Narkomanki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Narkomanki

Witam !
prosze napiszcie jakies sławne narkomanki i napiszcie co o nich myślicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Narkomanki

Sławna czy nie, wszysko jedno. Narkomanka to osoba chora, uzależniona, powinna się leczyć i tyle.

3

Lindsay Lohan fajna aktorka była. Dobrze się zapowiadała niestety to co się z nią teraz dzieje to tylko świadczy jak zgubną rzeczą są narkotyki.

4

Emilia napisał/a:

Sławna czy nie, wszysko jedno. Narkomanka to osoba chora, uzależniona, powinna się leczyć i tyle.

właśnie tak !!

5

Amy Winehouse, kiedyś Kate Moss, Britney Spears... jest ich bardzo wiele, nawet polskie gwiazdy ćpają tylko o nich rzadko się słyszy, ale tak na prawdę w czasach obecnych jest ogromna ilość narkomanów. Myślę, że gdyby każdy z nas przestudiował swoich znajomych pkaże się, że ponad połowa kiedyś próbowała, eksperymentowała a część z nich do teraz ma z nimi stały kontakt..

6

Dragi w przesadzonej ilości zmieniają człowieka nie do poznania.. Narkoman dla mnie jest osobą słabą psychicznie która musi sięgać po narkotyki aby upiększyć na moment swoje życie. A niestety zatruwają je swoim najbliższym..

7

Sporo znanych osób jest uzależnionych od narkotyków , Katy Moss , Amy Winehouse, Whitney Houston, Demi Lovato itd..
Co o nich myślę?że nie udźwignęły sławy i tego , co się wokół nich dzieje.
Dla mnie wystarczy obejrzenie kilku filmów, jak np : My Dzieci Z Dworca ZOO , Candy czy Requiem Dla SNU, żeby trzymać się z dala od narkotyków.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024