Witam !
prosze napiszcie jakies sławne narkomanki i napiszcie co o nich myślicie ?
Sławna czy nie, wszysko jedno. Narkomanka to osoba chora, uzależniona, powinna się leczyć i tyle.
Lindsay Lohan fajna aktorka była. Dobrze się zapowiadała niestety to co się z nią teraz dzieje to tylko świadczy jak zgubną rzeczą są narkotyki.
Sławna czy nie, wszysko jedno. Narkomanka to osoba chora, uzależniona, powinna się leczyć i tyle.
właśnie tak !!
Amy Winehouse, kiedyś Kate Moss, Britney Spears... jest ich bardzo wiele, nawet polskie gwiazdy ćpają tylko o nich rzadko się słyszy, ale tak na prawdę w czasach obecnych jest ogromna ilość narkomanów. Myślę, że gdyby każdy z nas przestudiował swoich znajomych pkaże się, że ponad połowa kiedyś próbowała, eksperymentowała a część z nich do teraz ma z nimi stały kontakt..
Dragi w przesadzonej ilości zmieniają człowieka nie do poznania.. Narkoman dla mnie jest osobą słabą psychicznie która musi sięgać po narkotyki aby upiększyć na moment swoje życie. A niestety zatruwają je swoim najbliższym..
Sporo znanych osób jest uzależnionych od narkotyków , Katy Moss , Amy Winehouse, Whitney Houston, Demi Lovato itd..
Co o nich myślę?że nie udźwignęły sławy i tego , co się wokół nich dzieje.
Dla mnie wystarczy obejrzenie kilku filmów, jak np : My Dzieci Z Dworca ZOO , Candy czy Requiem Dla SNU, żeby trzymać się z dala od narkotyków.