Interpretacja wynikow. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!


Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Interpretacja wynikow.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Interpretacja wynikow.

Witam . Prosze o pomoc w interpretacji wynikow. Fsh 28,6 mlU/ml, LH 23.9 mlU/ml, PRL 553, 40 mlU/l, Estradiol 120.6 pg/ml. Jestem 5 lat po usunieciu tarczycy. Ostatnie Tsh w normie. Badania wykonane w 2 dniu cyklu (wg zalecen Endo 2-5 dzien ) . Mam 44 lata. Bede wdzieczna za sugestie.. Ewa

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Interpretacja wynikow.
Fabian19 napisał/a:

Witam . Prosze o pomoc w interpretacji wynikow. Fsh 28,6 mlU/ml, LH 23.9 mlU/ml, PRL 553, 40 mlU/l, Estradiol 120.6 pg/ml. Jestem 5 lat po usunieciu tarczycy. Ostatnie Tsh w normie. Badania wykonane w 2 dniu cyklu (wg zalecen Endo 2-5 dzien ) . Mam 44 lata. Bede wdzieczna za sugestie.. Ewa

Idź do lekarza.
Nikt Ci tutan nie zinterpretuje wyników. Nikt tu nie jest lekarzem i nikt nie weźmie odpowiedzialności za poradę medyczną.

Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Interpretacja wynikow.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności



© www.netkobiety.pl 2007-2018