odrzucenie - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2010-01-22 22:38:50

konrado
Niewinne początki

odrzucenie

witam ponad 1,5 roku temu zakochałem się w koleżance nigdy nie myślałem że mogę się z kimś związać emocjonalnie to ona się zemną umawiała ja nie chciałem ale uległem i zrobiłem się słaby starałem się o nią z całych sił na koniec powiedziała że ją nie interesuję nie ciekawię wtedy poległem narzucałem się jej nawet sama do mnie dzwoniła ale odrzucała teraz się z kimś spotyka i jest mi bardzo ciężko choć bardzo ją kocham drogie panie jak o niej zapomnieć nie chcę pytać czy walczyć choć chciałbym spróbować ale mam dość upokorzeń jak nie kocha to nie kocha walczyłem już 17 miesięcy i nic tylko jedno jak zapomnieć zapomnieć KONRAD Z LEGNICY

#2 2010-01-23 18:07:50

chomej
Woman In Red

Re: odrzucenie

Tutaj jest dużo wątków o tym jak leczyć złamane serce. Po prostu daj czas czasowi. Rany muszą się zabliźnik, a z każdym miesiącem będzie ci lżej. Zajmij sie sobą, swoimi sprawami a wszystko jakoś się ułoży. Walczyłeś, nic to nie dało, więc nie ma sensu katowac się dalej. Czasami tak jest, że ludzie sie nie zgrywają, nieważne jak jedna ze stron bardzo tego chce. Nie można kochać za dwoje.

bo najsilniejsza jest miłość nieodwzajemniona...

#3 2010-01-24 20:28:00

Marii22
Słodka Czarodziejka

Lekarstwem na złamane serce jest następna miłość ale to się tylko tak łatwo mówi!
trzeba postarać się powalczyć....ale ze sobą! Skoro tyle czasu próbowałeś to co będziesz się dalej męczył, odpuść sobie po jakimś czasie samo przejdzie!
Często pozostaje uraz i kolejnej kobiecie będzie ciężej zdobyć Twoje zaufanie ale myśl pozytywnie.
pomyśl że inni mają dużo większe problemy i może to Cię podbuduje;)
lepsze takie cos jak masz Ty niż być z kimś z musu... tak jak to często bywa nawet w moim przypadku!
Pozdrawiam i 3maj się mocno:)

#4 2010-01-28 20:08:08

AnnaKatarzyna
Na razie czysta sympatia

Ja może nie powiem Ci nic nowego... Ale musisz dać sobie trochę czasu, kochasz ją, więc nie widzisz żadnych wad, same zalety, ale jeśli przestaniesz się z nią kontaktować to minie... Zaczniesz zauważać, że mimo wszytko ona nie jest do końca taka idealna... I albo przestanie Ci przeszkadzać brak kontaktu z nią, albo wystarczą Ci zwykłe relacja koleżanka/kolega...
Trzymaj się:)

Stopka forum