Czy jest tu ktos kto z nie wlasnej woli to przezyl ?
1 2023-11-04 02:24:00 Ostatnio edytowany przez TheFrozen Autumn (2023-11-04 02:24:29)
Ja przezylam z nie wlasnej woli .
Odlot?
seriou ?
a tak w ogole to temat ciekawy a ze nie ma zaintereresowanych to klapa zwiewam ! xD
Ja w trakcie snu czy tam tej podrozy astralnej wpadlam w jakis dziwny ciemny wir tam bylo strasznie duszno i strasznie ciemno a na koncu byl tego wiru smrod .... i jakies straszne glosy ! strasznie tam bylo .... slyszalam " jolanta modlitwa prosze " i inne imiona kobiet wywolywane i prosba o modlitwe ... straszne to bylo ... gdy sie wybudzilam juz nie chce tam wracac !!!!! straszne .
nie chce zeby mi sie ten sen snil .
Boje sie spac ....
Wczesniej w moim snie czy tez podrozy astralnej spotykalam fajne osoby Moja Milosc i moje Babcie Dziadka ( tyko jednego) fajnie to bylo !
Oni lsnia kolorami nie potrafie tego opisac .... jest zapach taki nowy przyjemny nie znany
To sa takie plamy o kolorach nie do opisania i fruwaja
))) I znikaja w swietle strasznie jasnym .... nie da sie tego opisac ani ich zatrzymac ani cos powiedziec ..... Ale sny
10 2023-11-22 21:59:41 Ostatnio edytowany przez TheFrozen Autumn (2023-11-22 22:00:33)
e eh te beaujolais w tym roku mialo nie tylko procenty ale chyba tez tam bylo troche dopalaczy .... ja wlasnie przez to podrozowalam astralnie znow ale tym razem bylam na hawajach pod palmom i byl tam taki super mniensisty facet i kogutek mu caly czas sterczal Iipial na mnie = 0 to bylo extra to moze mi sie snic caly czas : D
extra to bozole ! : ) chce jeszcze