fuorviato napisał/a:A może pozwólmy każdemu decydować co robi ze swoją własną dupą i jeśli się z tym czuje dobrze, nie oceniać go?
Nie pozwalam? Pozwalam. Napisałem, że pozwalam, tylko wyrażam swoją opinię. Ale widzę, że Tobie przeszkadza opinia, że seks to nie tylko przyjemność, ale i pewne problemy. Cóż, typowe u faceta... 
fuorviato napisał/a:Dziewczyna nie napisała, że jej z tym źle tylko poprosiła o konkretną opinie. W odpowiedzi dostała, fale krytyki i przepisy na to jak żyć.
Gdzie? Wymień nazwy użytkowników, którzy to zrobili. Przecież nie widać tego. To Ty potrzebujesz wrzucić na luz "kolego".
fuorviato napisał/a:Ludzie na tym forum piszą dużo większe bajki, więc wrzuć na luz kolego.
Jak będzie flame, to moderator zrobi swoje. Nie Twój ani mój cyrk.
Hah, no najgłupsza historia to nie jest, wiadomo, że szczyty fantazji sięgają wysoko...
To o niczym nie świadczy, że nie jest szczytem, bo i tak może wysoko sięgnąć.
Ja widzę ostatnio na tym forum, że moderator cicho siedzi. Jedynie karci osoby, które karmią troll'e, ale same trolle jakoś buszują. Może nie ma nic lepszego do opisywania, to przecież jakoś forum muszą rozgrzewać, żeby na reklamach zarabiać...