5 dni spoźnienia... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » 5 dni spoźnienia...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez luiissssa (2016-10-28 20:29:52)

Temat: 5 dni spoźnienia...

Hej dziewczyny!
Jestem nowa na forum, potrzebuję pomocy/ rady.. wsparcia.. bo zaczynam panikować..

Więc 23.10 powinnam mieć miesiączkę. Rzadko spóźnia mi się okres aż tyle dni.. Miałam jednak stresujący wyjazd na wesele do rodziny mojego chłopaka, źle przechodzę pierwszy dzień okresu, ledwo się ruszam i 5h męczę się z silnym bólem i zawrotami głowy. Mam też problemy z kręgosłupem co potęguje sprawy kobiece..
Bałam się że okres nie pozwoli mi na zabawę, wypiłam trochę wina, tańczyłam, okresu nie było, myślałam, że pewnie będzie nst dnia. Niestety od tamtej pory go nie mam. Za to przeziębiłam się ostro i miejsce intymne mnie swędziało kilka dni do tego..
Dodam, że od niedzieli bolą mnie jajniki jak na okres ale jednak mniej, z chłopakiem współżyję ale przeważnie z zabezpieczeniem, jednak ostatnio trochę pozwalaliśmy sobie..
Biorę pod uwagę, że mogło dojść do zapłodnienia mimo braku bezpośredniego wytrysku, robiłam test we wtorek i był negatywny. Niby za wcześnie.. ale jeśli doszłoby do zapłodnienia przed okresem to test chyba powinien być wiarygodny?
Martwi mnie to, że od tego dnia gdy miałam mieć okres cały czas "czuję" jajniki..

zrobię kolejny w przyszłym tygodniu..

Mam 21 lat i problemy zdrowotne, które nie sprzyjają na pewno ciąży..
Z góry dziękuję za każde odpowiedzi, po prostu.. chyba musiałam się wygadać.
Czy któras z Was tak miała, stres? przeziębienie? czy to mogło spowodować brak okresu?

2

Odp: 5 dni spoźnienia...

Witaj,
ja miałam kiedyś nawet miesiąc spóźnienia i to przede wszystkim przez stres, gdyż miałam wypadek i pękła mi w nodze kość i musiałam mieć gips, do tego dostałam leki i musiałam brać nawet zastrzyki w brzuch.
Kiedy zapytałam się lekarza, on mnie uspokoił, że to wina stresu, który nagle się pojawił oraz przez leki i mnie też pobolewały jajniki, ale to właśnie przez to że okres mi się spóźniał. Nie ma co się martwić. Jak test wyszedł negatywny, toto nie ma co się martwić. Stres i leki, czasami sprawiają, że okres się spóźnia. Jak się tym martwisz, idź do lekarza, lub ginekologa smile
Pozdrawiam

3 Ostatnio edytowany przez Tifa (2016-10-28 21:54:06)

Myślę, że bardziej powinny Cię niepokoić te dziwne bóle, niż sam brak okresu. Na Twoim miejscu poszłabym do lekarza, ale nie w sprawie ciąży, ale właśnie bólu. Nie chcę Cię oczywiście straszyć, bo mogą być to zwykłe nerwobóle, to nawet logiczne zważywszy na to, że wcześniej mocno się stresowałaś.
Pij codziennie przez snem herbatę z melisy, na pewno nie zaszkodzi, a pomoże ukoić nerwy. Bez paniki smile

4

Dziękii!
Wczorajsze grzane wino chyba pomogło na swój sposób tongue Właśnie dostałam okresu, rzeczywiście to było przez stres i przeziębienie. Mam nauczkę i na pewno wybiorę się do lekarza.

pozdrawiam Was dziewczyny!

No widzisz nie ma się co martwić za wczasu mi się kiedyś tydzień spóźnił big_smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » 5 dni spoźnienia...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024