nie umrzemy bo się nie da, umrzeć z drugiej strony nieba ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » KULTURA » Muza mojej duszy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie umrzemy bo się nie da, umrzeć z drugiej strony nieba ...
lubię mówić z Tobą
jestem więcej wart niż innych stu ...
Dzidzia
i tak się jakoś stało, że bez tak pachniał jak bez
i słowo pachnieć pachniało i łzy były pełne łez ...
to nie ja, a może jednak
ja też nie wiem
Indios Bravos super - uwielbiam ich No i Akuratów Lubię mówić z Tobą - poezja
Indios Bravos super - uwielbiam ich
No i Akuratów Lubię mówić z Tobą - poezja
cierpliwa
odpuść sobie
lawendowy
Ten kawałek "Odpuść sobie" jest dobry, szczególnie teledysk Powinien być obowiązkowy do odsłuchania dla wielu osób na tym forum, które "walczą" o swój związek...
Ten kawałek "Odpuść sobie" jest dobry, szczególnie teledysk
Powinien być obowiązkowy do odsłuchania dla wielu osób na tym forum, które "walczą" o swój związek...
To prawda, czasem potrzebny jest dystans do pewnych spraw.
coś nam ucieka coś nas omija, dlatego ważna chwila ...
To już koniec 3 strony, na następnej będzie więcej muzyki naszych sąsiadów, będzie tez kilka moich ulubionych piosenek innych ...
A jeszcze jedno. Bardzo serdecznie dziękuję koleżance bosa za wypowiedzi w tym wątku - zdrówka życzę.
Czy ten jakże ciekawy wątek dałoby się rozszerzyć o piosenki chorwackie?
A ja poproszę Farben Lehre "Anioły i demony"
Czy ten jakże ciekawy wątek dałoby się rozszerzyć o piosenki chorwackie?
Jezeli juz mówimy o tamtej muzyce, to ja osobiście uważam, ża nam Polakom kulturowo bliżej do Serbów. Jeżeli podoba Ci się muzyka chorwacka, to chętnie posłucham Twoich propozycji.
A ja poproszę Farben Lehre "Anioły i demony"
Też tą piosenke lubię i uprzedziłaś wrzucenie jej do tego wątku później.
Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:Czy ten jakże ciekawy wątek dałoby się rozszerzyć o piosenki chorwackie?
Jezeli juz mówimy o tamtej muzyce, to ja osobiście uważam, ża nam Polakom kulturowo bliżej do Serbów. Jeżeli podoba Ci się muzyka chorwacka, to chętnie posłucham Twoich propozycji.
Prywatnie, tak sobie myślę, że jednak bliżej nam do Chorwatów. Oni, tak jak my są w zdecydowanej większości katolikami. Serbowie natomiast są prawosławni. Podobieństw polsko-chorwackich na tym nie koniec. Ot, chociażby zbieżności historyczne. Chyba, że miałeś na myśli muzykę polską i serbską?
Propozycji fantastycznych (przynajmniej dla mnie) piosenek chorwackich miałbym mnóstwo. To jedna z moich wielkich pasji. Niestety nie umiem wstawiać linków z piosenkami z You Tube. Tak więc mogę podać, tylko tytuł i wykonawców. Lidija Bacic i Mladen Grdović "Dalmatinac i Dalmatinka". Wielki hit chorwackiej muzyki rozrywkowej.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » KULTURA » Muza mojej duszy
Mapa strony - Archiwum | Regulamin
© www.netkobiety.pl 2007-2018