TABLETY tak chodzi o to najnowsze urządzenie, które można zabierać ze sobą do torebki, czy też kieszeni.
Chciałam poznać opinię na temat Tabletów, jaki również sposobu w ramach "Stały nasz klient" w ofertach
Firm Telekomunikacyjnych.
Kiedy zaczęły wchodzić na nasz rynek człowiek nie miał pojęcia, że jest on słaby ze względu na niedopracowanie,choć tu skłaniam się ku testowi , aby sprawdzić jak będą działać na naszym rynku.Okazało się że bateria jest bardzo słaba
i pomimo ładowania jej po 7 godz w początkowej fazie , nie polepszyło to jakości Tabletu.
Jak już nawiązałabym wyżej Firmy Telekomunikacyjne w ramach "stałego klienta" oferują tablet wraz z przedłużeniem umowy lub właśnie z tego tytułu. Jak się okazuje , trzeba zapłacić za niego przy odbiorze i oczywiście zobowiązująca umowa nie mniejsza jak na 24 miesiące. Z tym że tablet był przy odbiorze od Kuriera za 1 zł.
W tym roku , ponownie dręczy się że tak to ujmę swoich klientów telefonami i wciskaniem im kitu że to się opłaca.
Pani zagaduje niemal że "na śmierć" nie dając dojść do słowa i oczywiście powtarzając w kółko swoją rolę marketingową że to się płaci, bo ma Pani rabaty ba.... w śmiesznej kwocie 20 zł. A tablet jaki obecnie jest oferowany to chyba samsung Galaxy z mobilnym internetem , służący za modem w domu itp. A co miesięczna wpłata za taki Tablecik to suma najpierw podała że wynosi 89 zł,potem z racji "stałego klienta" z rabatem będzie kosztował 69 zł i pózniej już będzie na własność... powiedziałam że nie odpowiada mi ta oferta ze względu na koszty i dopytałam jeszcze raz...a pani powtarzała znowu to samo...... aż do znudzenia,ale dodała że trzeba zapłacić kurierowi te 69 zł. Byłam na nie od początku , i tak zakończyłam rozmowę, nie odbierając już w piątek telefonu od niej, ba nawet prosiła aby zapisać sobie, że ona jest w stałym kontakcie z klientami swoimi.....
Kiedy odmówiłam , że względu na duże koszty itp nie decyduje się na tą ofertę... Dzisiaj ponownie zadzwoniła
powtórzyłam że odmawiam....... wtedy po chwilce milczenia usłyszałam drugą ofertę tym razem za 1zł płatne kurierowi i Tablet Pentagram , mniejsze koszty z rabatem , wtedy co miesięczna wpłata wynosiła by 49 zł.
Oczywiście jeszcze raz powtórzyła co wcześniej o internecie mobilnym ,same plusy tej oferty z rachunkiem łączonym wyszłoby jeszcze mniej..... ale powiedziałam że muszę to przedyskutować z mężem... nie za bardzo
chciała słuchać bo nie ma czasu itd...ale w końcu powiedziała że zadzwoni o 14....
Kiedy dzwoniła mnie nie było w domu, w każdym razie znowu zaczynają wypychać sprzęty i to wcale niedobrej jakości i zrobić klientów w Bambuko jednocześnie złapać w sieć na 2 lata...
A czy wam udało się spławić panią ........... czy może oferty były lepsze?
A co do Tabletu... może i fajna zabawka bo można w terenie posmigać,ale brak kabelka do sieci zwykłego jak do komputera jest wielkim minusem. Bateria słaba , nie trzyma długo... itd.