Kocham Laylę . - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 48 ]

Temat: Kocham Laylę .

Proponuje zorganizować referendum w całej UE

w sprawie zastąpienia masła zwierzęcego margaryną roślinną .

1 ) Efekt cieplarniany

2 ) Krowy cierpią przy produkcji masła

3 ) Margaryna jest smaczniejsza a ludzie jedzą masło z powodu przyzwyczajenia

4 ) Jeżeli wprowadzi się produkcję margaryny na większą skalę niż dotychczas to jej cena spadnie

5 ) Ja nie jem masła tylko margarynę i jest ona smaczniejsza

6 ) mleko krowie jest niezdrowe dla człowieka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kocham Laylę .

Wacham się co do zakonczenia tego filmu . Pomożecie ?

Głównym bohaterem filmu jest mężczyzna który samotnie wychowuje 16 letnią córkę . Jest on sędzią który wydaje wyroki w róznych sprawach  . Zdarza mu się być hipokrytą . W swoim życiu prywatnym jest uwodzicielem który podbija serca wielu kobiet ( także mężatek ) podczas kiedy dochodzi do rozprawy w której ma orzec o winie człowieka który szczerze zabujał się w pewnej kobiecie i z zazdrosci o nią zniszczył auto swojego rywala o jej względy to wydaje surowy wyrok .

Przychodzi taki czas kiedy ma orzec o winie i ewentualnej karze dla kobiety która zabiła faceta który chciał ją zgwałcić .

Podczas sceny ukazującej rozprawę słyszymy myśli sędziego przpelatane słowami obroncy i prokuratora :

Obronca :

- ,, Wysoki sądzie kluczowe w tej całej sprawie jest to iż powódka działała w obronie własnej .....

Sędzia :

- ,, Nastepna nawiedzona baba , feministka , pewnie lesbijka która nie chciała się umówić z gosciem na kawkę i go stuknęła . Dam jej 5 lat bezwglednego pozbawienia wolnosći ....

Na parę dni przed ogłoszeniem wyroku zgwałcona i zamordowana zostaje jego córka .

W sędzim nastepuje przemiana .

Widzimy sale sądową podczas której wydawane jest orzeczenie kiedy to sędzia drżacym głosem mówi :

- ,, Jako że gdyby oskarżona nie zabiła działając W STANIE WYŻSZEJ KONIECZNOŚCI denata dokonałby on zapewne gwałtu na niej za co biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności zostałby skazany na jakieś 10 lat pozbawienia wolnosci a utrzymanie wieznia w Polskim wiezieniu kosztuje około 200 złoty dziennie to wysoki sąd postanawia po pierwsze uniewinnić oksarżoną od wszelkich zarzutów a po drugie przyznać jej 732 tysiące złotych z budżetu Panstwa Polskiego jakie to budżet zaoszczedził nie muszać opłacać wikt i opierunek wyżej wspomnianego . 

Parę dni pózniej sędzia po przeprowadzeniu prywatnego śledztwa zabija gwałciciela swojej córki którym okazuje się jego kolega z pracy

I teraz wątpiwosći co zakonczenia :

a ) sędzia zaciera ślady ( moim zdaniem zbyt banalne )

b ) sędzia zgłasza się na policję i idzie do wiezienia za zabójstwo

c ) sedzia po zabiciu kolegi - gwałciciela córki popełnia samobójstwo

3

Pracownik szpitala obraził moje uczucia religijne . Pozywam .

Kiedy byłem na oddziale 3A szpitala psychiatrycznego w Krakowie to podczas zajec co mogą potwierdzić inni uczestniczący w nich pacjenci Pani psycholog Iwona Matuszewska powiedziała cytuje :

- ,, Kiedy byliśmy mali to mówiono nam że po śmierci stajemy się aniołkami i idziemy do nieba . Dzisiaj kiedy jesteśmy dorośli wiemy że takie gadanie można między bajki włożyć . ''

Kiedy to mówiła miała uśmiech na ustach co wywołało moją daleko posuniętą konsternacje .

Bo otóż ja wierzę iż życie doczesne które przeżywamy nie jest koncem wedrówki naszych dusz .

W związku z powyższym poproszę Panią mecenas Iwonę Kowalską o złożenie do sądu dwóch pozwów cywilnych .

Jednego przeciwko szpitalowi a drugiego przeciwko Pani Matuszewskiej .

4

WAŻNE !!!! SZUKAM AGATKKI Z MAZUR !!!

Na forum Interii które zakonczyło swoją dzialnosc 21 . 12 . 2023 roku poznałem dziewczynę o pseudonimie Agatkka .
Po liwkidacji forum straciłem z nią kontakt a chciałbym go odzyskać bo ją bardzo Kocham !!!
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu jej !!!!

5

Jakiego radia słuchacie i dlaczego ?
Ja słucham TOK FM i RM bo lubie publicystykę oraz VOX FM bo tam wrzucają EURODANCE .

6

UWAGA !!! Własnie w tym momencie ABW prowadzi WIELKĄ akcję wymierzoną w moją skromną osobę .

Piszcie mi na prywaciarzu jakie kłamstwa rozpowszechnia o mnie ABW .

7

KAWA CZY HERBATA ?
Proszę o dobrze przemyślane odpowiedzi .

8 Ostatnio edytowany przez Puszkin (2023-05-27 06:50:19)

Fabuła filmu : ,, Rok do tyłu '' .

Fabuła filmu zawiera się w rocznym przedziale czasowym pomiędzy 31 grudnia 2023 roku a 1 stycznia 2025 roku .

Pewna firma która swoją siedzibę ma w Krakowie organizuje przyjęcie Noworoczne dla swoich pracowników .

Firma ma taki profil działalności że siłą rzeczy większość z zatrudnionych w niej osób stanową kobiety .

Ale są także mężczyźni .

I właśnie jeden z nich jest głównym bohaterem tego filmu .

Wiedząc o tym iż z racji tego iż pierwszego stycznia przypadają jego urodziny został wyznaczony przez szefostwo do wygłoszenia przemówienia Noworocznego starannie się do niego przygotował ....

- ,, Kochani , zanim przystąpimy za parę minut do odliczania i tradycyjnego stuknięcia się kieliszkami chciałbym Wam wszystkim tutaj coś wyznać . Znacie mnie zarówno z tych dobrych jak i złych stron ; mam nadzieję że tych pierwszych jest więcej ale jest coś czego o mnie nie wiecie . I o czym chciałbym Wam dzisiaj powiedzieć tak żebym w tym zbliżającym się roku mógł żyć w zgodzie z samym sobą .

Jak wiecie nie interesuje się zbytnio polityką , ale niestety polityka zainteresowała się mną .

Żyjemy w kraju ....

W kraju gdzie minister Czarnek nie pozwala dzieciom w szkołach dowiadywać się prawdy o samych sobie ....

W kraju gdzie wicepremier Kaczysnki mówi publicznie że duża część społeczenstwa powinno się badać niczym bakterie ....

W tym kraju który mimo wszystko kocham ....

W tym kraju z dumą mogę powiedzieć o sobie JESTEM GEJEM !

Ale dosyć o mnie bo już za kilkanaście sekund mamy Nowy , miejmy nadzieję lepszy dla nas wszystkich rok !

10 , 9 , 8 , 7 , 6 .... ''

Wśród zgromadzonych gości konsternacja .

Nikt poza bohaterem nie odlicza .

c . d . n

9

Bohater nie bez powodu podaje do wiadomośći publicznej taką a nie inną informacje .

Dzięki swojemu nieoczekiwanemu wyznaniu które początkowo wywołuje delikatnie rzecz ujmując mieszane uczucia zyskuje następnie zaciekawienie żeby nie powiedzieć przychylność żenskiej części personelu firmy .

Stopniowo zbliża się do coraz większej liczby koleżanek .

Jego ulubionym tekstem jest  ,, Jestem Gejem '' .

- ,, Chodz tu , przytul się do mnie . Mnie też wielu mężczyzn okrutnie potraktowało . Mnie możesz się zwierzyć BO JA JESTEM GEJEM . ''

- ,, Przy mnie możesz się przebierać BO JA JESTEM GEJEM . '''

Oczywiscię nie wszystko układa się tak rózowo jak to sobie bohater zaplanował .

Spotyka się bowiem z coraz większym zainteresowaniem także niektórych kolegów - mężczyzn co prowadzi do nieoczekiwanych zwrotów akcji .

Prawdziwy problem spada jednak na bohatera pod koniec filmu kiedy to w nocy z 31 . 12 . 2024 roku na 01. 01 . 2025 roku jedna z jego ,, zdobyczy '' oświadcza mu że jest w ciąży .

- ,, O w mordę !! Jak to dobrze że JA JESTEM GEJEM . ''

10

Przyszedł mi do głowy pomysł na hasło wyborcze PiS skierowane do kobiet :

- ,, Polska . Jedyny kraj na świecie gdzie Panstwo wypłąca Ci 800 złoty miesiecznie przez 18 lat za odrobinę relaksacji . ''

11

Pani profesor Bożena Wiśniewska słyszała że jak ktoś dużo mówi to znaczy że rzadko to robi .

12

Dialog romantyczno - siostrzany ( autonomiczny )

- ,, Zapytaj się jej siostry czy ona kogoś ma . ''

- ,, Domyślam się że jej siostra powie mi : NAJLEPIEJ BĘDZIE JAK JEJ SAMEJ SIĘ O TO ZAPYTASZ .

Zrobi tak żeby zostawić jej margines ruchu tak żeby mogła powiedzieć że jest zaręczona nawet gdyby tak nie było na wypadek gdybym jej się nie podobał . ''

13

Świat wstrzymuje oddech w oczekiwaniu na moje przemyślenia na temat dzieci .

14

Dialog romantyczno łóżkowy do filmu ,, W stronę Słonca '' .

- ,, Poszedł sobie ? ''

- ,, Tak wróci za jakieś 20 minut . Obiecał że zdobędzie wódkę . ''

- ,, To możemy porozmawiać . ''

- ,, Jeśli chcesz ''

- ,, Ten pocałunek wczoraj .... Rozumiem że jestem dla Ciebie ważniejszy od niego ? ''

- ,, Na chwilę obecną tak . ''

- ,, To znaczy że jesteśmy razem ? ''

- ,, Myślę że można to tak nazwać . W pewnym sensie . ''

- ,, Martyno skoro zdecydowałaś się dać mi szanse to musisz wiedzieć o tym że będę na Ciebie naciskał żebyśmy byli maksymalnie blisko .

A będę to robił ponieważ Cię Kocham .

Ale jeżeli nie będziesz na nic więcej gotowa to się wycofam .

A wycofam się ponieważ Cię Kocham . ''

15

Mój problem natury sercowej z Ukrainką Marą .

Oferowałem Marze 500 złotych za wspólny wypad do kina ale ona chce więcej .

16

Moje refleksje na temat nastolatków .

Dzieci ( przynajmniej te normalne ) starają się zachować w tajemnicy przed swoimi rodzicami informacje o swoich pierwszych zauroczeniach i pocałunkach itp. .

Czynią tak ponieważ podświadomie mają tą świadomość iż osiągniecie dojrzałości płciowej oznacza koniec czy też przynajmniej ograniczenie opieki ze strony rodziców .

17

Czy powinienem się najpierw ubezpieczyć na życie ?

Mam zamiar jechać na Ukrainę walczyć z Putinem .

18

Jestem bardzo bogatym człowiekiem ale szukam prawdziwej miłości .

Posiadam :

1 ) Apartament w ścisłym centrum Krakowa 

2 ) Dom na peryferiach Krakowa 

3 ) 3 nowoczesne samochody 

4 ) Działkę na razie rolniczą ale z możliwością odrolnienia pod Krakowem 280 ha 

5 ) Domek letniskowy w górach 

6 ) Konto w banku Szwajcarskim na którym jest ponad 33 miliony Euro 

Problemem jest to że szukam prawdziwej miłośći która oparta będzię na szczerym uczuciu a wszystkie kobiety patrzą na mnie przez pryzmat moich pięniędzy .

Gdzie mam szukać tej jednej jedynej która pokocha mnie za to jakim jestem ?

19

Polska Legia Cudzoziemska .

Nie muszę chyba nikogo przekonywać iż rzeczą KONIECZNĄ jest wzmocnienie potencjału obronnego / odstraszającego Polski .

Oczywiscie ważniejsza jest jakoś od ilośći ale ktoś musi te nowoczesne czołgi , samoloty i helikoptery obługiwać a piechota zajęty uprzednio teren musi obsadzić dlatego konieczne jest TAKŻE stworzenie nowych jednostek Wojska Polskiego .

Tymczasem pomimo różnych akcji promocyjnych chętnych do służby w wosjku brakuje z tej prostej przyczyny iż bezrobocie w naszym kraju jest rekordowo niskie i strach pomyślęć co by było gdyby konieczne stało się kiedyś z jakiś powodów ogłoszenie mobilizacji gdyż byłoby to równoznaczne z przerwaniem ciągów produkcyjnych w róznych działach gospodarki .

Dlatego postuleje stworzenie Polskiej Legii Cudzoziemskiej .

W skład Legii mogliby wchodzić ochotnicy z krajów UE gdyż nie należy robić furtki dla cwaniaków z Afryki i Azji którzy szukają sobie furtki do zamieszkania w Europie .

c . d . n

https://youtu.be/WXB0cPHafh0

20

Puszkin napisał/a:

KAWA CZY HERBATA ?
Proszę o dobrze przemyślane odpowiedzi .

Bardzo dobre!

Nasze życie jest takim, jakim uczyniły je nasze myśli.

Marek Aureliusz

21

Scena łazienkowo - nikotynowa do serialu ,, Czuby ''

Pokój w szpitalu psychiatrycznym w Krakowie .

Pacjent wstaje ospale z łóżka , wyciąga z szuflady paczkę papierosów i zapalniczkę po czym udaje się do łazienki .

Siada na ziemi obok sedesu , zapala papierosa , popiół strzepuje do powyższego .

Do łazienki wchodzi pielęgniarka Ela .

- ,, Miarka się przebrała . Znowu Pan pali papierosa w łazience ! ''

Pacjent niezbyt wzruszony tymi słowami strzepuje popiół do sedesu i odpowiada :

- ,, No palę . ''

- ,, I nawet nie ma Pan na tyle przyzwoitości żeby go zagasić w momencie jak ja wchodzę do środka . ''

- ,, A Pani nie ma na tyle przyzwoitości żeby zapukać przed wejściem . ''

- ,, Pan jest bezczelny . Zgłoszę to że Pan pali Pani doktor . ''

- ,, A ja zgłoszę do prokuratury że mnie Pani molestuje seksualnie . ''

- ,, Że co ???  ''

- ,, Proszę Pani ja teoretycznie w tym momencie mogłem brać prysznic . ''

- ,, Ale nie brał Pan prysznica tylko Pan palił ! ''

- ,, Ale mogłem . A Pani mi weszła bez pukania . Czy ja Pani wchodzę do Pani łazienki i to bez pukania jak Pani bierze prysznic ? ''

22

To moze Ci policjanci któzy dostali premie za ,, rozwiązanie '' tej sprawy mają motyw ?

Piotr Mikołajczyk, choć jest dorosły, ma umysł 10-letniego dziecka. Od 12 lat odsiaduje wyrok za brutalne zabójstwo dwóch kobiet, mimo że nie ma żadnych dowodów świadczących o jego winie. Zebrane materiały, badania wariografem, policyjne podsłuchy, służbowe notatki wskazują, że zbrodnię popełnił ktoś inny.

12-letnia Kasia pokazuje palcem na niewielki drewniany dom i szepcze "mama". Sanitariusze wchodzą do środka, na podłodze znajdują dwie zakrwawione kobiety, jedna z nich ma "dziurę w głowie". Ktoś zadał im łącznie 21 ciosów tasakiem lub siekierą. Mama 12-latki umiera na kuchennej posadzce, babcia dziewczynki krótko potem w szpitalu.

https://wydarzenia.interia.pl/tylko-w-i … ign=chrome

23

Moim zdaniem w Polsce należy wprowadzić stan wojenny .

I wyprowadzić czołgi na ulice .

Kobiety pozwalają sobie na zbyt wiele .

Nie mają bata nad sobą i ciągle się prostytuują i uprawiają miłość lesbijską .

Wiąże się to ze sobą bo z mężczyznami ( tymi bogatymi ) spotykają się dla pieniędzy dla osiągniecia orgazmu liżą się z innymi kobietami .

One ( kobiety Polskie ) nie są zdolne same z siebie do prawdziwej miłości , do oddania , do wierności . Do okazywania uczuć , przynajmniej do okazywania uczuć jakiemuś mężczyźnie .

Trzeba je do tego zmusić .

Pod lufami karabinów trochę odcipieją .

24

Oczywiście nabór do nowej formacji trzeba będzie rozpromować na terenie Europy .

Mam taki pomysł na reklamę która powinna się pojawić w mediach elektonicznych .

Most w Zagrzebiu .

Młody mężczyzna chcę popełnić samobójstwo skacząc do Sawy . Zanim to jednak uczyni piszę list pożegnalny który wysyła do kilkudziesiecu osób . Piszę w nim że ma już dość życia skoro WSZYSTKIE kobiety to lesbisjkie dziwki które meżczyzn doceniają tylko wtedy kiedy Ci są bogaci a przyjemność czerpią z kontaktów z innymi kobietami .

Staje na barierce mostu i w tym momencie jakaś osoba do której wysłał list przesyła mu odpowiedz video .

Chorwat wacha się czy ma skoczyć czy ją otworzyć .

W koncu decyduje się na to drugie .

c . d . n

25

Wiśta wio !!!

Roman Giertych ogłosił start w wyborach. Wskazał na jeden okręg

https://wydarzenia.interia.pl/raport-wy … ign=chrome

26

Za co nie lubisz Tuska ?

1 ) Bo jest kłamcą .

2 ) Bo jest złodziejem .

3 ) Bo jest Niemcem .

27

Kobiety to wirtualne prostytutki .

Wysyłam na Fb informacje ,, Kocham Cię '' albo ,, Czy wyjdziesz za mnie za mąż '' i otrzymuje w zamian cennik ile mam zapłącić żeby dostać zdjęcia albo filmiki .

Kobiety tylko na filmach i w piosenkach są zdolne do prawdziwej bezinteresownej miłośći :

https://youtu.be/6UlhxOsdsG8

28

Na chwilę obecną to najbardziej Kocham Martyne .

Drugie miejsce - tradycyjnie wysoka lokata to Layla .

Miejsce na podium zamyka Katia .

29

Mężczyzni !! Popełnijmy zbiorowe samobójstwo !!!

Kiedy nas zabraknie kobiety zaczną nas doceniać .

30

Dialog wódczano - piwiarski ( autonomiczny )

- ,, Na co Ci ta zgrzewka piwa ? Przecież wziąłęm dwie flaszki wódki . ''

- ,, A przepita ? ''

31

Dialog wódczano - piwiarski ( autonomiczny )

- ,, Na co Ci ta zgrzewka piwa ? Przecież wziąłęm dwie flaszki wódki . ''

- ,, A przepita ? ''

32

Scena lingwistyczna ( autonomiczna ) .

Bohater jedzie z Krakowa do Paryża na konferencje firmy międzynarodowej której jest pracownikiem gdzie ma jemu i innym pracownikom zaprezentować się nowy dyrektor który jak krążą słuchy dostał robotę dzięki koligacjom rodzinnym .

Kiedy jest już w Paryżu błąka się po dzielnicy LE DEFENSE bezskutecznie próbując znalężć biurowiec w którym ma się odbyć konferencja .

Podchodzi do dobrze ubranego mężczyzny w nadzieji wypytania go o drogę :

- ,, Escuse moi . Parle vous Fransace ? ''

- ,, No , no . ''

- ,, Sprechen Sie Deutsch ? ''

- ,, Nein , nein . ''

- ,, Speak English ? ''

- ,, No , no . ''

- ,, Jezu co za idiota '' - wzrusza ramionami bohater i idzie dalej .

Po mniej wiecej pół godzinie trafia pod podany adres i wchodzi na sale konferencyjną .

Tam na mównice ( w asyscie tłumaczki ) wchodzi nowy dyrektor którym okazuje się być przepytywany na ulicy niekumaty .

33

Mam pytanie do gejów i lesbijek .

Jak jesteście młodzi to wasz ponad normatywny popęd seksualny pcha was w stronę waszego zboczenia .

Ale czy na starość nie żałujecie że nie założyliście normalnej rodziny ?

34

Scena policyjno - świątczena ( autonomiczna ) .

Puszkin mieszka z Laylą w dwupokojowym mieszkaniu na Borku Fałęckim w Krakowie .

Pewnego dnia wraca do domu o godzinie 19 .00 po dwudobowym okresie nieobecnośći .

- ,, Layla , była dzisiaj po mnie policja ? ''

- ,, Nie , dzisiaj nie . ''

- ,, Co , oni , wolne sobie k@@@a zrobili ? ''

35

Scenka młodzieżowa ( autonomiczna ) .

Menel kradnie ze sklepu 3 kinder - niespodzianki .

Następnie podchodzi do gromady dzieci które wychodzą ze szkoły i pyta się ich :

- ,, Ej dzieci ! Jak wam dam 3 kinder - niespodzianki to mi dacie kilka papierosów ? ''

- ,, Spi@@@@@aj !!! ''

36

Dialog aresztowy ( może być do ,, Bestii '' )

- ,, Ma Pani papierosy ? ''

- ,, Tak mam . Mam tez już na samym początku do Pana pytanie . To że zgodził się Pan na wywiad ze mną . Na pewno chciał Pan żeby ludzi na całym świecie poznali całą prawdę . Żeby wiedzieli że nie jest Pan do konca złym człowiekiem tak jak to Pana brukowce przedstawiają . Że miał Pan trudne dziecinstwo . Że pochodził Pan z patologicznej rodziny . A czy były jeszcze jakieś inne powody ? ''

- ,, Tak był inny powód . ''

- ,, Jaki ? ''

- ,, Fajki mi się skonczyły . ''

37

Mam rozdarte serce .

Najbardziej to Kocham Poldasa ale on jest zajęty ( i to o zgrozo przez kobietę ) .

Pysiek jest wolny ....

38

Z jakiego powodu kobiety wychodzą za zerowych facetów ?

1 ) Bo odczuwają potrzebę posiadania dziecka .

2 ) Odczuwają chcice seksualną

3 ) Dla pieniędzy

39

Scenka o żartobliwym zabójstwie .

Puszkin bierze ślub z Fifi . Zaprasza na niego Pyśka .

Kiedy ten jest na sali podchodzi do pary młodej i wbija Puszkowi nóż w okolice serca .

Puszek osuwając się na ziemię mówi :

- ,, Łukasz co Ty , na żartach się nie znasz ? ''

40

Napisz jutro do Żanety Kulik z Lublinca ( pochodzi z Rudy Śląskiej ) że ja po dzisiejszej rozmowie z nią byłem tak zdruzgotany że popełniłem samobójstwo . I zakoncz słowami : ,, Mam nadziję że jesteś z siebie dumna . ''

41

Taka ładna a taka jeb@@@@a .

Wczoraj około godziny 15 . 50 zobaczyłem na przystanku Łagiewniki SKA piękną brunetką .

Już na pierwszy rzut oka było widać że to osoba chora psychicznie .

Cały czas bawiła się swoimi długimi włosami i chodziła z jednego konca przystanku na drugi raz nagle przyspieszając by za chwilę ni z tego ni z owego zwolnić .

Bardzo pociągają mnie dziewczyny chorujące psychicznie . A was ?

Dzisiaj poszedłem o tej samej godzinie na ten sam przystanek i czekałem tam w nadzieji że ona znowu bedzię jechać tym trmawajem .

Ale jej nie było .

Co robić ?

42

Chyba jestem gejem .

Kiedy w ostatni czwartek pojechałem do psychiatryka na Babińskiego i wszedłem do budynku administracji przy rondzie to z okna zobaczyłem grupę osób maszerującą chodnikiem .

Moją uwagę przykuła brunetką z długimi falowanymi włosami .

- ,, Ona musi być moja !!! '' - pomyślałem i wybiegłem z budynku żeby do niej zagadać .

Podbiegłem i spojrzałem Jej w twarz .

Okazało się że to facet .

43

Reklama społeczna - NIGDY NIE PROWADZĘ PO ALKOCHOLU .

Kamera robi najazd na parking w Warszawie .

Widzimy 13 - letniego chłopca jak majstruje przy zamku wypasionego wozu .

Wsiada do niego i rusza .

Jedzie przez Radom i Kielce do Krakowa . Tu na Prądniku Czerwonym zatrzymuje go patrol ,, drogówki '' do rutynowej kontroli .

- ,, Ile Ty masz lat chłopczyku ? Masz prawo jazdy ? Czyje to jest wogóle auto ? ''

- ,, Mam 13 lat , nie mam prawa jazdy i nie wiem czyje to jest auto . Ale jestem trzeżwy . Może mnie Pan przebadać alkomatem . Ja nigdy nie prowadzę pod wpływem alkocholu . ''

Widzimy jak chłopiec stoi uśmiechniety obok auta . Trzyma obwarzanka którego otrzymał od policji w nagrodę za to że prowadził trzęzwy . Obok niego stoi policjant jeszcze bardziej uśmiechniety z kciukiem podniesionym do góry .

44

Scenka o dawaniu przykładu dzieciom . ( autonomiczna ) .

Przescie z sygnalizacją świetlną koło Kościoła w Krakowie Nowym Bieżanowie .

Przed przejsciem stoi wycieczka szkolna czekając na zielone światło .

Do przjescia zza pleców wycieczkowiczów zbliża si dwójka mocno podchmielonych przyjaciół .

- ,, Heniu , Heniu !! Stój . Patrz , patrz na ten napis :

PRZECHODZĄC NA ZIELONYM DAJESZ PRZYKŁAD DZIECIOM ''

- mówi koelga Henryka do niego po czym obraca głowę o 90 stopni i wymiotuje na ziemię .

45

Kiedy otwiera filmik widzi na nim ponętną brunetkę która mówi do kamery :

- ,, Część . Mam na imię i mam 19 lat . Mieszkam w Krakowie czyli w mieście gdzie stacjonować będą oddziały Polskiej Legii Cudzoziemskiej . Moje wymiary to 90 - 60 - 90 . Interesuje się nauką języków obcych i poznawaniem nowych kultur . Szukam mężczyzny którego pasjami byłyby sporty . Aha , zapomniałabym o najważniejszym . Kocham facetów w mundurach . ''

Chorwat ogląda z uwagą video . Schodzi z barierki mostu . Wystukuje na klawiaturze komórki hasło :

- ,, Najszybsze połączenia z Zagrzebia do Krakowa . '''

46

Pytanie do kobiet .

Gdyby to kobiety podrywały facetów a nie faceci kobiety to jakich tekstów byście dziewczyny użyły podczas pierwszego spotkania z obiektem swoich zainteresowań ?

Tylko proszę nie piszcie mi że jesteście takie piękne że nie musiałybyście nic mówić i wystarczyłoby wasze spojrzenie .

47

Scenka piłkarska ( autonomiczna )

Puszkin siedzi w fotelu , pije piwo i ogląda mecz w TV .

Layla leży na brzuchu , piszę na komputerze i od czasu do czasu zerka w ekran :

- ,, Jezu Robert co to było ? ''

- ,, Ale przynajmniej nieżle zagrał ostatnio w reklamie szamponu do włosów . Jego rodzice na pewno są z niego dumni . ''

48 Ostatnio edytowany przez sernicz3k (Wczoraj 17:58:37)

To kochaj, a widziales ja kiedys na zywo?

http://monsieur.host.bsdforall.org <- moje forum dyskusyjne na jestem adminem.
Zapraszam smile

Posty [ 48 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021