Ostatni kontakt z moja byłą dziewczyną był na we wrześniu tego roku . I od tamtej pory a ni ja ,a ni ona nie kontaktowaliśmy się ze sobą..Liczyłem, ze może dostanę życzenia na urodziny, ale nic...Próbowałem się spotkać z innymi kobietami, ale zawsze czuję, że to nie jest to... myślałem,że by się odezwać do byłej, ale chyba strach przed odrzuceniem i porażką hamował to.. Aż po rozmowie z przyjacielem stwierdziłem,że dziś zadzwonię i złożę życzenia, a może rozmowa będzie dobra to się spotkamy....nie odebrała.... za 1 godzinę sms czy to przypadek pomyłka czy faktycznie dzwoniłem...bo ona ma teraz zmieszanie i robi pierogi i nie może zadzwonić itp. ja odpisałem, że faktycznie dzwoniłem.. i tylko otrzymałem" ok .to wesołych świat. i wszystkiego dobrego w życiu prywatnym i osobistym. spełniaj się. pozdrawiam. " Odpisałem na życzenia , życzeniami ( nawet napisałem o okazji do rozmowy na przyszłość) i podziękowała i tyle... a teraz z tym czuję się źle.. pomożecie mi czy to dobrze odczytuje, żę to jest takie grzeczne "spr..." jak to interpretować... może ktoś z Was mi pomoże jak mam postąpić dalej...
No jest to coś w stylu grzecznego 'sprd'. Gdyby tylko miała ochotę z Tobą porozmawiać to by rzuciła te pierogi na chwilę albo oddzwoniła później.
No jest to coś w stylu grzecznego 'sprd'. Gdyby tylko miała ochotę z Tobą porozmawiać to by rzuciła te pierogi na chwilę albo oddzwoniła później.
Dzięki, wychodzi na to, że się chyba tylko wygłupiłem..
Czemu wygłupiłeś? Po prostu chciałeś zadzwonić z życzeniami, normalna sprawa.
A kto zerwał i jak długo byliście razem ?
A kto zerwał i jak długo byliście razem ?
Długo około roku więc nie duży staż, ale bardzo dobrze się to rozwijało, wiem z doświadczenia czego oczekuję i mimo, zę spotkam różne kobiety, bo ma z ludźmi dobry kontakt to wiem ,zę to była dobra relacja... trochę pewne elementy jej przeszkadzały i myślę że po pól roku zaczęła się rozglądać za kimś i wtedy zaczęły się trochę moje podejrzenia..dlatego, czasem była zła, czasem wytykała wady i był znów dobrze..i właściwie nie wiadomo kto zerwał, bo ja mówiłem o rozstaniu, jeżeli jej nie zależy i ona sie broniła nogami i rękami, ze nie.. a za tydzień ona, że zrywa i znów wraca...aż w końcu zero kontaktu..i tyle
Rozumiem. Mnie nasuwają się wnioski takie:
Nie wróci do Ciebie, już wcześniej miała Cię gdzieś ...
A z życzeniami wcale się nie wygłupiłeś, to nic złego.
Przecież nie jesteście sobie obcy.
Rozumiem. Mnie nasuwają się wnioski takie:
Nie wróci do Ciebie, już wcześniej miała Cię gdzieś ...
A z życzeniami wcale się nie wygłupiłeś, to nic złego.
Przecież nie jesteście sobie obcy.
Masz rację, trochę jest dziwne, że mi nie przeszło zapomnieć, a jej tak...nawet brak życzeń na urodziny to świadczy już mam Cię gdzieś, wskazuje na to, ze jest z kimś w związku i tyle... ale życzenie trochę powinny być cieplejsze, tak jak od zupełnie obcych osób , które mi składaj czy wysyłają... a to uważam taki bardzo dziwne.. nie była pewna czy jak dzwoniłem czy pomyłka, wiec napisał o zjętości iteraz nie ma czasu, ajak odpisuje, zę dzwoniłem to ok ..Wesołych świąt i dobrego wżyciu prywatnym i osobistym, jak nie ozna była przynajmniej napisać normalnie oddzwonić , jak jest u rodziców nawet i 1 prozmaiać i tyle..
9 2015-12-24 22:11:40 Ostatnio edytowany przez agusia587 (2015-12-24 22:12:59)
Zapomnienie i obojętność przychodzi zawsze w różnym odstępie czasowym (indywidualnie). Raz szybciej, raz wolniej. Nic nie poradzisz, musisz żyć dalej.
Zapomnienie i obojętność przychodzi zawsze w różnym odstępie czasowym (indywidualnie). Raz szybciej, raz wolniej. Nic nie poradzisz, musisz żyć dalej.
trudno..dzięki..tylko znów trochę emocji do mnie wróciło , a do niej nawet nic..że dzwonię po 3 miesiącach
Ja też rozstałam się we wrześniu . Również jesteśmy bez kontaktu. Nie dostałam życzeń (nawet na nie nie liczyłam), a sama nie wyślę. Chyba też ma już inną kobietę, a ja lewo sobie z tym radzę. Takie życie, niestety.
Ja też rozstałam się we wrześniu
. Również jesteśmy bez kontaktu. Nie dostałam życzeń (nawet na nie nie liczyłam), a sama nie wyślę. Chyba też ma już inną kobietę, a ja lewo sobie z tym radzę. Takie życie, niestety.
Przykre trochę..i współczuje..Raczej kobiety nigdy pierwsze nie piszą do facetów byłych....bo facet mógłby mieć satysfakcję...może ja jestem dziwny, że składam życzenia byłej.. A Ty jakbyś zareagowała ? na taki telefon i co byś pomyślała ?
13 2015-12-24 22:40:42 Ostatnio edytowany przez agusia587 (2015-12-24 22:42:18)
Chciałabym by się odezwał, nawet jako kolega. Tęsknie za nim, nie tylko jak za partnerem, ale również jak za przyjacielem. Nie napisałam do niego z tego względu, że powiedział mi iż mam dać mu spokój, że on dla mnie nie istnieje i mam o nim zapomnieć. Uważam, że skoro kiedyś między kimś była bliska więź emocjonalna, to dlaczego mają traktować się jak obce osoby (życzenia to nic strasznego).
Życzenia to zawsze miły gest wg mnie. I ciężko się wygłupić... chyba, że wiesz, że ktoś jest ciężkim antychrystem
Życzenia to zawsze miły gest wg mnie. I ciężko się wygłupić... chyba, że wiesz, że ktoś jest ciężkim antychrystem
No nie raczej nie..:) ale sposób odpowiedzieć była taki, że chyba daj mi spokój.. tak to rozumiem
Chciałabym by się odezwał, nawet jako kolega. Tęsknie za nim, nie tylko jak za partnerem, ale również jak za przyjacielem. Nie napisałam do niego z tego względu, że powiedział mi iż mam dać mu spokój, że on dla mnie nie istnieje i mam o nim zapomnieć. Uważam, że skoro kiedyś między kimś była bliska więź emocjonalna, to dlaczego mają traktować się jak obce osoby (życzenia to nic strasznego).
To fakt ja naet z pierwsza była byłem na kawie i tyle..bo nic do niej nie czuje..ale zawsze mi skład życzenia...Dlatego tej nie rozumiem dziewczyny..
Pewnie bym chciał wrócić, ale chyba nie realne
17 2015-12-25 12:42:09 Ostatnio edytowany przez Ibra (2015-12-25 12:42:38)
Jak już jesteśmy przy życzeniach to wysłałem je komuś dziś rano, również je otrzymałem od tej osoby i dopisek dziękuję za piękne życzenia. Czy nietaktem będzie jak odpiszę 'piękne życzenia dla pięknej kobiety', jak myślicie?
Jak już jesteśmy przy życzeniach to wysłałem je komuś dziś rano, również je otrzymałem od tej osoby i dopisek dziękuję za piękne życzenia. Czy nietaktem będzie jak odpiszę 'piękne życzenia dla pięknej kobiety', jak myślicie?
To zależy czy to Twoja była, czy osoba którą jesteś zainteresowany. Czy się rozeszliście w zgodzie, czy nic was nie łączyło. Jakie macie relacje itd. To wszystko ma znaczenie, moim zdaniem.
napisałem Ci na maila kilka zdań.
Ok, zaraz sprawdzę .