Nowe hobby - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Nowe hobby

Pracuję do 18.30, jestem w domu ok. 20. Trzy razy w tygodniu siłownia, spotkania ze znajomymi, ale czegoś mi brak. Tak, związku też wink. Nie oglądam (bo nie posiadam) TV, gotować uwielbiam, ale ile można. Potrzebuję inspiracji, kilku fajnych, satysfakcjonujących rzeczy do zrobienia. Piszcie smile

accept responsibility, tell the truth
Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowe hobby

Polecam haft krzyżykowy świetna sprawa, ale dla cierpliwych

"To, co za nami, i to, co przed nami, ma niewielkie znaczenie w porównaniu z tym, co jest w nas."O.W.Holmes

"Pamięć serca unicestwia złe wspomnienia, wyolbrzymiając dobre i dzięki temu mechanizmowi udaje nam się znosić ciężar przeszłości."G.GMarquez

3

moze bizuteria wlasnej roboty ;0 sa specjalne sklepy, w internecie tez mozna kupic wszelkiego rodzaju czesci i robic kolczyki, branzoletki itp wink

4

Roskalinda napisał/a:

Polecam haft krzyżykowy świetna sprawa, ale dla cierpliwych

Ciekawe, jak się do tego zabrać? smile

5

kamcia89 napisał/a:

moze bizuteria wlasnej roboty ;0 sa specjalne sklepy, w internecie tez mozna kupic wszelkiego rodzaju czesci i robic kolczyki, branzoletki itp wink

Myślałam o tym, ale biżuterii raczej nie noszę, a kuferki mam już wypchane... na dobrą sprawę mogłabym kogoś obdarować, ale obdarowywane szybko się skończą ;P

6

to moze je rob i sprzedawaj wink

a jeszcze inny przyklad, moja kolezanka robi wszelkiego rodzaju pamiatki w ksztalcie ksiazki, moze widzialas gdzies..supoer to wyglada, jest dosc czasochlonne, wymaga dokladnosci, ale efekt koncowy jest tego wart;)

a moze po prostu zapisz sie na jakies fitness, basen itp.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021