czy ktos byl przy takich pracach jesli tak to pomozcie mi tez wyjechac podajcie jakis pewny namiar czekam dzieki serdeczne niemcy holandia anglia wszystko jedno moze kwiaty albo pieczarki wprawdzie doswiadczenie mam tylko przy borowce amerykanskiej ale wszystkiego mozna sie nauczyc
witam, czy kobieta w wieku 58 lat ma szanse zalapac sie na jakas prace ?
mysle ze tak ja tez mam juz swoje 45 tylko gdzie ta prace znalesc
U mnie w firmie Niemieckiej pracuje osoby nawet po 60-70 roku zycia, byle byc sprawnym i zdolnym do pracy. Za granicą to nie w Polsce ze powyzej jakiegos wieku Cie nie przyjmą
mam z kolega 3 domy w okolicach Wigan Skelmerdale kazdy 6-7 sypialni w domach okolo 30 osob razem wszyscy pracuja , mam jeden pokoj wolny ,
prace sa rozne bo domy sa przy roznych terenach przemyslowych
salatki , warehouse, piekarnia itd
mamy testy do agencji z angielskiego
szukamy pary na pokoj
pomagamy z zaczepieniem sie
jesli sie interesujecie wyjazdem kontaktujcie sie na meila januszjoz -a- wp.pl podam szczegolowe informacje
Witam, ja mam pond 55 lat i pracuję jako opiekunka osoby starszej. Większość moich koleżanek jest w taki wieku, także nie ma z tym żadnego problemu. Ja wyjeżdżam z agencją Active medica do Monachium. Wiem, że mają różne oferty, nawet widziałam wczoraj, że poszukują kogoś jako pomocnik ogrodnika bez znajomości języka. Warto popytać, może się coś uda. ja wyjeżdżam i jestem zadowolona, a wiek to żadna przeszkoda jak tylko chcemy pracować.
Wiele ludzi pracuje w podobnym wieku na różnych stanowiskach. Wydje mi się że wystarczy znależć dobrą agencje pracy, która pomoże znaleźć odpowiednią pracę. Już kilka razy wyjeżdzałam za granicę od agencji Time2Work, mają dużo ofert pracy za granicą.
Witam . Mieszkam w Danii 10 lat i już od dłuższego czasu szukam kobiety minimum 40 lat , do wspólnej pracy przy sprzątaniu prywatnej kliniki .Zazwyczaj zgłaszają się bardzo młode dziewczyny . Może któraś z Pań jest zainteresowana ? ...