Facet non stop się dobiera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Facet non stop się dobiera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Facet non stop się dobiera

Cześć dziewczyny. Zalozylam tu konto bo chciałam Wam zadać kilka pytań. Pytałam na wizażu ale nie przypadł mi ten portal do gustu..
Chodzi o sytuację kiedy kobieta nie ma ochoty ja seks moi facet się wtedy dobiera i przemila i proboje zachęcić jeśli się stanowczo zachowam odpuszcza jeśli tak mówię bo mówię w sensie niepewnie np. Weź przestań kochanie innym razem to zdarzyło się że jak nie stawiała oporu to np zaczął mi robić minetke.  Sorki za słownictwo.  Zapytałam czy takie coś wg dziewczyn to coś złego i każdy mówi że to gwałt itp ale ja się tak nie czuje uważam to za normalne.... zawsze się chłopak do mnie dobieral a nie od razu zabierał ręce ja też swoj3go czasami macal am gdy nie chciał.  Jak to jest u was w związkach??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet non stop się dobiera

Jaki gwałt? Skąd brały takie pomysły^^
W moim przypadku, też nie raz się zdarza, że nie mam ochoty na zbliżenie się ze swoim partnerem, ale on swoimi pieszczotami dość często mnie do tego przekonuje. Czasami i ja sama, gdy on nie ma ochoty, staram się w nim rozbudzić tą potrzebę, albo się uda, albo nie. I nie ma w tym nic złego smile Jak dla mnie, to bardzo dobrze, że partnera kręcisz i nie chcę tak łatwo odpuszczać, bo może jednak zmienisz zdanie wink
Jeśli np., faktycznie nie chcesz i Ci to przeszkadza, a on nie odpuszcza, daj mu do zrozumienia, że wolisz się z nim kochać, kiedy będziesz miała ochotę, bo nie będziesz czuć teraz z tego przyjemności, bo po prostu dziś nie czujesz się na siłach by to robić. Powinien Cię zrozumieć smile Chyba, że nie kochaliście się od dłuższego czasu(tygodnia), to może się złościć, ale jak to jeden, dwa lub trzy dni, to raczej nie powinien. Jak kocha, to poczeka ^.^

3

Jak się dobiera to źle, jak się nie dobiera też źle. I weź tu zrozum... wink

4

Gwałtem to nie jest, ale coś mi się zdaje, że musicie w związku przepracować kilka spraw i ustalić jakieś swoje zasady. Bo niby nie chcesz seksu, ale go chcesz, jednak... No można się w tym pogubić. Skoro my się tutaj możemy w tym pogubić, to jak musi się czuć twój facet? On ma jeszcze gorzej.

5

Zgadzam się z powyższym. Zachowanie takie jak opisałaś może się niestety przerodzić coś w niebezpiecznego, jeśli nie macie wyznaczonych jasnych granic. W końcu może dojść do sytuacji, kiedy ty mówisz niepewnie, on jest nachalny, myśli że się z nim droczysz, a ty w końcu robisz coś wbrew sobie, bo nie chcesz mu sprawić przykrości, albo on postanawia nie zwracać uwagi na "niepewne" gadanie (nawet nie specjalnie, ale po prostu czekał na wyraźniejszy sygnał... a wg ciebie to był jasny sygnał). Naruszasz swoje granice. A wyobrażam sobie, że facet też nie czułby się komfortowo, gdyby się okazało, że jednak doszło do stosunku, którego tak naprawdę nie chciałaś. Od tego jest już naprawdę blisko do gwałtu, a przynajmniej do niemiłej sytuacji, która może pozostawić rany na psychice i ślady w związku.

6

Mój chłopak też się dobiera, ale jednak nie dochodzi do tego, ze on mnie rozbiera. Zwykle jest jakieś szeptanie do ucha, mizianie przez ubrania, ale nie ma czegoś takiego, że ja mówię nie, nie mam ochoty, a ten mi na chama jęzor wpycha... albo coś innego.
Gdy ja się dobieram, a on nie chce to też kończy się w momencie, gdy rozpinam mu spodnie/ próbuję zdjąć koszulkę. Wtedy nie daje mi ściągnąć do końca i to jest takie ostateczne nie, bo jak uda mi się go z czegoś rozebrać, to znaczy, że już go przekonałam.

7

Tak jak przed byciem w związku trzeba dziewczynę poderwać na seks, aby ona chciała, to identycznie jest jak się jest w związku -- trzeba swoją kobietą poderwać na seks, tak aby ona chciała. Czasem się udaje łatwo, czasem nie, czasem odmówi, czasem nie chce być erotycznie dotykana... Plusem jest to, że już nie ma ona oporu, aby iść na seks -- dlatego dobrze, jest być na etapie takim, że seks/pierwszy raz jest już za nami.

W przypadku gdy żona albo dziewczyna mówi, że nie ma ochoty na erotykę, to chłopak powinien zaprzestać. Tak musi być.

Jeśli ona ciągle nie ma ochoty an seks, to on myśli o innych. Niektórzy też są skłonni do zdrady.

Zatem trzeba znaleźć złoty środek.

Anegdota.... "Leży baba w łóżku i myśli o całym dniu... Konia nakarmiłam... jajka kurom wybrałam... krowę wydoiłam... dzieci do szkoły spakowała... O rany... jeszcze przecież chłop nie wyruch*any..." -- można tak seks zepsuć... hihihi... obowiązkowością żony.

Dlatego trzeba dbać o to, aby seks był kiedy dwoje ludzi ma na to ochotę...

8

Dziekuje za odpowiedzi. No ale teraz to już się stało zaczął mi robić dobrze językiem po moim nie i co teraz.  Nie czuję się z tym źle po prostu rozmawiałam o tym z koleżanką i mnie nawkrecala że to jak gw al t że to źle  z nim zerwać a dla mnie to nic wielkiego nie robi3 z tego problemu coś ze mną nie tak ? Po prostu zrobił coś wbrew mnie no ale ehh no ja się z tym zle nie czuje. Czemu każdy dookoła mówi że za takie coś to zerwać itp itd

9

dal_anna8099 napisał/a:

No ale teraz to już się stało zaczął mi robić dobrze językiem po moim nie i co teraz.

Poczekaj... On jeszcze walczy tym językiem jak ty piszesz na forum?

Pogubiłem się hmm

wink

10

Gdzie tam zerwać! Po prostu pilnuj lepiej swoich granic, bo kiedyś w wyniku nieporozumienia naprawdę możesz zostać przez niego niechcący zgwałcona (ktś wyżej już to opisał).

11

Harvey napisał/a:
dal_anna8099 napisał/a:

No ale teraz to już się stało zaczął mi robić dobrze językiem po moim nie i co teraz.

Poczekaj... On jeszcze walczy tym językiem jak ty piszesz na forum?

Pogubiłem się hmm

wink

Padłam:D Nie przeszkadza mu laptop na kolanach?:D

12 Ostatnio edytowany przez whatyougonnado (2016-11-02 18:45:18)

Minetka gwałtem.
Ok smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Facet non stop się dobiera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024