czy są tu ładne,atrakcyjne a samotne kobiety? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » czy są tu ładne,atrakcyjne a samotne kobiety?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: czy są tu ładne,atrakcyjne a samotne kobiety?

ciekawi mnie czy samotnosc dotyka tylko mniej urodziwych ludzi, np. otyłych itp?
czy jest tu ktoś kto uchodzi za bardzo towarzyską,atrakcyjną osobę a tak naprawdę jest samotny??

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Tomek87 (2013-06-28 20:55:30)

Odp: czy są tu ładne,atrakcyjne a samotne kobiety?

Widze kolega chce poznać jakąś ale maskuje to ciekawością smile
Tak są ładne kobiety i samotne. Znam takich kilka. Słyszałem tez o 30stoletnich atrakcyjnych, zadbanych, wyksztalconych i zdobrą praca dziewicach smile

3

Znaczy się, innymi słowy, życzy sobie Pan wyrwać taką ładną, samotną laskę?

Odpowiedz brzmi TO NA PEWNO NIE JA:)

4

dlaczego mniej urodziwa osoba = otyła ? skąd to stwierdzenie ?

5

po pierwsze jestem kobietą, po drugie: nie, otyła nie znaczy mniej urodziwa, za bardzo uogólniłam

więc powtarzam pytanie, czy są na forum samotne ale atrakcyjne kobiety> jestem ciekawa:)

6

W takim razie to JA jestem jedna z nich smile

7

Ja też mam kilka pięknych , mądrych , młodych koleżanek na forum. Życzę im naturalnie sukcesów życiowych. Strasznie tajemniczo piszesz..Poszukujesz przyjaciółki , czy co ? To forum to w większości młode i atrakcyjne kobiety. Powodów dla których piękne panie są same jest wiele . Nie musi to zaraz oznaczać że uważają siebie za mniej atrakcyjne np z powodu otyłości..

8

pytam z ciekawosci

generalnie samotni ludzie to raczej osoby zakompleksione/nieatrakcyjne( z własnej winy/wyboru),

dlatego jestem ciekawa czy są tu dziewczyny lub kobiety które są atrakcyjne i ładne a mimo to  brakuje im przyjaciół nie tylko faceta?

9

avo1239 napisał/a:

pytam z ciekawosci

generalnie samotni ludzie to raczej osoby zakompleksione/nieatrakcyjne( z własnej winy/wyboru),

Nie do końca jest to prawdziwe, co mowisz.

10

to ja wypisz wymaluj

11 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-29 20:25:40)

Wiesz avo? Formułujesz niezbyt mądre tezy sad.
Pamiętam Twój wątek, w którym usiłowałaś udowodnić, ze w Polsce nie ma atrakcyjnych mężczyzn. Teraz "wsiadłaś" na samotne dziewczyny.
Sam znam kilka bardzo atrakcyjnych kobiet, które w pewnym okresie czasu były lub są samotne. O samotności najczęściej decyduje życie sad.

avo1239 napisał/a:

To zdanie jest koszmarnie głupie sad.
Po pierwsze: osoby samotne wcale nie muszą być zakompleksione, albo nieatrakcyjne.
Chyba mi nie powiesz, że wicemiss Polski z którą miałem przyjemność przyjaźnić się była osobą nieatrakcyjną, a przez pewien czas również ona była samotna.

Po drugie: zakompleksienie/nieatrakcyjność raczej nie wynikają z własnej winy/wyboru.
Znajoma poświęca swój czas na opiekę nad chora matką i zdobywanie dla niej leków. Oczywiście musi wcześniej na te (drogie) leki zapracować, więc nie ma zupełnie czasu na własne prywatne życie i (na obecną chwilę) jest samotna sad.

avo1239 napisał/a:

dlatego jestem ciekawa czy są tu dziewczyny lub kobiety które są atrakcyjne i ładne a mimo to  brakuje im przyjaciół nie tylko faceta?

A jak Ty odróżnisz te atrakcyjne i ładne od tych głupich maszkaronów, które uważają się za atrakcyjne i ładne big_smile ?

12

Jestem potwornie brzydka i zakompleksiona z własnego wyboru. Cóż, tak wybrałam...Lubię to... Mam włosy tłuste zbite z brudu w strąki, brzuch wylewa mi się sadłem ze spodni, na tyłku mam ciągle dziwną pląmę (?) Z w lasnej winy nie noszę chusteczki, a że mam alergię na roztoczą, ciągle wiszą mi zielone gile z nosa...Oczy mam potwornie opuchnięte i zaropiałe. Nie biorę leków antyalergicznych bo chcę życ zgdonie z naturą. Przez te wszystkie fakty nikt nie chce się ze mną przyjaźnić ani uprawiać seksu. Ale to mój życiowy wubór, ja tak lubię...

13

Aleś mnie zniesmaczyła tymi gilami big_smile big_smile big_smile.
A poważnie: dlaczego nie nosisz chusteczek w torebce.

To, że nie jesteś potwornie brzydka (ani brzydka bez skalowania: potwornie big_smile) ustaliliśmy już jakiś kwartał temu smile.

Czemu chodzisz stale w tych samych spodniach big_smile ?

14

YOGI bear napisał/a:

Aleś mnie zniesmaczyła tymi gilami big_smile big_smile big_smile.
A poważnie: dlaczego nie nosisz chusteczek w torebce.

To, że nie jesteś potwornie brzydka (ani brzydka bez skalowania: potwornie big_smile) ustaliliśmy już jakiś kwartał temu smile.

Czemu chodzisz stale w tych samych spodniach big_smile ?

Bo mi się torebka popsuła i pralka nawaliła.

15

missnowegojorku napisał/a:

Bo mi się torebka popsuła i pralka nawaliła.

Naprawiasz (pralkę), czy kupujesz nową?

16

Nic z nią nie robię, stoi zardzewiała od 8 lat, a ja wciąż w tych samych portkach. Ale cuchnie, chociaż z drugiej strony to jest eko.

17

missnowegojorku napisał/a:

Nic z nią nie robię, stoi zardzewiała od 8 lat, a ja wciąż w tych samych portkach. Ale cuchnie, chociaż z drugiej strony to jest eko.

Nie chce mi się wierzyć. Przecież stać Cię na nową pralkę.
Może przeskoczymy z pogaduszkami do naszej kafejki smile ?

18

Czy można zamówić pralkę przez net?

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » czy są tu ładne,atrakcyjne a samotne kobiety?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024