Zasypana sniegiem wita :-) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zasypana sniegiem wita :-)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Zasypana sniegiem wita :-)

Witam z zasypanego sniegiem Snieznika. Wlasnie odkrylam to forum i ciesze sie, ze jest tu taka rozpietosc wieku. Sama mam w tej chwili 41 i nie moge sie nadziwic, ze ten czas tak szybko przelecial, ale musze tez przyznac, ze czuje sie w teraz o niebo lepiej niz jak konczylam 30 lat (to byla katastrofa ;-)
Mam meza troche mlodszego i 10 letniego syna, jestesmy wszyscy wegetarianami. Skonczylam studia artystyczne i zajmuje sie papierem czerpanym i grafika.
Yola

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zasypana sniegiem wita :-)

Witamy serdecznie yolin smile

3

Hej.

4

Hej Yola smile widze ze artystka smile:)
jak juz ogarniesz forum zapraszam do kafejek ( nie tylko w Twojej gr. wiekowej) smile:) fajnie ze dolaczylas!

5

Witaj smile

6

Moja mieścina też zasypana i na dodatek jeszcze pada...niedługo sie nie odkope:)
Fajnie, że jestescie wegetarianami, też nie lubię mięsa, wole ''zielone''

7

Pauli890 wita z zaśnieżonego województwa kujawsko - pomorskiego:)
Życzę miłego postowania big_smile

8

A ja witam z wielkopolski i miłego pobytu Ci tutaj życzę smile

9

a ja witam z baaardzo daleka wink fajnie, ze z Nami jestes smile

10

Witaj na forum,milego pobytu zycze

11

Witaj yolin bedzie ci tu dobrze z nami smile

12

dziekuje za serdeczne  powitanie:-) widze, ze nie tylko ja zasypana.... przypominaja mi sie w taka pogode zimy z dziecinstwa ( pochodze z Wielkopolski)
... a bez zielonego to ja zyc nie moge ;-)  zima mimo, ze bardzo lubie to nie najlepsza pora dla takich królików

13

Witaj na forum i czuj się tu dobrze smile

14

yolin napisał/a:

Witam z zasypanego sniegiem Snieznika. Wlasnie odkrylam to forum i ciesze sie, ze jest tu taka rozpietosc wieku. Sama mam w tej chwili 41 i nie moge sie nadziwic, ze ten czas tak szybko przelecial, ale musze tez przyznac, ze czuje sie w teraz o niebo lepiej niz jak konczylam 30 lat (to byla katastrofa ;-)
Mam meza troche mlodszego i 10 letniego syna, jestesmy wszyscy wegetarianami. Skonczylam studia artystyczne i zajmuje sie papierem czerpanym i grafika.
Yola

Witaj na forum smile. Też jestem wegetarianką, ale moja rodzina dziwnie na to reaguje...

15

moNniaaaa, rodziny maja to do siebie, ze na ogol dziwnie reaguja na wegetarianizm.. nie ma sie czym przejmowac :-) ja akurat mialam szczescie bo nikt sie niczem nie dziwil i do niczego nie zmuszal, a po 20 latach mojego eksperymentu moja mama zrezygnowala prawie z mięsa.
Musze powiedziec, ze juz tu sie swietnie czuje :-)

16

Ja też nie mam zamiaru rezygnować z wegetarianizmu smile. Tylko moją mamę denerwuje to że nie jem mięsa i czasami próbuje mnie do tego zmusić, ale jej się nie udaje tongue

17

Witaj Yola smile  jak masz ochote zaglądnij do netkafejki 40+ zapraszam serdecznie i pozdawiam Cię Julia

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zasypana sniegiem wita :-)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024