preparaty do wybielania zębów - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2010-02-02 07:59:03

nadias
Wkręcam się coraz bardziej

preparaty do wybielania zębów

najlepszy jest colgate whitening zel w malej buteleczce z pedzelkiem jak dla mnie
czy może ktos z was orientuje się gdzie mozna dostac
w aptekach u mnie nie ma na allegro tez
stosuje pasty juz wszystkie probowalam i slaby efekt
pozdrawiam

Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kiedyś kochało.

#2 2010-03-01 18:12:52

she is
Na razie czysta sympatia

Re: preparaty do wybielania zębów

chwalone są też wkładki na zęby które zakłada się na noc, stosuje się je o 2x do roku. Domowy sposób to umycie zębów proszkiem do pieczenia ( szczyptę sypiemy na szczoteczkę do zębów) UWAGA! u osób wrażliwych może powodować to drożdżaki w ustach, a to bardzo nie przyjemne otwarte rany. Oczywiście nie należy stosować zbyt często tego sposobu.

#3 2010-03-08 11:53:48

H2O
Na razie czysta sympatia

Bardzo skuteczne są takie paski elastyczne z wybielającym żelem i pasta wybielająca yotuel. Zresztą w tej aptece mają bardzo duży wybór różnych wybielających produktów. Ja ich używam chociaż mam białe zęby, ale mam nadsztukowaną jedynkę i w miejscu łączenia czasem pojawiają się przebarwienia.

#4 2010-03-16 11:50:40

sharleen
Niewinne początki

Ja polecam blend-a-med WhiteStrips - efekt jest zauważalny. Nie chwaliłam się,że wybielam zęby,a mimo to po kuracji kilka osób zwróciło uwagę, że mam dużo bielsze więc nie była to siła sugestii  smile

Stopka forum