Podobają Wam się filmy, muzyka, kolorowe stroje etc., czyli wszystko, co z bollywood związane? Ja uwielbiam ten klimat
a ostatnio nawet sobie wymyśliłam, że na jakiś taniec w tym stylu się zapiszę ![]()
Ja bardzo lubię
Czasem robimy sobie z dziewczynami takie "bollywoodzkie" wieczory i oglądamy filmy albo w necie znajdujemy jakieś fajne teledyski
Podoba mi się, że wszystko tam jest takie radosne i kolorowe.. w sam raz na wiosnę ![]()
A ja średnio lubię. Tzn. uwielbiam komedie i tym podobne filmiki, a te łzawe, romantyczne filmiska, zwłaszcza tak kiczowate mnie nie ruszają. Jak ma być kicz to na całego. A to z sieci - połączenie humoru z bollywood - takie to są super
http://www.grapheine.com/bombaytv/index … 3dd8edc61c
4 2008-04-20 17:06:37 Ostatnio edytowany przez Ewa (2009-02-21 14:26:16)
.
uwielbiam takie klimaty.
czy wie ktos może czy film Kabli Alvida Na Kehna jest dostepny w polskiej wersji jezykowej, z lektorem lub napisami? ja szukalam.. znalazlam tylko w niemieckiej wersji jezykowej a polskiej nie moge znalezc. a jak znalazlam z napisami to bardzo slaba jakosc ;|
Ja,siostra,mama,wszystkie jesteśmy zauroczone tymi filmami.Ostatnio są łatwo dostępne bo można je kupić z gazetami.Ja kupuję wszystkie,choć to miesięcznie kupa kasy idzie na nie,mam ich w kolekcji ok.30-40
A co do filmu"Kabhi Alvida naa Kehna to owszem jest w polskiej wersji pt.Nigdy niemow zegnaj, mam go choc go jeszcze nieobejrzalam.Byl do kupienia z jedna z kobiecych gazet,widzialam go rowniez w sprzedazy wysylkowej Klub Dla Ciebie
To obejrzyj bo warto ja kocham takie kleiste romanse ale właśnie robione jak miuzikal przypominają mi moje dziecinne wyobrażenia o miłości.
To nie dla mnie...o nie...ale jestem troche inna kobieta bo nie lubie za bardzo romantycznych filmow..chyba ze watek jest bardzo interesujacy i emocjujacy...
Ja też jestem na nie. Absolutnie mnie to nie kręci. Próbowałam kilkakrotnie, ale nic z tego.
A ja lubię. Co prawda dopiero zaczynam moją przygodę z bollywood, ale bardzo podobało mi się "Czasem słońce, czasem deszcz" (takie pozytywne!) i "Don". Może to nie jest kino "ambitne" (jak to niektórzy mu zarzucają), ale ogląda się świetnie, poprawia humor a chyba o to chodzi ![]()
ja nawet lubię. może nie do przesady, ale od czasu do czasu uważam za fają opcje i rozrywkę. kiedyś byłam na bolywoodziekiej imprezce w warszawie w jadłodajni filozoficznej i bawiłam się bardzo dobrze. było bardzo dużo kolorowych strojów, dużo indyjczyków, czarnych oczu i tańca indyjskiego ^^ ale w Polsce ogólnie chyba nie jest jeszcze zbyt popularne, tak patrząc chociażby po fanklubie http://bollywood.kipme.pl w porównaniu do innych tam jak chociażby matrixa...
13 2011-10-31 05:23:49 Ostatnio edytowany przez młody-stary (2011-10-31 05:31:51)
Czasami lubię.![]()
To obejrzyj bo warto ja kocham takie kleiste romanse ale właśnie robione jak miuzikal przypominają mi moje dziecinne wyobrażenia o miłości.
To ja mam podobne odczucia ![]()
Przyjemnie oglądało mi się "Czasem słońce, czasem deszcz"; piękne zdjęcia, kolorowo, melodyjnie, ale problemy jak dla mnie telenowelowe:) To znaczy inaczej: z kultury, której ja nie rozumiem, nie jest mi bliska.
No i....kazdy bollywoodzki film jest o tym samym ![]()
Ja się uparłam jakoś na jednego aktora.... Oczywiście ShahRukha Khana
Obejrzałam 26 filmów z nim.. (nie mówię już o tym, że większość po kilka razy:) ) Jeszcze nie mam dość ale nie mam dostępu do reszty
Hm... A oprócz filmów z nim to jeszcze mam na koncie w sumie 6
Wiem, to chore ale cóż ![]()