjnych u kobiet, brakuje mi jeszcze około 40 ankiet. Kwestionariusze składają się z metryczki i 4 krótkich testów psychologicznych. Ich wypełnianie trwa ok.10-15min. Jakbyście chciały mi pomóc i poświęcić odrobinę czasu na wypełnienie ankiet będę bardzo wdzięczna
nie mogę tuniestety podać linka, ale chętnie wyślę na mail, jeśli podacie
pozdrawiam
Majka
Możesz wysłać mi na e-maila (w profilu jest)
Ja również chętnie wypełnię
Drogie Panie!
Nazywam się Marta Konaszewska i jestem studentką V roku Psychologii na UW. Piszę pracę magisterską z zakresu psychologii wychowawczej. Badam podobieństwa i różnice w postrzeganiu jak najlepszego partnera życiowego dla kobiety przez nią samą i przez jej rodziców, i zależności, jakie w tym postrzeganiu zachodzą.
Chciałabym zwrócić się o pomoc do niezamężnych Pań w wieku 20-30 lat, których rodzice potrafią korzystać z internetu, o wypełnienie ankiety do mojego badania. O rodzicach wspominam, ponieważ oni również wypełniliby odpowiednie ankiety (badam triady matka-ojciec-córka).
Badanie jest całkowicie anonimowe - potrzebuję jedynie zidentyfikować trzyosobowe "zespoły" z jednej rodziny, stąd pierwsze pytanie w ankiecie, służące takiej identyfikacji.
Niestety nie mogę umieścić tu linków z uwagi na to, że jestem nowa, ale mogłabym wysłać je zainteresowanym uczestniczkom na adres e-mail.
Serdecznie dziękuję i jeszcze raz serdecznie zachęcam do udziału w badaniu
Pozdrawiam
Marta Konaszewska
Witam serdecznie,
Jestem studentką V roku Pedagogiki. Przygotowuję pracę badawczą dotyczącą motywacji i aspiracji kobiet w okresie średniej dorosłości do podejmowania edukacji na studiach wyższych.
(Grupa docelowa to Panie, które ukończyły 35 rok życia i więcej).
Ankieta jest całkowicie anonimowa.
Udzielone odpowiedzi posłużą wyłącznie do napisania pracy badawczej.
Licząc na Pań życzliwość i współpracę, z góry dziękuję za okazaną pomoc i serdecznie proszę zainteresowane Panie o podanie adresu e -mail, na który mogłabym przesłać ankietę .
Pozdrawiam serdecznie,
studentka
Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie kobiety w wieku 40-60 lat :
moje-ankiety.pl/respond-54428.html
Witajcie
Jestem studentką piątego roku psychologii i przeprowadzam badania do mojej pracy magisterskiej na temat zachowań zdrowotnych z okresu ciąży wśród kobiet, które niedawno zostały mamami. Kwestionariusz nie jest długi, a pomaga mi uzyskać bardzo cenną wiedzę, której nie znajdę w żadnych książkach, bo nikt przecież nie wie tyle o mamach co inne mamy
Jeśli zechciałybyście wziąć w udział w badaniu, znajdziecie je pod adresem moje-ankiety.pl/respond-52366.html
Z góry dziękuję za Waszą pomoc i za wszelkie uwagi na temat kwestionariusza!
Bardzo Was proszę Drogie koleżanki o wypełnienie ankiety na temat korupcji, jest ona mi niezbędna do opracowania wyników badania na studia. Jest to krótka ankieta. Jeszcze raz bardzo Was proszę o jej wypełnienie. Z góry bardzo dziękuję. Na prawdę bardzo mi pomożecie.
http://abckorupcja.ankietka.pl/
Bardzo Was proszę Drogie koleżanki o wypełnienie ankiety na temat korupcji, jest ona mi niezbędna do opracowania wyników badania na studia. Jest to krótka ankieta. Jeszcze raz bardzo Was proszę o jej wypełnienie. Z góry bardzo dziękuję. Na prawdę bardzo mi pomożecie.
http://abckorupcja.ankietka.pl/
Wypełniłam
Dzień dobry piękne i cudowne kobietki
mam do wypełnienia krótką ankietę, na temat wykorzystania coachingu w planowaniu kariery zawodowej.
bardzo bardzo Was proszę wspomóżcie i podzielcie się w niej swoją opinią na w/w temat.
niestety nie mogę dołączyć linka z ankietą ponieważ za krótko jestem użytkownikiem forum więc chętnym wyślę go mailem.
z góry dzięki i cudownego dnia życzę
Ja również mam ankiety do rozesłania. Tylko, że mam ograniczenie wiekowe - proszę o pomoc osoby powyżej 45 roku życia.
Mój adres e mail ismael18 wp.pl
Witam!
Jestem studentką V roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa. Piszę pracę magisterską na temat recepcji czytelniczej twórczości Olgi Tokarczuk. Z uwagi na to, że jestem nowa, nie mogę tu zamieścić linka do mojej ankiety.
Bardzo proszę o Was o pomoc, ankiety mogę wam przesłać meilem.
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc
Witam!
Jestem studentką V roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa. Piszę pracę magisterską na temat recepcji czytelniczej twórczości Olgi Tokarczuk. Z uwagi na to, że jestem nowa, nie mogę tu zamieścić linka do mojej ankiety.
Bardzo proszę o Was o pomoc, ankiety mogę wam przesłać meilem.Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc
Wysyłaj śmiało.
Dzień dobry,
Jestem magistrantką Psychologii UJ. Przeprowadzamy badania pilotażowe, których celem jest ustalenie związku między nieprawidłowością w wydzielaniu prolaktyny, a zjawiskami psychologicznymi ? przede wszystkim umiejscowieniem kontroli. Jeśli masz problem z prolaktyną, byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. Ankieta składa się z trzech części ale wypełnienie jej nie zajmuje więcej niż 15-20 minut. Oczywiście, zainteresowanych poinformujemy o wynikach naszego badania, prześlemy podsumowanie wraz z wyjaśnieniem hipotez i przedstawieniem stojącego za nim tła teoretycznego.
Z góry dziękujemy za każdą pomoc!
Niestety jako nowy użytkownik nie mogę zamieszczać linków, dlatego w razię czego proszę kontakt mailowy. Bardzo chętnie odpowiem też na wszytskie pytania związane z badaniami.
Pozdrawiam serdecznie,
Emilia Schwertner
Bartosz Majchrowicz
Dzień dobry,
Jestem magistrantką Psychologii UJ. Przeprowadzamy badania pilotażowe, których celem jest ustalenie związku między nieprawidłowością w wydzielaniu prolaktyny, a zjawiskami psychologicznymi ? przede wszystkim umiejscowieniem kontroli. Jeśli masz problem z prolaktyną, byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. Ankieta składa się z trzech części ale wypełnienie jej nie zajmuje więcej niż 15-20 minut. Oczywiście, zainteresowanych poinformujemy o wynikach naszego badania, prześlemy podsumowanie wraz z wyjaśnieniem hipotez i przedstawieniem stojącego za nim tła teoretycznego.
Niestety jako nowy użytkownik nie mogę zamieszczać linków, dlatego w razię czego proszę kontakt mailowy. Bardzo chętnie odpowiem też na wszytskie pytania związane z badaniami.
Pozdrawiam serdecznie,
Emilia Schwertner
Bartosz Majchrowicz
Pomogłabym, ale kompletnie nie wiem o co chodzi Jednak jeśli uważasz, że mimo tego mogę wypełnić ankietę, to pisz śmiało na adres e-mail widoczny w profilu
Emiliasch napisał/a:Dzień dobry,
Pozdrawiam serdecznie,
Emilia Schwertner
Bartosz MajchrowiczPomogłabym, ale kompletnie nie wiem o co chodzi Jednak jeśli uważasz, że mimo tego mogę wypełnić ankietę, to pisz śmiało na adres e-mail widoczny w profilu
Badamy osoby z hiperprolatynemią, czy podniesionym poziomem prolaktyny:) Masz może taki problem?
Wypełniłam ankietę 15 minut temu. Czy mogłabyś mi ponownie w mailu wysłać więcej informacji? I czy byłaby możliwość wskazania konkretnie, co moje odpowiedzi oznaczają? Nie bardzo wiem tylko, jak spośród ankiet miałabyś dojść, która była moja.
Wybacz, że nie odpisałam mailowo, ale nie chcę ujawniać swoich danych osobowych, zwłaszcza osobom z tego forum.
to jest link do ankiety o hiperprolaktynemii
https://docs.google.com/forms/d/1Q_ObTEJBi2SOkulhC44YiUbTWD7tgS_p-YVuzRkF83c/viewform
Badamy osoby z hiperprolatynemią, czy podniesionym poziomem prolaktyny:) Masz może taki problem?
Nie wiem co to jest, więc chyba nie mam Więc nie pomogę w ankiecie
Emiliasch napisał/a:Badamy osoby z hiperprolatynemią, czy podniesionym poziomem prolaktyny:) Masz może taki problem?
Nie wiem co to jest, więc chyba nie mam Więc nie pomogę w ankiecie
Tak czy siak, dziękuję za chęci:)
Cześć:) Jestem studentką V roku psychologii. Prowadzę badania dotyczące komunikacji i seksualności w małżeństwie i w związku z tym POSZUKUJĘ MAŁŻEŃSTW, które zgodziłyby się wziąć udział w badaniu i wypełnić ankietę (dosłownie 10 min.). Udzielone odpowiedzi są anonimowe i służą jedynie celom naukowym.
Baardzo proszę o wsparcie. Gdybyście zdecydowali się mi pomóc, proszę o podanie adresu email.
Witam,
Chciałabym zaproponować wam wypełnienie pewnej ankiety. Całkowity czas jej wypełnienia to około 20 min. Jest ona całkowicie anonimowa. Dotyczy ogólnych postaw społecznych ale także stosunku do każdej z płci. Wyniki posłużą mi pracy magisterskiej z zakresu psychologii. Myślę, że ankieta może również posłużyć do dyskusji o rolach płciowych czy też stosunku jaki posiadamy wobec siebie.
Z góry dziękuję wszystkim, którzy zechcą mi pomóc
(poniżej link do ankiety)
http://moje-ankiety.pl/respond-55581.html
Witam,
Chciałabym zaproponować wam wypełnienie pewnej ankiety. Całkowity czas jej wypełnienia to około 20 min. Jest ona całkowicie anonimowa. Dotyczy ogólnych postaw społecznych ale także stosunku do każdej z płci. Wyniki posłużą mi pracy magisterskiej z zakresu psychologii. Myślę, że ankieta może również posłużyć do dyskusji o rolach płciowych czy też stosunku jaki posiadamy wobec siebie.
(poniżej link do ankiety)http://moje-ankiety.pl/respond-55581.html
Wypełnione i ciekawie skonstruowane. Nieźle.
Postawa napisał/a:Witam,
Wypełnione i ciekawie skonstruowane. Nieźle.
Również wypełniłem ankietę. Zapowiada się bardzo interesująca i wartościowa praca magisterska.
Witam,
Wypełniłam, uf
Witajcie
Poszukuję osób chorych na kamicę nerkową które zechciały by poświęcić kilka minut i wypełnić ankietę która zostanie wykorzystana w mojej pracy magisterskiej
niestety nie mogę wstawić linka więc prosze o kontakt
z góry dziękuję za pomoc
Witajcie
Poszukuję osób chorych na kamicę nerkową które zechciały by poświęcić kilka minut i wypełnić ankietę która zostanie wykorzystana w mojej pracy magisterskiej
niestety nie mogę wstawić linka więc prosze o kontaktz góry dziękuję za pomoc
http://moje-ankiety.pl/respond-58377.html
Oto link do ankiety Agniesi
Witam, piszę pracę magisterską na temat suplementów diety stosowanych w terapii trądziku.
Jeżeli znajdują się tu osoby, które stosują takie suplementy bądź stosowały proszę bardzo o wypełnienie ankiety, która zawiera tylko 17 pytań, jest całkowicie anonimowa a jej wyniki posłużą mi do przeprowadzenia badań w mojej pracy magisterskiej. Nie ukrywam, że jest mi bardzo ciężko znaleźć takie osoby i będę niezmiernie wdzięczna za odzew z Państwa strony.
Chciałabym również zaznaczyć, jeżeli stosowałeś suplementy w przeszłości proszę zaznaczyć wiek ich stosowania a nie aktualny.
Z racji że jestem nowym użytkownikom proszę kogoś o wiadomość i możliwość udostępnienia mojego linku!
Dziękuję bardzo !!
Witam, piszę pracę magisterską na temat suplementów diety stosowanych w terapii trądziku.
Jeżeli znajdują się tu osoby, które stosują takie suplementy bądź stosowały proszę bardzo o wypełnienie ankiety, która zawiera tylko 17 pytań, jest całkowicie anonimowa a jej wyniki posłużą mi do przeprowadzenia badań w mojej pracy magisterskiej. Nie ukrywam, że jest mi bardzo ciężko znaleźć takie osoby i będę niezmiernie wdzięczna za odzew z Państwa strony.Chciałabym również zaznaczyć, jeżeli stosowałeś suplementy w przeszłości proszę zaznaczyć wiek ich stosowania a nie aktualny.
Z racji że jestem nowym użytkownikom proszę kogoś o wiadomość i możliwość udostępnienia mojego linku!
Dziękuję bardzo !!
Wyślij mi na e-maila
Witam, nazywam się Robert Kuchta. Jestem studentem Psychologii na Uniwersytecie Łódzkim, prowadzę badania dotyczące tematu potraumatycznego wzrostu u kobiet które doznały przemocy w rodzinie. Chciałbym zwrócić o się z prośbą do osób które doświadczyły przemocy, o pomoc i wkład własny w badania w postaci wypełnienia (oczywiście anonimowo) kwestionariuszy zajmujących około 20 min. Kwestionariusz można wypełnić w internecie: (prosze usunąć spację po www)
www .interankiety.pl/interankieta/4440308ff10d150863ad299cf46262d8.xml ,
bądź mailowo. kontaktując się ze mną- robert23b(znak małpa)orange.pl .
Problem przemocy w rodzinie jest bardzo ważny, niesie za sobą poważne negatywne następstwa fizyczne i psychiczne. Myślę że należy poszukiwać sposobów pomocy i poprawy jakości życia potrzebującym wsparcia.
Wyniki badań między innymi będą podstawą do planowania i udzielania pomocy osobom z problemem. Mogą też zostać wykorzystane do konstruowania programów profilaktycznych.
W razie pytań proszę kontaktować się poprzez adres mailowy.
Pomoc każdej z Was jest bardzo cenna.
Pozdrawiam
Kuchta Robert
Jeżeli znajdują się tu osoby, które stosują takie suplementy bądź stosowały proszę bardzo o wypełnienie ankiety, która zawiera tylko 17 pytań, jest całkowicie anonimowa a jej wyniki posłużą mi do przeprowadzenia badań w mojej pracy magisterskiej. Nie ukrywam, że jest mi bardzo ciężko znaleźć takie osoby i będę niezmiernie wdzięczna za odzew z Państwa strony.Chciałabym również zaznaczyć, jeżeli stosowałeś suplementy w przeszłości proszę zaznaczyć wiek ich stosowania a nie aktualny.
Dziękuję bardzo !!
Link do ankiety Flooo
http://www.interankiety.pl/interankieta/900b93fa60fe3007f1c3c36a5ac56ece.xml
Prośba od jednej z użytkowniczek:
Hej, jestem KOBIETĄ, pracownikiem naukowym i mam do Was wielką prośbę! Zbieram materiał do pracy. Badam ankietą osoby dorosłe, które mają dorosłe rodzeństwo. Oto link.
https://docs.google.com/forms/d/1QJQxFUWuE0QYGm2SijQP8iezz-Iv1IqdDqprl4sh7gI/viewform
Pozdrawiam i dziękuję.
Drogie mamy, synowie, córki i tatusiowie, wnuczki i wnuczkowie
Proszę uprzejmie o pomoc w realizacji marzenia i wypełnienie tej krótkiej ankiety. Ankieta dotyczy agencji opiekunek i niań. Zajmie kilka minut
http://www.survio.com/survey/d/W6A7P3Z6N7G3G5U6K
Drogie mamy, synowie, córki i tatusiowie, wnuczki i wnuczkowie
Proszę uprzejmie o pomoc w realizacji marzenia i wypełnienie tej krótkiej ankiety. Ankieta dotyczy agencji opiekunek i niań. Zajmie kilka minuthttp://www.survio.com/survey/d/W6A7P3Z6N7G3G5U6K
Proszę
Post przeniesiony:
Witam
Mam nadzieję, że umieszczam mój wątek w dobrym miejscu:)
Poszukuję studentów filologii angielskiej (najlepiej 2 lub 3 rok licencjatu oraz magisterka), powodem moich poszukiwań jest badanie jakie muszę przeprowadzić do pracy magisterskiej.
Badanie polega na wypełnieniu krótkiej ankiety, przetłumaczeniu tekstu (ok 300 słów) z polskiego na angielski oraz napisanie krótkiego wypracowania na prosty temat:)
Jestem świadoma, że to brzmi strasznie, ale mam nadzieję, że znajdę kilku chętnych:)
Pracę piszę na temat "Cross-linguistic influence in creative writing and translation. A comparative study."Pozdrawiam
Dorota
Witam
Jestem studentką 2 roku Informatyki i Ekonometrii i na zaliczenie przedmiotów (handel elektroniczny i narzędzia analityczne w e-biznesie) stworzyłam sklep internetowy (w sklepie nie można nic zakupić jest jedynie na potrzeby demonstracyjne) i mam ogromną prośbę. Potrzebuję 1500 wizyt na stronie (500 unikalnych użytkowników - minimum 60 sekund).
strona to www.sklepikk.pl
Pozdrawiam
Mam olbrzymią prośbę do wszystkich forumowiczek. Jestem studentEM ratownictwa medycznego i przystąpiłem do pisania pracy licencjackiej. Załączam link do ankiety. Jest krótka i oczywiście anonimowa. Składa się z ok. 20 pytań jednokrotnego wyboru. Bardzo proszę o uratowanie mi życia.
Oto link do ankiety (proszę zlikwidować "spację" przed "com", ponieważ jestem nowym użytkownikiem i nie mogę dodawać linków)
www.survio.com/survey/d/N5F5P6G1X9N9G4V8K
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję.
Witam !
Zapraszam WSZYSTKICH do wypełnienia ankiety na temat Marki Coca - Cola , potrzebna jest mi ona do pracy licencjackiej:
http://www.ankietaplus.pl/s/59952RZY
Witam serdecznie, przedstawiam Wam ankietę, która jest mi potrzebna do napisania pracy na statystykę.
Jej celem jest zbadanie etapów zakładania rodziny.
Proszę o wypełnienie KOBIETY zamężne w różnym wieku. Tutaj link: https://docs.google.com/forms/d/1yBVtwt … A/viewform
Witam
Jestem studentką filologii angielskiej (2. rok studiów mgr).
Zapraszam do wcięcia udziału w moim badaniu wszystkie osoby znające język angielski przy najmniej na poziomie B2:)
Oto link do ankiety:
http://moje-ankiety.pl/respond-61429.htm
P.S. Tłumaczenie oraz opowiadanie najlepiej napisać w programie Microsoft Word oraz zapisać 2 wersje (2 wersja po włączeniu funkcji ŚLEDŹ zmiany) i proszę o przesłanie na maila:)
Pozdrawiam
Dorota
Jestem studentką psychologii i piszę pracę magisterską o związkach partnerskich i szukam osób, które są w związku conajmniej 4 lata, ale nie więcej niż 12. Brakuje mi 20 osób do zakończenia badania. Celem ankiety jest zbadanie powiązań pomiędzy wartościami osobistymi i ogólnymi przekonaniami o naturze świata oraz poglądami i postawami wobec miłości ze satysfakcją ze związku. Jeśli ktoś z Was chce mi pomóc to będę niezmiernie wdzięczna. Ankieta jest anonimowa i zajmuje około 17 minut.
Poniżej link do ankiety
http://lab.swps.edu.pl/badania/index.php?sid=24465&lang=pl
Witam wszystkich serdecznie Jestem studentką V roku pedagogiki, obecnie pisze pracę magisterską na temat roli rodziny w kształtowaniu przyszłości zawodowej dziecka. Bardzo proszę o poświęcenie kilku minut na wypełnienie prostej ankiety. Badania są całkowicie anonimowe. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich.
ankietka.pl/ankieta/143313/rodzina-w-ksztaltowaniu-aspiracji-zawodowych-i-wyboruzawodu.html
Witam,
Bardzo proszę o zabranie głosu w poniższej ankiecie:
www.ankietka.pl/ankieta/143415/szanowna-kobieto-czy-potrafilabys-przelamac-sie-dopracy-prostytutki.html
Ankieta składa się tylko z jednego pytania
Pozdrawiam
Badaczzjawiska
Witajcie!
Jestem studentką studiów magisterskich na kierunku filologia angielska.
Chciałabym Prosić tych z Państwa, którzy posługują się językiem angielskim w stopniu komunikatywnych i biegłym aby wzięli udział w moim badaniu. Dotyczy ono wypełnienia ankiety oraz tłumaczenia i napisania krótkiego akapitu, Badanie zajmie ok 1,5 godziny. Będę wdzięczna za własny wkład w moje badanie.
Pozdrawiam
Dorota
Oto link do ankiety:
http://moje-ankiety.pl/respond-61429.html
W miarę możliwości wasze wszystkie ankiety bardzo lubię je uzupełniać oby ich było więcej....
Witam,
Bardzo proszę o zabranie głosu w poniższej ankiecie:
www.ankietka.pl/ankieta/143415/szanowna-kobieto-czy-potrafilabys-przelamac-sie-dopracy-prostytutki.html
Ankieta składa się tylko z jednego pytaniaPozdrawiam
Badaczzjawiska
Odpowiedziałam po otrzymaniu meila.
interankiety.pl /interankieta/ fb29e1e13674f35028a39caac8b0c901. xml?podglad=1
Dzień dobry,
jestem studentką Uniwersytetu Jagiellońskiego; do pisanej przeze mnie pracy naukowej przeprowadzam badania dotyczące religijności osób, które podzielają poglądy feministyczne. Byłabym bardzo zobowiązana, gdyby takie osoby (które deklarują się jako feministki bądź feminiści) zechcieli wypełnić sporządzoną przeze mnie ankietę: www .interankiety.pl/interankieta/b4f72b7cacc4b203e72ff5c580a8aa75.xml (proszę usunąć spację po www) Dziękuję! Natalia Dziwosz
Witam serdecznie jestem studentką III roku Ratownictwa Medycznego. Piszę pracę licencjacką na temat Suplementów diety i bardzo potrzebuję waszej pomocy w postaci wypełnienia ankiety. Oto jej adres interankiety.pl/interankieta/dbaa7d311c7f1303ac3047b8ccb9292b.xml
Pragnę zaznaczyć, że ów ankieta jest całkowicie anonimowa a jej wyniki posłuża mi tylko i wyłacznie do celów naukowych. Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc, pozdrawiam Karina
57 2014-04-18 19:50:05 Ostatnio edytowany przez SunnyMen (2014-04-18 19:53:14)
Moje drogie Panie i Panowie, jeżeli jacyś tutaj są, poszukuję osób z orzeczoną niepełnosprawnością i/lub orzeczoną niezdolnością do pracy
Jeżeli nie masz orzeczenia, podeślij proszę ankietę znajomej osobie, która jest niepełnosprawna, będę Ci bardzo wdzięczna!
Pomoglibyście mi i wypełnilibyście anonimową 2 minutowa ankiete? Dotyczy ona sytuacji osób niepełnosprawnych na polskim rynku pracy.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqjRmbvNyOUOdG9yZnVPbnNKUExjRjZObldtM3g5anc&usp=sharing
Ankieta jest mi potrzebna do badań, kończę właśnie magisterium z ekonomii
Dziękuje za pomoc!
Post przeniesiony:
Witajcie,
piszę pracę magisterską o osobach, które wychowywały się bez ojca, sama jestem w takiej sytuacji.
Doświadczenie braku ojca miało bardzo duży wpływ na moje życie.... chciałabym wiedzieć jak to jest z innymi.
Dlatego jeśli jesteście w stanie poświęcić mi chwilę i wypełnić dla mnie w pełni anonimowo kilka kwestionariuszy będę bardzo wdzięczna.
Bardzo zależy mi na każdej osobie, zarówno mężczyznach jak i kobietach.... bo badam obie płcie osobno.
Mam kwestionariusze w wersji elektronicznej, więc szybko, łatwo, wygodnie i anonimowo... hmm brzmi to trochę dwuznacznie, wiem ;P
Bardzo proszę o kontakt prywatny i wtedy prześlę link ponieważ tu nie mam dostępu do takich opcji.
Dziękuję Wam BARDZO!!!
Pozdrawiam
Ela Lorenc
Drogie Forumowiczki (i Panowie),
Mam duży problem - jestem studentką V roku Psychogii i piszę pracę magisterską nt. Zachowań seksualnych i satysfakcji z małżeństwa.
Niestety nikt nie chce brać udziału 'osobiscie' w moim badaniu - ludzie chyba trochę się wstydzą...- stąd mój pomysł aby prowadzić internetowe badanie..
Czy nie zechciałybyście mi pomóc i wypełnić krótkiego kwestionariusza?
LINK do badania znajduje się na samym dole - w moim podpisie
W zamian z chęcią podzielę się wynikami swoich badań
Jeżeli uważacie że jest jakieś inne miejsce gdzie mogłabym/powinnam umieścić kwestionariusz, z chęcią przyjmę każdą radę!
Pozdrawiam i z góry dziękuję!
Mam do Was wielką prośbę!
Na potrzeby napisania pracy stworzyłam ankietę dotyczącą stosowania antykoncepcji hormonalnej. Ankieta przeznaczona jest dla kobiet, które stosują antykoncepcję hormonalną obecnie lub stosowały ją kiedyś - jest w pełni anonimowa.
Chciałabym w swej pracy poznać jak wyglądają nasze realia - tu chodzi przecież o nas.
Ankieta zajmuje od 5 do 10 minut. Muszę łącznie zebrać ok 1000 ankiet.
Wasza pomoc będzie nieoceniona!
Będę ogromnie Wam wdzięczna za szczere wypełnienie, a także za przekazanie linka do ankiety dalej!
Ogromnie dzięki za pozytywny odzew!
docs.google. com/forms/d/1ZI4PcD8T5o8n2OPypcPPppZwQjLXiC7tw_880f7GTE8/viewform
(w linku trzeba usunąć spacje przed com!)
Na potrzeby napisania pracy stworzyłam ankietę dotyczącą stosowania antykoncepcji hormonalnej. Ankieta przeznaczona jest dla kobiet, które stosują antykoncepcję hormonalną obecnie lub stosowały ją kiedyś - jest w pełni anonimowa.
Chciałabym w swej pracy poznać jak wyglądają nasze realia - tu chodzi przecież o nas.
Wasza pomoc będzie nieoceniona!Będę ogromnie Wam wdzięczna za szczere wypełnienie, a także za przekazanie linka do ankiety dalej!
Ogromnie dzięki za pozytywny odzew!
(w linku trzeba usunąć spacje przed com!)
Droga autorko, nie stworzyłaś ankiety dotyczącej antykoncepcji hormonalnej, stworzyłaś ankietę dotyczącą tabletek a to duża różnica. Antykoncepcja hormonalna to nie tylko tabletki, to też plastry, wkładki domaciczne tzw. spirale, implanty i o ile pamięć mnie nie myli zastrzyki a i to pewnie nie wszystko. Ankieta jest tak skonstruowana, że można na nią udzielić odpowiedzi tylko i wyłącznie jeśli zażywało się tabletki, więc o całej antykoncepcji hormonalnej nie może być mowy. Albo błędnie opisałaś prośbę o udział w badaniu i badasz użytkowniczki antykoncepcji hormonalnej w postaci tabletek albo masz poważny i rażący błąd w pracy, który należałoby poprawić.
Hej, jeśli są tutaj jakieś kobiety znające angielski i zajmujące się branżą techniczną, byłabym baaaaaaaaaardzo wdzięczna gdyby poświęciły 3 minuty na moją ankiete dot. słowników technicznych. Planuje taki zrobić jako moją pracę dyplomową z góry bardzo Wam dziękuję!
Oto link
https://docs.google.com/forms/d/1tIbl91ezDQSPBLEfbvOs4-87ekQZQLbrQvbbWaZlNe0/edit
Witam serdecznie!
Jestem studentką fizjoterapii na Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie. Prowadzę badania do pracy magisterskiej dotyczące niefarmakologicznych metod łagodzenia bólu porodowego. Przy pomocy ankiety planuję ocenić, jak często są stosowane oraz poznać opinię kobiet odnośnie ich skuteczności.
Ankieta skierowana jest do kobiet, które urodziły dziecko w przeciągu ostatnich 10 lat, a ich ciąża zakończyła się porodem siłami natury bądź nieplanowanym cięciem cesarskim. Składa się z 18 pytań, jest anonimowa, a jej wypełnienie powinno zająć maksymalnie 10 minut.
Zainteresowane Panie proszę o kontakt mailowy.
Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc.
Wasza pomoc będzie bardzo cenna! Byłabym Wam wdzięczna również za podzielenie się linkiem do ankiety:
Przed " com" trzeba skasować spację, by link był aktywny.
Liczę na Was i już teraz dziękuję za pozytywny odzew!
Witam Kochane Kobietki!
Proszę o wypełnienie dwóch ankiet. Potrzebuję ich do mojej pracy semestralnej z socjologii.
Z góry dziękuję :- )
www.interankiety. pl/interankieta/8d5c5126967b1e60922344d4bbe1d7d3.xml
www.interankiety. pl/interankieta/5153d80f42f4fa3a7c063d13008f4556.xml
W obu linkach należy usunąć spację przed "pl".