Cześc dziewczynki moje drogie.
U mnie tak sobie. We wtorek mam egzamin boję się jak cholera. Mąż ma urlopik więc dziećmi się zajmuje a ja mam czas posiedzieć przy nauce.
Angel skończyłam praktyki, cały kurs skończę z końcem listopada
Och Kochana wiej z tej pracy wiej, bo się wykończysz. Tak nie można, Nie możecie iśc do jakiś związków zawodowych, nie jesteście w SIPTU ? albo do Citizens . Tak nie powinno być. Boże drobi, tylko wystrzelać takich wyzyskiwaczy 
Dzieci dostaną po tacie. 27 sierpnia zaprzysiężenie mojego Irlandczyka
i chyba po miesiącu można skłądać o dzieci. Ja za 6 miesięcy bądź za rok nie wiem dokładnie.
Fajnie, że makijaże robisz i że czujesz z tego satysfakcję. wstaw nam tu kilka. 
Xena opalasz się mówisz i żywisz małżami, też podziwiam, nie odważyłabym się włożyć do ust 
takaja co za szkoła kochana, chwal się tutaj zaraz
Brawo za odwagę. U mnie na kursie już dwie irlandki zrezygnowały, bo nie dają rady. Płaczą, ze materiałów nie ma, nie mogą napisać referatu.... co my Polki mamy powiedzieć ???
Poza tym mam straszną alergię na mój klej do rzęs
Męczę się bardzo bo objawy alergiczne są dość mocne. Biorę leki histaminowe i spray i witaminy... nie wiem już co mam robić. Jak jedną aplikację robię jest ok ale jak mam dwie albo 3 klientki, to umieram
Moja mamusia kilka dni temu przyjęła 3 chemię. Nie ma z nią kontaktu, nie chce jesć
Modlę się........... lekarz powiedział, że trzeba ise przygotować na najgorsze. Nawet lecieć do Polski teraz nie mogę. ten kurs zjadł wszystkie nasze fundusze
a ceny biletów z kosmosu 
Trzymajcie sie moje drogie. Słonko ma jeszcze wyjść na ostatnie dwa tygodnie sierpnia więc jest nadzieja na wygrzanie kości 
Ściskam i trzymajcie się moje Drogie xxxxxxx