Witam Was!
Mam pytanie w jaki sposób najtaniej spędzić sylwestra w Paryżu? Samolot, samochód? Jak znaleźć w miarę tanie zakwaterowanie.
Macie jakieś pomysły?
Pozdrawiam
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Sylwester w Paryżu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam Was!
Mam pytanie w jaki sposób najtaniej spędzić sylwestra w Paryżu? Samolot, samochód? Jak znaleźć w miarę tanie zakwaterowanie.
Macie jakieś pomysły?
Pozdrawiam
Witam Was!
Macie jakieś pomysły?Pozdrawiam
Zastanów się nad wyjazdem z Biurem Podróży Funclub. Mają bardzo tanią wycieczkę - 699 zł/os za przejazd i nocleg ze śniadaniami. Dodatkowo trzeba dopłacić za kolację sylwestrową, chyba że chciałabyś spędzić noc na Polach Elizejskich
za 699 zł - super!!! oglądałam ofertę i jak się dopłaci to się przy okazji zwiedzi wszystkie najciekawsze zabytki - w tym Luwr - zawsze chciałam tam być... chyba muszę pogadać z moim facetem i może razem pobalujemy pod francuskim niebem
Sylwester w Paryzu - faktycznie brzmi niezle Zawsze chcialam pojechac, jakos nigdy nie wypalilo, ale jakby polaczyc zwiedzanie z sylwestrem to wychodzi calkiem niezla mieszanka W tym roku juz chyba nie dam rady finansowo ale za rok kto wie - pomysl b.fajny.
Sylwester w Paryzu - faktycznie brzmi niezle Zawsze chcialam pojechac, jakos nigdy nie wypalilo, ale jakby polaczyc zwiedzanie z sylwestrem to wychodzi calkiem niezla mieszanka W tym roku juz chyba nie dam rady finansowo ale za rok kto wie - pomysl b.fajny.
Zgadzam się z Tobą - super mieszanka.. ;p ja ogólnie jestem zwolenniczką aktywnych wakacji - nie preferuję spędzenia np. wakacji na leżeniu tylko na plaży (chociaż i to jest czasem bardzo przyjemne dlatego takie połączenie czystej zabawy i szaleństwa gorącej sylwestrowej nocy w Paryżu z zwiedzaniem może być interesujące
Hej, świetna opcja! ) sylwester w Paryżu na pewno jest uroczo i magicznie!!! Generalnie, jestem za! (swoje plany sylwestrowe zostawiam na ostatnia chwile tak, wiem ze to nie jest mądre...). O samym Funclubie słychać dobrze (są z Poznania, więc w sumie mój region). Chciałabym pojechać, o ile są jeszcze miejsca, bo przy takich cenach to hmm, pewnie już dawno rozeszły się jak ciepłe bułeczki
Nie byłam, nie wiem, ale chłopak mówił, że sylwester w Paryżu, przy Wieży Eiffla wygląda tak, że ludzie się przepychają, szampany się leją po włosach, fajerwerki zakłócają wszystko całą noc uruchamiając alarmy w samochodach Ogólnie mówił, że to co się tam dzieje, to przechodzi wszystko i już nie chce tam więcej być. Ale ja osobiście jestem takiego sylwestra ciekawa
sylwester w Paryżu, przy Wieży Eiffla wygląda tak, że ludzie się przepychają, szampany się leją po włosach, fajerwerki zakłócają wszystko całą noc uruchamiając alarmy w samochodach
Nie inaczej No ale tak jest wszędzie, gdzie zbierze się duża grupa osób, a większość z nich uważa, że świętować=chlać na umór i hałasować.
No dokładnie, tak jest wszędzie w większym miejscu. Na każdym rynku w mieście jest podobnie, tylko tam przeważnie ludzie idą wiedząc co ich czeka, lub idą tylko na północ i wracają na swoje domówki itd. Ale jadąc na sylwestra do Paryża, to już trzeba się nastawić na taki konkretny hałaśliwy melanż przez cały wieczór i noc (zanim się wyjdzie z tłumu ).
Chyba, że mowa o sylwestrze w Paryżu w hotelu - tu już się nie wypowiem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Sylwester w Paryżu
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024