Witam Was Kochani! W tym roku pierwszy raz z całą rodzinką(mąż i 3 dzieci) postanowiliśmy wyruszyć na wakacje za granicę. Myśleliśmy o Grecji ;D. Jakie hotele polecacie, ale żeby cena nie przekroczyła 10 000 za całą rodzinkę. Dodam, że najstarsza córka ma 14 lat, syn 9, a najmłodsza córcia 2. A jak się przygotować do lotu samolotem. Czy można wziąć kilka walizek? I czy można robić zdjęcia w samolocie?
Zapewne jesteś już 2 razy po wakacjach, całkiem możliwe że w Grecji - niemniej jednak ku potomności:
takie pytanie jest BARDZO ogólne. Jak na nie odpowiedzieć? Jeśli jedziesz z biurem podróży, mówisz jaki masz budżet i co Ci mają znaleźć. Proste dosyć.
A czy ktos z Was był moze z Grecosem na urlopie ? Jestem ciekawa Waszych opinii na temat tego biura podrózy.
A czy ktos z Was był moze z Grecosem na urlopie ? Jestem ciekawa Waszych opinii na temat tego biura podrózy.
Poszukaj sobie wątku o biurach podróży, tam zapewne znajdziesz potrzebną opinię.
Podbijam temat bo powoli zaczynam planować wakacje.
Jeśli wybierasz się na Kretę to na pewno mogę polecić hotel Apollo niedaleko Georgioupolis.
Bardzo dpbry basen hotelowy (własciwie dwa baseny), posiłki na powietrzu obok placu zabaw, bardzo przyjemna i miła obsługa, duże i nowoczesne pokoje.
Są też łóżeczka dla najmłodszych dzieci. My podróżowaliśmy w tym roku z biurem Itaka.
Jeśli akurat będziecie rezerwować przez booking. com, polecam opcję zaoszczędzenia 50 PLN. Po rezerwacji przez link booking. com/s/57_6/f054be7e dostaniecie zwrot 50 PLN po zrealizowaniu pobytu (jedyny warunek to rezerwacja na min. 100 PLN, raczej łatwy do spełnienia ...