Witam
Wczoraj razem z moją ukochaną (ja 19 lat, ona 17) mieliśmy chwilę uniesienia miłosnego bez zabezpieczenia, leżeliśmy na łóżku, całowaliśmy się a następnie piescilismy się wzajemnie - wcześniej umyłem swojego penisa dla wspólnego komfortu. Na początku zadowoliłem moją dziewczynę palcami (czystymi) w okolicach łechtaczki (nie wkładałem głębiej), doszła, a następnie ona wzięła sprawy w swoje ręce i pieściła mnie - zaznaczę że bardzo pilnowaliśmy aby nie dotykała okolic pochwy - wówczas nie doszło jeszcze do wytrysku ale mógł pojawić się preejakulat... Natomiast dziewczyna była już ubrana więc nie było możliwości aby dotknęła się w pochwę.
Zaznaczę że nie było żadnego seksu ani zbliżenia pochwa-penis itd. - dziewczyna najprawdopodobniej nawet nie dotykała spermy rękami i nie miała jej na rękach.
Na koniec zdecydowałem że zakończę w ustach i doszedłem tam po czym dziewczyna całość połknęła. Chwilę później oboje poszliśmy do łazienki, umyliśmy ręce a później przepłukaliśmy nasze narządy.
Bardzo proszę o pomoc czy jest ryzyko ciąży, wydaje mi się że nie, bo to absurdalne - może się państwu wydawać że przespałem lekcje WDŻ w szkole lata temu, ale chyba za mocno spanikowałem, za ok. dwa tygodnie ma mieć okres więc nie będę chyba spał w nocy i wolę się upewnić czy możemy spać spokojnie czy nie...
Przecież chyba nie jest tak łatwo o zapłodnienie nawet jeżeli plemniki byłyby na palcu to raz że bylo za sucho a dwa zignelyby szybko... Musiałbym chyba tylko dojść w środku bez gumki albo ewentualnie dokonać wytrysku bezpośrednio na pochwę...
Czy na 1000% nie ma możliwości przeniesienia spermy z żołądka do dróg rodnych, słyszałem przypadki że nie została strawiona i trafiła do pęcherza a z pęcherza do macicy..
Dodam że ona jest dziewicą. Póki co to były takie pieszczoty przed pierwszym razem który dopiero kiedyś planujemy...
Dzisiaj leci jej taki dziwny upław z pochwy. Czyżby zbieg okoliczności? Czy zawsze oznacza on ciążę? Przecież jest ona wykluczona poprzez wytrysk do ust... może po prostu leci jej z powodu zbyt ostrych pieszczot ręką?
Proszę o pomoc...