kręcone - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2010-01-28 18:46:57

daga130697
Niewinne początki

kręcone

Chciałabym sobie zrobić takie włosy jak ma Nick Jonas strasznie mi się podobają, mam bardzo podobną twarz tylko że bardziej dziewczęcą. Tylko żeby nie była to trwała ponieważ chciałabym to jak najszybciej zmyć bo to potrzebne jest głównie na imprezę.  Bardzo was proszę pomóżcie kobieta kobiecie? hehe

#2 2010-01-29 00:05:15

myszkaa__18
Wróżka Bajuszka

Re: kręcone

No więc jako nie doszła fryzjerka , mogę polecić ci nawinięcie włosów na wałki ( na umyte włosy nakładasz dość sporo pianki i nakręcasz wałeczki- najlepiej średniej wielkości) .
Lub sposób mniej pracochłonny - myjesz włosy szamponem do skręcania włosów , nakładasz odżywkę która skręca włosy ( najlepsza bez spłukiwania wink , następnie wgniatasz piankę .  Najlepiej nie suszyć włosów bo suszarka może je brzydko nastroszyć;) w suche włosy wgnieść żel - ;] również skręcający włosy ( najlepszy 'joanny')

Stopka forum