Facet totalny egoista w łóżku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Facet totalny egoista w łóżku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Facet totalny egoista w łóżku

Z moim facetem spotykam się około pol roku. Uprawiamy sex prawie od początku. Na początku widywaliśmy się dosyć rzadko dlatego sex był sporadyczny i nie zauważyłam problemu. Od wakacji widujemy się częściej i jest więcej sexu. Zauważyłam że mój facet jest totalnym egoistą w łózko. Nasz sex wygląda najczęściej tak: na początku parę buziaków, potem on przechodzi do rzeczy i koniec zabawy. Czasem jeszcze muszę mu zrobić loda przed.

Ani razu nie miałam z nim orgazmu ani nawet nie byłam blisko. Sama penetracja prawie wcale mnie nie podnieca i nie jestem w stanie tak dojść. Wiele razy rozmawialiśmy na ten temat. Mówiłam mu co lubię i jak. Dosłownie parę razy zastosował się do moich rad (najczęściej po naszej rozmowie) a potem już dalej po swojemu.

Ostatnio przeszedł samego siebie. Dzień wcześniej uprawialiśmy ostrzejszy sex przez co byłam dosyć mocno poobcierana i obolała. Jemu nagle zachciało się kochać. Powiedziałam mu że tak bez gry wstępnej "na sucho" nie będzie we mnie wchodził bo mnie jeszcze bardziej poobciera. On oczywiście zrobił jak chciał a ja skończyłam obtarta do krwi. Parę razy wspominał że chodzi mu po głowie zabawa w gwałt. Wiem że lubi bardzo ostry sex.

Bardzo mnie dziwi to że on jest takim strasznym egoistą w łózko bo w innych sferach wydaje się zupełnie normalny.
Już nie wiem jak z nim rozmawiać żeby do niego dotarło co robi i żeby to zmienił. Co robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet totalny egoista w łóżku

Powiedz że żartujesz...
Musisz mu zrobić loda?
On i tak zrobił swoje?

Jeśli to prawda to nie masz za grosz szacunku do siebie. Ostry seks nie oznacza braku gry wstępnej i zmuszania do czegokolwiek.

A rób tak dalej, każdy marzy o takiej jak Ty, bierze co chce, nawet nie pyta tongue

4

Mój wniosek -- biedna głupia gwałcona dziewczynka... albo trol.
Dlaczego? Bo dorosła dziewczynka wie że takiego gościa trzeba kopnąć w tyłek.

5 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-10-25 11:24:10)

zeby nie te pare buziakow to moznaby pomyslec, ze dmuchana lale bzyka...
Raczej marne szanse widze na polepszenie. Egoisci rzadko sie zmieniaja.
Tak wiec, gdy dalsze rozmowy przejda bez echa, pozostaje Ci pozegnac pana i poszukac kogos, kto bedzie bardziej zainteresowany tym, co czujesz i czego pragniesz.

6

Tylko właśnie chodzi mi o to JAK z nim porozmawiać bo żadne moje argumenty do niego nie docierają.
Nie chciałabym się z nim rozstawać z tego powodu bo w innych kwestiach jest bez zarzutu ale sfera sexu to jest tragedia.

7

Poczytaj "bracia samcy portal" -- to będziesz wiedzieć jaki jest twój genegeleneemen.

8

Dromona napisał/a:

Tylko właśnie chodzi mi o to JAK z nim porozmawiać bo żadne moje argumenty do niego nie docierają.
Nie chciałabym się z nim rozstawać z tego powodu bo w innych kwestiach jest bez zarzutu ale sfera sexu to jest tragedia.

Żartujesz??? Skoro gość zajmuje się tylko bzykaniem ciebie, coś za co "profesjonalistką" musiałby płacić, a ty jeszcze - jakby to delikatnie powiedzieć, by egoista nie poczuł się dotknięty twoim istnieniem i twoimi potrzebami?!

9

Averyl napisał/a:

Żartujesz??? Skoro gość zajmuje się tylko bzykaniem ciebie, coś za co "profesjonalistką" musiałby płacić, a ty jeszcze - jakby to delikatnie powiedzieć, by egoista nie poczuł się dotknięty twoim istnieniem i twoimi potrzebami?!

Gdzie napisałam że zajmuje się tylko bzykaniem mnie? W każdym związku sex występuje w mniejszej lub większej ilości. U nas ta kwestia szwankuje i dlatego napisałam na forum o radę.

10

Dromona napisał/a:

Gdzie napisałam że zajmuje się tylko bzykaniem mnie?

vs

Dromona napisał/a:

Od wakacji widujemy się częściej i jest więcej sexu. Zauważyłam że mój facet jest totalnym egoistą w łózko. Nasz sex wygląda najczęściej tak: na początku parę buziaków, potem on przechodzi do rzeczy i koniec zabawy. Czasem jeszcze muszę mu zrobić loda przed. Ani razu nie miałam z nim orgazmu ani nawet nie byłam blisko.
/.../Już nie wiem jak z nim rozmawiać żeby do niego dotarło co robi i żeby to zmienił. Co robić?

z komunikacja też nie macie żadnego problemu, słowem sielanka!

Dromona napisał/a:

W każdym związku sex występuje w mniejszej lub większej ilości. U nas ta kwestia szwankuje i dlatego napisałam na forum o radę.

no to dostałaś kilka rad. Lubisz rolę sex-zabawki, to go zaspokajaj, masz problem ze swoimi potrzebami - to zajmij się swoim potrzebami.

11

Dromona napisał/a:

Nie ma żadnego magicznego JAK. Wystarczy po prostu powiedzieć "nie chcę seksu bez gry wstępnej, bo wtedy czuję wyłącznie dyskomfort i zero przyjemności". Tyle, do sensownego faceta ten komunikat dotrze bez żadnych tajemniczych sztuczek. Do bezsensownego nie dotrze, choćbyś mu go wyryła na czole.

12

Gary napisał/a:

Poczytaj "bracia samcy portal" -- to będziesz wiedzieć jaki jest twój genegeleneemen.

Przesadziłeś z tym portalem - weszłam, poczytałam i znowu straciłam wiarę, że facet jest czymś więcej niż podstawką do penisa.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Facet totalny egoista w łóżku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024