czekając na nią - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: czekając na nią

witam, mam problem z którym chce się podzielić mianowicie :
spotykam się z dziewczyną , którą jest po pewnych przejściach( zerwane zaręczyny po 3 latach razem, od tamtej pory nikogo nie miała a mineły 2 lata), chociaż znamy się od dziecka dopiero w ostatnim miesiącu zaiskrzyło. Narazie wszystko było ok wspólne spotkania, spędzanie czasu razem ogólnie ok. jednak w ostatni weekend napisała mi że potrzebuje czasu żeby sobie wszystko przemysleć, znam ją dość dobrze i wiem , że potrafi długo tkwić w niezdecydowaniu. Jest odemnie starsza o 2 lata a mam 23,zawsze lubiliśmy spędzać czas razem, chociaż po jej zerwanych zaręczynach urwał się nam trochę kontakt na rok z powodu mojej pracy( wojsko i misje). Narazie postanowiłem dać jej ten czas, ale czy mogę zrobić coś jeszcze ?

2

Odp: czekając na nią

Wydaje mi się, że pozostało Ci czekanie na jej krok, daj jej czas, po takich przejściach jakie miała. Ona zapewne musi sobie wszystko przemyslec na spokojnie, boi się powtórki z przeszłości, swoich uczuć.

3

Dokładnie, popieram koleżankę wyżej. Jak sam piszesz, dziewczyna dużo przeszła, musi sobie wszystko przemyśleć i poukładać, jeżeli zależy Ci na kontynuowaniu Waszych relacji, daj jej czas na przemyślenia smile

4

z kobietami trzeba delikatnie, bo im bardziej będziesz ją naciskał, tym ona może się wystraszyć Twojego aż tak wielkiego zaangażowania i ucieknie. Daj jej czas, ale jednocześnie staraj się by czuła się przy Tobie dobrze, by wiedziała że Ci na niej zależy. A przede wszystkim nie traktuj ją jak partnerkę. Zostańcie nadal przyjaciółmi, nadal spędzajcie razem czas, ale Ty delikatnie możesz jej dawać sygnały do tego że jednak może coś z tego może wyniknąć smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023