Pracuję do 18.30, jestem w domu ok. 20. Trzy razy w tygodniu siłownia, spotkania ze znajomymi, ale czegoś mi brak. Tak, związku też . Nie oglądam (bo nie posiadam) TV, gotować uwielbiam, ale ile można. Potrzebuję inspiracji, kilku fajnych, satysfakcjonujących rzeczy do zrobienia. Piszcie
Polecam haft krzyżykowy świetna sprawa, ale dla cierpliwych
"Pamięć serca unicestwia złe wspomnienia, wyolbrzymiając dobre i dzięki temu mechanizmowi udaje nam się znosić ciężar przeszłości."G.GMarquez
moze bizuteria wlasnej roboty ;0 sa specjalne sklepy, w internecie tez mozna kupic wszelkiego rodzaju czesci i robic kolczyki, branzoletki itp
Polecam haft krzyżykowy świetna sprawa, ale dla cierpliwych
Ciekawe, jak się do tego zabrać?
moze bizuteria wlasnej roboty ;0 sa specjalne sklepy, w internecie tez mozna kupic wszelkiego rodzaju czesci i robic kolczyki, branzoletki itp
Myślałam o tym, ale biżuterii raczej nie noszę, a kuferki mam już wypchane... na dobrą sprawę mogłabym kogoś obdarować, ale obdarowywane szybko się skończą ;P
to moze je rob i sprzedawaj
a jeszcze inny przyklad, moja kolezanka robi wszelkiego rodzaju pamiatki w ksztalcie ksiazki, moze widzialas gdzies..supoer to wyglada, jest dosc czasochlonne, wymaga dokladnosci, ale efekt koncowy jest tego wart;)
a moze po prostu zapisz sie na jakies fitness, basen itp.