Szukam psychologa w Szczecinie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Szukam psychologa w Szczecinie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Delicious (2011-03-17 15:13:43)

Temat: Szukam psychologa w Szczecinie

Czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego psychologa ze Szczecina? Nie ma znaczenia czy prywatnie, czy państwowo. Z góry dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam psychologa w Szczecinie

Vanillia, mogę Ci polecić Miejski Ośrodek Interwencji Kryzysowej przy pl. Grunwaldzkim. Wiem, że nazwa brzmi niezachęcająco, ale pracuje tam zespół świetnych terapeutów. Co dość ważne, jeśli nie uda się złapać dobrej relacji terapeutycznej z jednym terapeutą, można poprosić o spotkanie z innym. MOIK jest też czynny w późnych godzinach (w dni powszednie nawet do 20) i oczywiście terapia/konsultacja jest bezpłatna.

3

Wielkie dzięki Yvette! Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Fajnie, że można zmienić terapeutę gdy nie bedzie odpowiadał. To ważne dla mnie bo nigdy nie byłam u psychologa i ciężko mi będzie się otworzyć przed obcą osobą.

4

Vanilla,

Jest dobry psycholog do spraw rodzinnych/ parterskich nie daleko Manhatanu, chyba na NIemcewicza albo obok.

Pozdrawiam

5 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2015-07-03 11:37:36)

Do mojego brata zamawialiśmy psychologa z wizytą do domu. To była jedyna szansa na jakąkolwiek terapię, bo brat ani myślał iść gdzieś do gabinetu. Trochę się pewnie wstydził czegoś takiego. Kontakt na taką wizytę domową znalazłem przez stronę [link usunięty przez moderatorkę]. Warto tutaj zajrzeć, mają dużo praktycznych informacji.

Warto się skontaktować z  Polą Szarwiło – Węgielską. Dobra psycholog z doświadczeniem. Pracuje na Swarożyca ale prowadzi też swojego bloga i fb, więc jest trochę szans, żeby jakoś do niej dotrzeć. Jeśli o mnie chodzi to miałam trochę problemów osobistych, nie chcę się rozpisywać, krótko mówiąc chodziło o DDA.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Szukam psychologa w Szczecinie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024