Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Co sądzicie na temat tabletek wspomagających piękne włosy , skórę i paznokcie ---Merz Spezial ?
Ooo, myślę, że są super, bardzo pomagają na wypadające włosy, rozdwająjące się paznokcie i wszelkie problemy ze skórą
. Łykałam je wiosną zeszłego roku i niedługo chyba znowu zacznę. Jedynym minusem jest cena - ok. 50 pln. Choć w sumie żaden inny preparat z tych tańszych nie ma takiego pozytywnego działania jak Merz Special.
Słyszałam właśnie że są dobre dla paznokci i włosów bo o to mi najbardziej chodzi . Znajoma mi poleciła byłam ciekawa czy więcej kobiet również ma o tym produkcie dobrą opinię
Kupiłam i wydałam 30 zł
Może cena zależy od apteki Pozdrawiam ![]()
A ja szczerze polecam tabletki Vitapil, są rewelacyjne i naprawdę skuteczne. U mnie kosztują ok. 26 zł. Stosowałam na wypadające włosy, nie wiem czy to tylko te tabletki (bo zrobiłam również kurację na zewnątrz wcierając tonik), ale efekt powalający. Teraz mam mnóstwo krótkich włosków, których nie mogą ujarzmić, tak rosną:))) Ale niech rosną, bo to akurat nie problem:)
Ostatnio edytowany przez olina22 (2010-02-09 21:34:51)
Bardzo dobre tabletki, godne polecenia. Jednak najwięcej składników które pomagają włosom na VITAPIN właśnie go kupiłam i zaczynam stosować.
Hm a nie lepiej na poprawienie kondycji wlosow lykac tran np multitabs w kapsulkach? Nie znam sie dobrze na specyfikach, ale tran podobno jest bogaty w mineraly i witaminy, wiec powinien byc pomocy dla skory, wlosow i paznokci?
| Forum |
|---|