Pokochaj siebie a życie stanie się piękniejsze! - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2010-01-27 18:41:42

pozytywnie zakręcona:)
Niewinne początki

Pokochaj siebie a życie stanie się piękniejsze!

Dzień dobry:) Jestem Kornelia. Przez długi okres czasu nie miałam chłopaka, ale jak miałam go miec, jeśli nie wychodziłam praktycznie że z domu. Uważałam, że jestem brzydka, głupia i ogóle kompletnie nie interesująca. Dopiero rok temu zmieniło sie moje życie.Po pierwsze pokochałam siebie:) i to był wieki krok na przód. Potem znalazłam fajnego chłopaka i zdecydowałam sie na studiowanie wymarzonego kierunku - anglistyki. Jestem szczęsliwa:) Z wiązku z czym nie traccie wiary w siebie i we własne możliwości. Proszę was o to. Pozdrawiam:)smile

Ostatnio edytowany przez pozytywnie zakręcona:) (2010-01-27 19:09:09)

#2 2010-01-27 19:09:25

vinnga
Przyjaciółka Forum

Re: Pokochaj siebie a życie stanie się piękniejsze!

Moje opinia jest jak najbardziej pozytywna. Wprawdzie nie czytałam tej konkretnej książki, ale kilka innych promujących afirmacje czytałam smile No i sama kiedyś te techniki stosowałam. Wtedy wszystko się udawało smile
Pozdrawiam Cię cieplutko smile

nie bać się niczego...

#3 2010-01-31 00:27:29

zuzakk
Zaglądam tu coraz częściej

Re: Pokochaj siebie a życie stanie się piękniejsze!

popieram! kochajmy siebie! Radzę przeczytać ksiązke potega podświadomości

Stopka forum