pomocy problem sercowy, potrzebna pomoc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » pomocy problem sercowy, potrzebna pomoc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: pomocy problem sercowy, potrzebna pomoc

Witam,
Jestem tu nowy, chciałbym aby osoby trzecie chłodno i z dystansem podeszły do mojego problemu, wyraziły swą opinie, oraz doradziły mi co mam zrobić.

Więc zacznę od początku,
Jest dziewczyna którą znam z widzenia już z gimnazjum, wtedy nie zwracałem na nią uwagi, po prostu nie szukałem dziewczyny, byłem jeszcze "szczeniakiem" i nie chodziło mi t po głowie, jakiś czas temu (ok. 2 miesiące wstecz) spotkałem ową dziewczynę na parkingu przed pobliskim supermarketem (zaparkowaliśmy obok siebie samochody) jej nieziemska uroda zawróciła mi w głowie, ale jako że jestem bardzo nieśmiały nie odezwałem się, a po drugie z góry założyłem że kogoś ma, ale nie dawało mi to spokoju, i postanowiłem ją odszukać. Nie jestem zwolennikiem portali typu facebook, wiec nie było łatwo ja znaleźć ale po pewnym czasie się udało, spotkałem ją na portalu badoo, oczywiście najpierw się przyglądałem, myślałem  co napisać, ale po pewnym czasie zdobyłem się na odwagę i wydusiłem z siebie dwa żałosne zdania, że bardzo mi się podoba i zadałem pytanie czy znajdzie chwilę czasu oraz trochę chęci aby spotkać się z kimś takim jak ja, ku mojemu zdziwieniu na następny dzień odpisała że nie ma nic przeciwko, byłem wniebowzięty, zadowolony jak nigdy wcześniej, wręcz nie mogłem uwierzyć że tak piękna dziewczyna chce marnować czas na spotkanie z kimś takim ja ja, potem było jeszcze pare wiadomości, w trakcie wypłyną problem z ustaleniem terminu spotkania, z racji tego że pracuje w szpitalu nie zawsze ma czas, a że ja jestem w podobnej sytuacji umówiliśmy się na kawę ale termin mieliśmy dogadać później, zadałem jej jeszcze pytanie jakim cudem taka dziewczyna nikogo nie ma, odpowiedziała że jakoś tak wyszło.
Mega zadowolony z uśmiechem na twarzy postanowiłem pojechać do mojego przyjaciela i uczcić ten wspaniały moment piwkiem, i tu nastąpił niespodziewany zwrot akcji, podjeżdżając pod supermarket zauważyłem ją, nogi mi zmiękły, serce waliło ja zwariowane, do tego doszła niepewność siebie i odrobina paniki, nie wiedziałem co zrobić, co powiedzieć i w końcu spanikowałem i można powiedzieć że uciekłem.
Od tej pory kontakt się urwał, nie odpowiada na moje wiadomości, przez parę dni szukałem do niej nr telefonu, kiedy znalazłem zdobyłem się na odwagę i zadzwoniłem, chciałem się wytłumaczyć, kiedy odebrała po chwili rozmowy powiedziała że jest w pracy i żeby zadzwonić między 19 a 20, dzwoniłem 4 razy, nie odebrała, postanowiłem napisać jeszcze jedną wiadomość z wytłumaczeniem całej tej żenującej sytuacji, przeczytała i nie odpisała.
Teraz chciałbym zadać pytanie do was drodzy użytkownicy, co robić dalej???
Pierwszą koncepcją było kupić piękny bukiet i złapać ją po pracy, spróbować wszystko wyjaśnić, i mieć nadzieję że się uda, ale kiedy tak analizuję całą tę sytuację to myslę sobie czy nie będzie lepiej dla niej abym dał jej spokój, i odpuścił sobie?

Bardzo proszę o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pomocy problem sercowy, potrzebna pomoc

mhm czyli tak...

Poznaliście się w gimbazie gdzie (abrakadabra srebrna kulo czary mary) ona była brzydkim kaczątkiem - i dlatego "nie zawracałeś sobie nią głowy". Minęło trochę latek i brzydkie kaczątko wyrosło na pięknego łabędzie i (o choinka!) została przez ciebie zauważona tongue

Stary, szczerze? Wszystko co zrobiłeś było złe. Tak, złe, nawet bardzo złe. A akcją pod biedronką (czy innym tam delikatesem) zaserwowałeś sobie gwóźdź do trumny.

I nie wydzwaniaj jak jakiś stalker przy okazji zasypując ją pierdylionem wiadomości na wszystkich fejsbukach i portalach kajając się, żeś tak zrobił bo jej blask oczu cie oślepił i zapomniałeś mózgu z półki zabrać. Umów się z nią raz a dobrze na tą kawę i bądź że facet a nie cipa.

Good luck!

3

nie jest do końca tak jak piszesz, w gimnazjum byłem na takim etapie (nazwijmy to rozwoju fizycznego) że za dziewczynami nie ganiałem, nie zwracałem na nie uwagi,

" Umów się z nią raz a dobrze na tą kawę i bądź że facet a nie cipa."

Tylko jak to zrobić skoro nie odbiera, nie odpisuje???

4

Harvey oczywiście dzięki za odpowiedz, szczególnie spodobał mi się tekst "zapomniałeś mózgu z półki zabrać" Dobre jeszcze nie słyszałem. wink

5

Autorze masz chyba problem z pewnością siebie i to Cie gubi.
Zacznij od tego...bo w/w brak napędza tą spirale porażek.
Nie osaczaj dziewczyny, bo ucieknie.
Patrząc z boku....stchórzyłeś ....
Jak na moje oko (zaznaczam ,że to osobiste spostrzeżenie)
Jeśli masz na tyle odwagi (oby) kup te kwiaty i spróbuj ostatni raz.
Jak nie zadziała...i tak nic nie stracisz.
Idź na spontan

6

Nic nie rób. Nie pisz, nie dzwoń, nie bądź nachalnym desperatem. Postaw się na jej miejscu, jakbyś się czuł jakby do ciebie wydzwaniała i wypisywała dziołcha swoje żale? Era telefonów na kabel dawno się skończyła, jakby chciała z tobą pogadać z pewnością by oddzwoniła.

Teraz licz na szczyptę szczęścia, że znowu "przypadkowo" spotkasz ją na tym parkingu biedronki - wtedy, podejść i zapytaj "co z tą kawą?" Bez zbędnego tłumaczenia wcześniejszej wtopy.

Zrobiłeś sobie pod górkę na wstępie więc nie licz że teraz będzie z górki big_smile tongue

I na litość boską, nie kajaj się przed dziewczyną, że nie jesteś jej godzien bo ona taka przecudowna. Ona też ma wady i swoje kompleksy - nikt nie jest doskonały. I z pewnością ona nie potrzebuje leczyć twoich kompleksów i nieśmiałości tylko chce faceta i męskiego ramienia.

7

jaMajkaa
masz rację, krutko mówiąc stchórzyłem i mam ogromny problem z brakiem pewności, ale co ciekawe tylko przy kontaktach sercowych,
przy kontaktach biznesowych (jestem współwłaścicielem niewielkiej firmy) z kobietami rozmawiam na luzie i na różne tematy, nie sprawia mi to większych problemów, natomiast jeśli dziewczyna się mi podoba, jest już zupełnie inaczej.

Harvey
chyba masz rację, ale tyle mówi się o tym że to facet ma ganiać za kobietą, ubiegać się o jej uwagę.
ale pomysł z "przypadkowym" spotkaniem jest dobry, mam koleżankę pracującą w tym samym szpitalu, przy jej pomocy można by było takie przypadkowe spotkanie zorganizować.

8

Harvey
nie biedronka a Tesco smile

9

nie wiem czy ma to jakiś wpływ na całą sytuację ale dowiedziałem się że ona jest równie nieśmiała w tych sprawach co ja.
oprócz tego dziewczyna o niebiańskim charakterze i głosie anioła.

10

Trolujesz, nie ? smile

11

nierozumiem?

12

Harvey napisał/a:

Trolujesz, nie ? smile

No jak nie , jak tak! big_smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » pomocy problem sercowy, potrzebna pomoc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024