Wyniki tarczycy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!


Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Wyniki tarczycy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Wyniki tarczycy

Witam. Ostatnio robiłam wyniki badań. TSH: 1,103 (0,350-4,940) ft3: 3,18 (1,71-3,71)  ft4: 1,06 (0,7-1,48) antyTPO: 20,13 (norma do 5,61) antyTG: 4,55 (norma do 4,11). Po mięsiącu powtórzyłam antyTPO i wyniosło trochę mniej (17,87) :) Czasem czuję brak energii i szybcięj czuję zmęczenie niż kiedyś. Ponadto robiłam wyniki hormonów wszystko wyszło dobrze oprócz wysokiego DHEA SO4 i testosteronu. Mam za miesiąc wizyte u endokrynologa, czy ktoś z was miał podobne wyniki ? Dziękuje za każdą odpowiedź :)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyniki tarczycy

Lekarz zlecił badania to i lekarz powinien je interpretować.
Nie banda ludzi na forum.
Jeżeli się niepokoisz to idź na wizytę szybciej.

Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Wyniki tarczycy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności



© www.netkobiety.pl 2007-2018