Przepraszam odrazu jeśli temat jest w złym miejscu jednak nie wiedziałam gdzie mogłabym go najlepiej umieścić..mam krótkie pytanie.zbliżają się urodziny mojej Teściowej...i wpadłam na pomysł by upiec jej śliczny tort...jak myślicie będzie ucieszona czy raczej nie bardzo ? Czy to dobry gest jakbyście to przyjeli...???Czekam na odpowiedz:)
Masz trudne zadanie, bo fakt gest miły ale jeśli teściowa nie ma problemu z wiekiem. Jeśli dla teściowej wielka 50 na torcie to problem odbierze tort jako przytyk że kończy aż tyle.
Na wszelki wypadek zrób tort bez cyfr na wierzchu , lepiej już jakieś Sto lat. Ale pomysł jest miły i ja bym chciała by synowa zrobiła taki miły gest gdybym była teściowa.
Tylko nie przekrocz granicy , wiesz ze chcesz się wkupić albo na siłę przypodobać. Zrób to naturalnie że od Was wspólnie tort.
Masz genialny pomysł, ale faktycznie bezpieczniej będzie bez cyferek i nie mam pojęcia co szanowna teściowa lubi ale ja bym zrobiła coś bardziej lekkiego i neutralnego, tak na wszelki wypadek. Na jej miejscu bardzo bym się ucieszyła.
Powodzenia, czekamy na efekty, może pochwalisz się później zdjęciem?
4 2012-02-11 22:32:08 Ostatnio edytowany przez sAmOtnA172 (2012-02-11 22:39:55)
Tort już jest:) Z wiekiem 50 bo to teściowa na luzie:) zdjęcie hmm..pewnie ale nie wiem jak bym mogla go wstawić spróbuje.Tort mi się nie bardzo podoba...;( ale moze wam sie spodoba:) nie miłam za wile ozdób
najpierw staw zdjęcie tutaj imageshack. Jak ci się załaduje to ,,kopiuj adres obrazka. w poście piszesz [img]link[/img]. tylko zamiasty pisać link to oczywiście wstawiasz skopiowany;)
niby wszystko robie ale cos nie wiem .a tam trzeba być zarejstrowanym mieć konto??
nie trzeba
8 2012-02-11 22:50:51 Ostatnio edytowany przez sAmOtnA172 (2012-02-11 22:51:23)
file:///C:/Documents%20and%20Settings/bernad/Pulpit/Nowy%20folder/IMG_0105.jpg
file:///C:/Documents%20and%20Settings/bernad/Pulpit/Nowy%20folder/IMG_0113.jpg
inaczej nie umiem:(
odczytuje u mnie tak
oj, oj. my niestety nie możemy tego zobaczyć
Planuje zrobić tak że mąż weźmie teściową do innego pokoju my zrobimy ciemno w salonie i zapalimy świeczki i jak ona wejdzie do pokoju to zaśpiewamy 100 lat.może być tak??
trochę jak z amerykańskiej komedii ale jeśli teściowa jest na luzie to myślę, że będzie zachwycona. Złóż jej życzenia w naszym imieniu
12 2012-02-11 22:55:44 Ostatnio edytowany przez sAmOtnA172 (2012-02-11 22:58:57)
to chyba zostaje tylko przez e-mail;(:(
pisze mi : komunikat ze strony
i
IMG_0105[1]-Inralid filetype
a to ja poproszę. nosz kurcze, ciekawość mnie zżera jak ci wyszło. taka moja kobieca natura. karmiinowa@o2.pl
Wysłałam:)
wysłałam z różyczką
widzę, widzę i aż się głodna zrobiłam
I zostanie tak z różyczką;)
Wrażenia super... tort przepyszny:) Teściowa chyba szczęśliwa:):):) Polecam .
zrób tort-CYCKI TEŚCIOWEJ --skoro jest na luzie przeepis w necie hihi
heh:) Za to ja nie bardzo jestem na luzie jeśli chodzi tego typu sprawy :)Choć jej by się spodobał..
bardzo się cieszę, że wyszło i że teściowa zadowolona